Alipasino je napisao/la:Evo moj plan.Igrat sa 11 omladinaca plus 4-5 klupa zajedno nek igraju 3-4 sezone dakle nikakve prodaje kupovine garantujem da bi bili za 3-4 sezone ubjedljivo najaci,jer kad ekipa igra zajedno toliko svak svakog poznaje samo rasporedit igrace na svoje pozicije.E tako bi ja volio e onda bi halalio i titulu i evropu ali bi se znalo sta se radi.Rizicno ali uspjesno samo se drzat programa.
Ne može to tako druže, prvo što padaju rezultati, možda bi neki i to halali, ali klub će ostati bez velikih finansijskih inekcija, u svijetu fudbala su mizerne al za nas opet velike kada igramo prvo, drugo pretkolo LP ili LE, tako da je Evropa primarni cilj i mora se izboriti, jer ćemo grohnuti još više ako se ostane bez Evrope i priliva kakvog takvog novca
Zato se sad ide postepeno, daju se papiri starijima za oprost duga a mlađi će dobivati lagano šansu. Forza Željo
Meni Svrakin buraz reče da je Željo dobio neku svotu novca od transfera Muamera, ali je to tajna i ne govori se o kojoj sumi je riječ. Da li je tačno ili ne, ne znam, a on će tamo dobijati 200-250 hiljada godišnje
Ja te volim, volim Željo..