ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma neeeee..nije ljubomora, ne, ne, ne..ima druga rijec a to je STRAHFare_Sa je napisao/la:Utakmica:
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Sudija: Radislav Vukasovic
Nemojte odmah mi govoriti ljubomora proradila ili ness slicno ! Samo sam onako beze postavio !
ako ti nije bio cilj provokacija nezz koji je razlog toga sto si postao to na temu zeljeznicara? a ovo sto ti je momak rekao ispod tvog posta SB_Fidelis ti dovoljno govori tako da taj tvoj posta ne pije vode ni sekunde...Fare_Sa je napisao/la:Utakmica:
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Nemojte odmah mi govoriti ljubomora proradila ili ness slicno ! Samo sam onako beze postavio !
sta sve pitar nece izvuciFare_Sa je napisao/la:Utakmica:
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
A nije u tom fazon, da imamo Nijaza sada bi imali 3 boda iz Tuzle !wanted je napisao/la:Ma neeeee..nije ljubomora, ne, ne, ne..ima druga rijec a to je STRAHFare_Sa je napisao/la:Utakmica:
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Nemojte odmah mi govoriti ljubomora proradila ili ness slicno ! Samo sam onako beze postavio !![]()
Al sta ces, ko je vama kriv pa nemate Nijaza
Dabogda ti nama radislave sudio i u 28 koluFare_Sa je napisao/la:Utakmica:
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Pozdrav i tebi, i nemas se cemu nadati, Celik moze, mora i moze u najmanju ruku do sredine tabele trenutno... A ovo sto smo mi danas uradili u Sirokom po igri i kvalitetu moze i Celik u narednom kolu u Banjaluci... PozdravCrni gavran je napisao/la:Svaka cast za Zelju. Niko nije racunao na vas ozbiljno, svi su kontali da su glavni favoriti Sarajevo, Siroki i Borac, ali Boga mi Zeljo izlazi u prvi plan. Pozdrav iz Zenice, ja se nadam da cemo se i dogodine sastati u istoj ligi
Opet ti nisi nista shvatioFare_Sa je napisao/la:A nije u tom fazon, da imamo Nijaza sada bi imali 3 boda iz Tuzle !wanted je napisao/la:Ma neeeee..nije ljubomora, ne, ne, ne..ima druga rijec a to je STRAHFare_Sa je napisao/la:Utakmica:
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Nemojte odmah mi govoriti ljubomora proradila ili ness slicno ! Samo sam onako beze postavio !![]()
Ajd da ne k.e.njam previse po temi vam !
I Široki nas je Čekao na Pecari...jalehordas je napisao/la:e moj stole nezaboravi da imamo isto bodova s tim da imamo utakmicu manje a i cekamo vas na kosevu,Stole iz Bora je napisao/la:Da da, bas tako. Puno ste se vi digli kad ste dobili Borca u BL ..jalehordas je napisao/la:ko visoko leti obicno nisko pada
mi za razliku od vas imamo sposobne i jake ljude u upraviFare_Sa je napisao/la:A nije u tom fazon, da imamo Nijaza sada bi imali 3 boda iz Tuzle !wanted je napisao/la:Ma neeeee..nije ljubomora, ne, ne, ne..ima druga rijec a to je STRAHFare_Sa je napisao/la:Utakmica:
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Ajd da ne k.e.njam previse po temi vam !
lisander je napisao/la:http://****/tekst.aspx?id=25035
gledaj te sta kralj kaze
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, Hansestadt i 48 gostiju.