Dnevnik2, FTVinvincible1921 je napisao/la:Edin Avdic: Hrvatska je na papiru daleko najbolja rep. sa ovih prostora (Veceras BHT denvnik) ako ja ne znam valjda on zna
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
I ja sam misljenja da trenutno imaju jaci roster na ovom SP, ali generalno nemaju bolje igrace. Srbija prakticno na prvenstvu ima 5 jakih igraca (Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Raduljica i Krstic), svi ostali su solidni. Kod Hrvata je to malo drugacija i oni su po meni kvalitetom dosta ujednaceniji-invincible1921 je napisao/la:Edin Avdic: Hrvatska je na papiru daleko najbolja rep. sa ovih prostora (Veceras BHT denvnik) ako ja ne znam valjda on zna
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Halo ba ovo je svijeta tema i na njoj samo o BiH reprezentaciji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
.
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 30 avg 2014, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
DukeOfWellington je napisao/la:Kad ga je Rusija imala šta više da čovjek kaže.
tačno,i još im on donese titulu prvaka evrope
AjsKjub je napisao/la:U fudbalu i košarci smo ispred Hrvatske, meni dovoljno.invincible1921 je napisao/la:KLJUCNI I OSNOVNI PROBLEM STO CE HRVATSKA I SRBIJA BAR NAREDNIH 250 GODINA BITI ISRPED NAS U SVAKOM SPORTU IZUZEV BLJESKOVA NASIH RIJETKIH DODUSE, JE TAJ STO SVI "SRBI" I "HRVATI" DOMACI CE UVIJEK IGRATI ZA HRVATSKU I SRBIJU AKO IKAKO MOGU, PA AKO BAS NIKAOK NE MOGU ONDA CE ZA NAS... nemamo s emi sta lagat u tome to je cinjenica i istinita je jer se pokazala toliko puta. Svaki kosrakas i fudblare kaze nadam se pozivu bosne pa onda izigrava nesto gluih telefona i kad ga pozovu srb ili hrv odleti brzinom munje. Znaci pored svih svojih talenata i kvalitetnih igraca vazda mogu racunati i na ove iz BiH logicno da su bolji...
ne bih baš rekao da smo u košarci bolji
Po cemu smo mi bolji od Hrvatske u fudbalu ili u kosarci??

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
AjsKjub je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:objasni mi kako smo kosarkaski iznad HR
Repka igra na SP samo zbog lagane grupe na EBu 2011 i one jedne dobre tekme sa Slovenijom i kilu sreće. Mislim, opšte je poznato koliko Hrvatska ima sreće ne samo u košarci već i u sportu generalno. Klubovi nisu neko "bog zna" mjerilo jer u ekipu možeš dovesti strance koji će ti doprinijeti. Kad praviš komparacije izmedju 2 države prvenstveno ćeš gledati repku i uspjeh iste, a klupsko takmičenje dodje onako sa strane. Pored ovoga imamo i pozitivan omjer što se tiče Hrvatske. Sad da odigramo tekmu sa najjacim mogućim rosterima ubijedjen sam da bi odnijeli pobjedu. Mnogi podcjenjuju (i to po dosta) našu repku. No neću o ovome da nastavljam jer će većina zaskočiti sa ŠBBKBB argumentom.
Lik proziva i kaže da su bolji u SVIM ostalim sportovima, ja demantujem suprotno. Nista manje, nista više.fudbalu nije mjesto na ovom topiku, a inace me i ne zanima
koja sreća,navedi neki primjer?
invincible1921 je napisao/la:Bogdanovic je ekvivalent teletovicu eto tu smo bara bara...a sta je sa ostalim? Hrvatski mladi igraci saric je najbolji evropski igrac mladi daleko, a bgm i ukupno nije daleko od toga, hezonja je prosle sezone bio mvp kola za barcu i vrlo cesto igra, Delas ve vrlo vjerovatno ako ne ove onda naredne godine otic u neki veliki klub,a gdje su nasi talenti? Buza i vrabac uz duzno postvanje jos igraju u sparsu i sto je najgore ni tu ne dominijraju nasom ligom,znaci tesko da ce ikad nesto vise u karijeri napravit nurkicu svaka cast, al on tek treba da poakze sta moze i jel spreman talenat pretocit u kvalitet.Pogledajmo ostatak rostera: Zoric NBA liga, Tomic jedan od najboljih centara u evropi prosle godine zamalo da bude MVP drugog kruga euro lige,Simon je pored ona dva nigera najbolji igrac Lokomotive koja igra jako bitnu ulogu u evropi itd itd da ne nabrajam. Jos jednom uz duzno postovanje gdje to igraju nasi, Kikakonovic, Stipanovic, Gordic, Sutalo ... Jedna utakmica nista ne pokazuje i nemoj da se zavaravamo budimo relani. Dobili smo i litvu, jel to znaci da smo bolja rep od njih ??
Sto se tice fudbala oni imaju 7 8 igraca u top evropskim klubovima mi imamo 2-3, ostali igraci igraju u jakim ligama bitne uloge , vecina nasih igra u lijevim klubovima cak i ne igra u prvih 11. Njihov klupski fudbal je misaonoa imenica za nas...mozda bi ih dobili u medjusobnom duelu,ali to opet nista znaci ko ni za kosraku. Sad imamo dobru generaciju i dobri smo, al hrvati su konstano dobri , propustili su jedno ili dva velika takmicenja mi smo prvi put sad otisli na jedno, imaju 2 cetvrtfinala sa evropskih, i trece mjesto sa svjetskog...
žorić u nba ??
storm_raider je napisao/la:"Genijalci" trebaju shvatiti da jedna dobijena bitka ne znaci i dobijen rat. Pametnom je i isaret dovoljan.

- BurningLegion
- Kontakt:
Wow, ne mogu vjerovati da ima likova koji bas ozbiljno vjeruju da je BH kosarka ili nogomet bolji od hrvatskog vec, a na osnovu nicega. Pa mislim... Meanwhile Hrvatska 4ta sa aktualnog europskog prvenstva i nastupa na SP gdje BiH ni ne ucestvuje.
Izolirani slucajevi BEZ rezultata nikakvo mjerilo nisu, odnosno da potpisem to iznad.
Izolirani slucajevi BEZ rezultata nikakvo mjerilo nisu, odnosno da potpisem to iznad.
Sto se tice kosarke zaista smo tu negdje, medjutim u fudbalu je ovaj Brazil napravio totalnoo haos u glavama nasih ljudi. Ne bi me zacudilo da se zbog plasmana u Katar samoproglasimo vecom rukometnom silom od Hrvatske. Tako to ide kod nas.BurningLegion je napisao/la:Wow, ne mogu vjerovati da ima likova koji bas ozbiljno vjeruju da je BH kosarka ili nogomet bolji od hrvatskog vec. Pa mislim... Meanwhile Hrvatska 4ta sa aktualnog europskog prvenstva i nastupa na SP gdje BiH ni ne ucestvuje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
USA '90 Dream te... mislim Hrvatska košarkaška reprezentacija pokazuje svoju silu ubjedljivom pobjedom protiv raspalih Pinoya koji jedva Indiju pobijede.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 30 avg 2014, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Hrvati produžetke s Filipinima igraju,ponovite još jednom kolko su jači od nas ?
Nad tobom sunce najljepše sja
Još da ne kradu igrače, gdje bi nam kraj bio, bolji smo definitivno u košarci, objektivno. Hrvati stvarno imaju sreće neke ogromne, misterija mi je uvijek bila kako su došli i do polufinala EuroBasketa, a ovdje traže medalju...Nek se udare nogom u guzicu grupe ako prođu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
pa ne mozes vjerovati jer vi i vasi novinari mislite da ste najbolji na svijetu u svemuBurningLegion je napisao/la:Wow, ne mogu vjerovati da ima likova koji bas ozbiljno vjeruju da je BH kosarka ili nogomet bolji od hrvatskog vec, a na osnovu nicega. Pa mislim... Meanwhile Hrvatska 4ta sa aktualnog europskog prvenstva i nastupa na SP gdje BiH ni ne ucestvuje.

Bog me dragi ne moze ubjediti da je vasa kosarkaska repka bolja od nase znaci nema sanse yebene

Edin Avdic: Hrvatska je na papiru daleko najbolja rep. sa ovih prostora
Buduci da se Hrvati jedva izvukose protiv Filipina (na produzetke, Filipinci imali zadnji napad), dakle ti Filipini bi razderali i Srbiju i Bosnu. E to ti je kad konji misle da su pametni.
Buduci da se Hrvati jedva izvukose protiv Filipina (na produzetke, Filipinci imali zadnji napad), dakle ti Filipini bi razderali i Srbiju i Bosnu. E to ti je kad konji misle da su pametni.
Fino je covjek rekao, na papiru
A kad izadju na teren sa balkanskim sindromom zvanim "'ta ce oni" onda bude guravo
I reci za Edina da je neznalica je krajnje degutantno.

A kad izadju na teren sa balkanskim sindromom zvanim "'ta ce oni" onda bude guravo

I reci za Edina da je neznalica je krajnje degutantno.
FORZA MARŠAL !!!
De hajde suti molim te. Koje gluposti se valjaju ovih dana na ovom pdf-u, to nije normalno...kengur je napisao/la:Edin Avdic: Hrvatska je na papiru daleko najbolja rep. sa ovih prostora
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
O kome je Edin na vecerasnjoj tekmi govorio da je bio u opticaju za naseg selektora ali da je bio preskup 

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Mostarska i 20 gostiju.