Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
[youtube][/youtube]
Za hejtere.
20 times! 
Za hejtere.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Vidjet cemo Chelsea veceras @ Virtu4l druze kako ce te proci ako ono ti navijas ca plavce mislim da se ne varamVirtu4l je napisao/la:Večeras oko 20hMoR je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
To to, bez slova i bez brojeva je najsigurnije, mogućnost još jednog megafaila svedena na minimum.

Ali nista samo se vi rugajte nije belaj

04.10.2009 !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ajde drago mi je da nije svirao onaj penal, jer nismo zasluzili pobjedu, a i ne bi se moglo ostati od hejtera koji bi dosli ovdje i orgijali, iako to rade svakako.
Ostatak tekme ne vrijedi ni komentarisati, ali obzirom da za 15ak dana prvih 11 nece liciti na ovo danas (jer ce tu biti minimalno 4-5 novih igraca), nadam se da ce biti bolje, jer gore tesko da moze biti

Ostatak tekme ne vrijedi ni komentarisati, ali obzirom da za 15ak dana prvih 11 nece liciti na ovo danas (jer ce tu biti minimalno 4-5 novih igraca), nadam se da ce biti bolje, jer gore tesko da moze biti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nitro je napisao/la:
Za hejtere.20 times!

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
K'o plitak potok, eto kako.sarajlija je napisao/la:Vidjet cemo Chelsea veceras @ Virtu4l druze kako ce te proci ako ono ti navijas ca plavce mislim da se ne varam![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo koliko je tvrdoglav LvG,imam osjecaj da ce nastaviti s 352,a svi manje vise mislimo da bi nam bolje odgovaralo 433,nadam se da ce barem pokusati s ovom drugom formacijom i onim sto je stavljao unknown genius vec..
ma svakako al' on je previše narcisoidan i arogantan da bi popustio...i ne mogu da vjerujem da Di Maria igra u sredini terena, čim se izvuče na stranu vidi se kolika je zvijer samoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Ovih 3-5-2 jednostavno ne prolazi i to je to. Tu priča završava. Valjda je dosta tog eksperimentisanja.
Molim nekog da mi pošelje link ili bilo šta drugo gdje je Mata stvorio neku priliku za naše igrače, znači od kako je doš'o u United...pa bolje da je Ando igr'o zadnjeg veznog a Di Maria iza špica, bar bi bio opasniji
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja vam kazem ovaj United ce srusiti sve rekorde ove sezone vidit cete

Braco moja.pa braco moja.pa braco moja,ja sramote.ne mogu vjerovati.iz odbrane samo Jones valja.a u vezi samo di maria.ja ponovo ponavljam da mata nije za nas.treba da nam gradi igru a ne da da poneki gol ili da kao danas bjeulzi od lopte.a van persie kad nabije kondiciju nek se jqvi.
Moyes vrati se molim te i halali sto sam bio protiv tebe
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 30 avg 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- EmirSioux89
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dolazi sezona na naplatu svih transfer promasaja iz proslosti.
Neki su tek pred izlaznim vratima, ali valja proci jos vremena dok se ekipa ne iscisti od škartova.
Neki su tek pred izlaznim vratima, ali valja proci jos vremena dok se ekipa ne iscisti od škartova.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Veceras ga pusite lakapo moj VirtualeVirtu4l je napisao/la:K'o plitak potok, eto kako.sarajlija je napisao/la:Vidjet cemo Chelsea veceras @ Virtu4l druze kako ce te proci ako ono ti navijas ca plavce mislim da se ne varam![]()

04.10.2009 !!
Lose, sta drugo reci? Glavnom sudiji cu uputiti dosta ruznih psovki koje nisu za foruma zbog ocitog i tu nema spora.
Di Maria ce sigurno biti pojacanje, bio je nas najbolji igrac na terenu iako je odradio tek mozda 1-2 treninga sa ekipom. Boga molim da se povrijedjeni igraci vrate sto prije i da Blind odmah zauzme mjesto Younga kojeg ne zelim vise gledati, ili da ga Rojo povrijedi na treningu kojeg isto ocekujem od iduce tekme, onog debila Bleketa vise ne zelim gledati u Unitedu.
RvP danas totalno van tekme, ali bas kao da ga fudbal nije interesovao. Onako reagovati na odlican pas Di Marie moze samo neko koga fudbal u tom trenutku ne zanima.
Carrick i Herrera kada se vrate, uz Di Mariu, Matu, Rooneya i RvP-a, mogu mnogo toga ali ostaje nam da vidimo kako ce sve to izgledati kada se uigra, pauza im, a i meni bgmi, dodje k`o budali samar. LvG je rekao da treba vremena i vremena mu treba i dati jer ima rezultate iza sebe da opravda takav zahtjev. Nije nam prvi put da sezonu otvaramo uzasno i nadam se da ce biti bolje.
Di Maria ce sigurno biti pojacanje, bio je nas najbolji igrac na terenu iako je odradio tek mozda 1-2 treninga sa ekipom. Boga molim da se povrijedjeni igraci vrate sto prije i da Blind odmah zauzme mjesto Younga kojeg ne zelim vise gledati, ili da ga Rojo povrijedi na treningu kojeg isto ocekujem od iduce tekme, onog debila Bleketa vise ne zelim gledati u Unitedu.
RvP danas totalno van tekme, ali bas kao da ga fudbal nije interesovao. Onako reagovati na odlican pas Di Marie moze samo neko koga fudbal u tom trenutku ne zanima.
Carrick i Herrera kada se vrate, uz Di Mariu, Matu, Rooneya i RvP-a, mogu mnogo toga ali ostaje nam da vidimo kako ce sve to izgledati kada se uigra, pauza im, a i meni bgmi, dodje k`o budali samar. LvG je rekao da treba vremena i vremena mu treba i dati jer ima rezultate iza sebe da opravda takav zahtjev. Nije nam prvi put da sezonu otvaramo uzasno i nadam se da ce biti bolje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jos jednom se pokazuje da je SAF najbolji trener koji se rodio ikad.
Sa kakvom skupinom ispodprosjecnih nogometasa je cijelu karijeru bio u vrhu osvajao trofeje, kupovao za male pare.
A Van Gaal me pretvori u mrzitelja holandskog naroda.
Kao sto rece neko prije, samo sabura i da ne naudim sebi i svojim bliznjim slucajno
Sa kakvom skupinom ispodprosjecnih nogometasa je cijelu karijeru bio u vrhu osvajao trofeje, kupovao za male pare.
A Van Gaal me pretvori u mrzitelja holandskog naroda.
Kao sto rece neko prije, samo sabura i da ne naudim sebi i svojim bliznjim slucajno
Glory Glory Man United!
koliko kg ima Anderson? 

Zadnja izmjena: Andrej, dana/u 30 avg 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
-
- Kontakt:
Jos jedna tekma bez poraza,zadovoljan sam.za 14 dana tek nova tekma ima se vremena,igraci se vracaju ocekujem i prvu pobjedu.GGMU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.