Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
@DukeOfWellington moralna vertikala ss.ba foruma, pa kako ti više ne dosadi čovječe
opusti se bolan, šta skačeš na svaku stvar da objasniš kako to nije u redu, kako ovo, kako ono .. jarane, smaraš na forumu, ne želim ni zamislit' kako tušiš uživo

Seres ba, cuj licemjernih trivijalaca.. zanimljiv recenicni sklop, moze da opise ljude koji pod maskom laznih principa i izrazenih manira, zbog totalno nebitnih stvari podvodi sjajnog sportistu i covjeka u okvire provincije i seljakluka...DukeOfWellington je napisao/la:
Ja sam svjestan da je hrpi licemjernih trivijalaca neobjašnjivo da postoje principijelni ljudi, ali vjerujte i to je moguće, čak i u BiH.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovo se nije odnosilo na Džeku nego na tebe i još par trivijalaca koji ordinirate po ovoj temi u zadnjih sat vremena i neuspješno pokušavate da opravdate provincijski potez Džeke.sejo90 je napisao/la:Seres ba, cuj licemjernih trivijalaca.. zanimljiv recenicni sklop, moze da opise ljude koji pod maskom laznih principa i izrazenih manira, zbog totalno nebitnih stvari podvodi sjajnog sportistu i covjeka u okvire provincije i seljakluka...DukeOfWellington je napisao/la:
Ja sam svjestan da je hrpi licemjernih trivijalaca neobjašnjivo da postoje principijelni ljudi, ali vjerujte i to je moguće, čak i u BiH.
-
- Kontakt:
Šah mat.sejo90 je napisao/la:Seres ba, cuj licemjernih trivijalaca.. zanimljiv recenicni sklop, moze da opise ljude koji pod maskom laznih principa i izrazenih manira, zbog totalno nebitnih stvari podvodi sjajnog sportistu i covjeka u okvire provincije i seljakluka...DukeOfWellington je napisao/la:
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
- Kontakt:
Ne razumijem,na kraju ispada provincijski javno ismijavanje smiješnog poraza neke ekipe,a normalno je proglašavanje tog poteza provincijskim anonimno?DukeOfWellington je napisao/la:Relativiziraš i razvodnjavaš.
Za razliku od tebe ja govorim preciznim rječnikom.
Nek se Džeko zapita zašto predstavlja promil od promila među javnim ličnostima koji su posegnuli za provincijskim ismijavanjem. Čak ni Balotelli nije ništa komentarisao, šta više o tome čovjek da kaže.
Kada je bio čuveni 'slučaj Gerrard' tada su na testu bili i igrači i navijači Uniteda. Tad se pokazalo ko je kakav. Vrlo sam ponosan što sam predstavljao većinu koja niti je ismijavala niti je imala potrebu da ismijava to što se desilo Gerrardu. Onaj ko je ismijavao njemu na čast, ponio se provincijski, baš kao Džeko sinoć.
Ti i Džeko ste uradili istu stvar,samo što je on iza svojih riječi stao imenom i prezimenom.
-
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Podyebavanje je dio fudbala, pogotovo medju rivalima.
Nek' se i s tobom u nečemu slažem...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne sumnjam.MetanorisBack je napisao/la: Ne razumijem,na kraju ispada provincijski javno ismijavanje smiješnog poraza neke ekipe,a normalno je proglašavanje tog poteza provincijskim anonimno?
Ti i Džeko ste uradili istu stvar,samo što je on iza svojih riječi stao imenom i prezimenom.
Kako je ista stvar napraviti provincijski potez i kritikovati provincijski potez. To možda u tvom nepreciznom sistemu razmišljanja može biti isto, ali nije isto.
Ja njegov potez osuđujem i imenom i prezimenom, samo što me ti ne znaš lično, a da me znaš uvjerio bi se u to. Dakle, nisam ja ovo iznio samo na forumu nego i lično, za one koji me znaju, ne misliš zar da se neko poput mene stidi iznijeti vlastiti stav, ja sam toliko siguran u vlastite stavove da nemam nikakav problem da ih iznesem javno.
I konačno, ja nisam javna ličnost, Džeko jest i mora da se nosi i sa anonimnim kritikama, kao i sve ostale javne ličnosti.
-
- Kontakt:
Haha,a i to vrijeđanje ti ide preko foruma,naravno,opet anonimno.Čuj,nisam ti ja neko ko ne shvata o kakvoj se personi u tvom slučaju radi,i to što pokušavaš ''uglađenim'' riječima opisati očito me neće podčiniti kao što neke podčini.DukeOfWellington je napisao/la:Ne sumnjam.MetanorisBack je napisao/la: Ne razumijem,na kraju ispada provincijski javno ismijavanje smiješnog poraza neke ekipe,a normalno je proglašavanje tog poteza provincijskim anonimno?
Kako je ista stvar napraviti provincijski potez i kritikovati provincijski potez. To možda u tvom nepreciznom sistemu razmišljanja može biti isto, ali nije isto.
Ja njegov potez osuđujem i imenom i prezimenom, samo što me ti ne znaš lično, a da me znaš uvjerio bi se u to. Dakle, nisam ja ovo iznio samo na forumu nego i lično, za one koji me znaju, ne misliš zar da se neko poput mene stidi iznijeti vlastiti stav, ja sam toliko siguran u vlastite stavove da nemam nikakav problem da ih iznesem javno.
I konačno, ja nisam javna ličnost, Džeko jest i mora da se nosi i sa anonimnim kritikama, kao i sve ostale javne ličnosti.
Imaš fin vokabular,prestani glorificirati samog sebe zbog toga,u ovom slučaju griješiš,dosta puta sam se slagao s tobom,ali sada si subjektivan jer si kao neki fan Manchestera,a Džeko je napisao ''Hahahaha''.
Dalje,nije provincijski potez,nego si ga ti proglasio provincijskim,možeš to nazvati kako hoćeš,evo recimo ''provokacija''.
On provocirao Manchester,ti njega,on javno,ti anonimno,ista stvar,onda ako ćeš ti to ponašanje preimenovat' u provincijsko,tako onda molim te opisuj i svoju ''provokaciju'' ubuduće.
Pozdrav,i bez uvreda molim te,nisi sa mnom nikada diskutovao i odmah si ''skontao'' da inače ne razumijem stvari,a to dali te poznajem,to nikada ne znaš.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Da su se kojim slučajem oglasili svi igrači svijeta, ti bi se opet uhvatio Džeke i po njemu pljuvao.
Džeko je problem, dolazi iz Bosne + valja.
Džeko nije ni svjestan, koji je on vitamin za VAS, koji niste iz ''provincije''.
Džeku jedete za doručak, ručak, večeru.
Džeko je problem, dolazi iz Bosne + valja.

Džeko nije ni svjestan, koji je on vitamin za VAS, koji niste iz ''provincije''.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dovoljno je za neke (npr. tebe) da napišu jedan post i meni odmah bude jasno koliko (ne)kontaju.
Činjenica da si ti moj post protumačio kao vrijeđanje najbolje govori o tvojoj sposobnosti rasuđivanja.
O tome takođe govori i činjenica da si ti ono što sam uputio prema Džeki protumačio kao 'provokaciju prema Džeki', to je iskreno govoreći sramota da jedan homo sapiens donosi takav zaključak, to je pljuvanje u lice zdravom rezonu. Ja nisam provocirao, ja sam dao sud o njegovoj provokaciji, sramota je to nazvati provokacijom, al' kao da ti znaš šta je sramota.
Poznajem ljude koji približno rezonuju kao ti, ali ne baš toliko grozno, tako da sam siguran da me ne poznaješ lično.
Činjenica da si ti moj post protumačio kao vrijeđanje najbolje govori o tvojoj sposobnosti rasuđivanja.
O tome takođe govori i činjenica da si ti ono što sam uputio prema Džeki protumačio kao 'provokaciju prema Džeki', to je iskreno govoreći sramota da jedan homo sapiens donosi takav zaključak, to je pljuvanje u lice zdravom rezonu. Ja nisam provocirao, ja sam dao sud o njegovoj provokaciji, sramota je to nazvati provokacijom, al' kao da ti znaš šta je sramota.
Poznajem ljude koji približno rezonuju kao ti, ali ne baš toliko grozno, tako da sam siguran da me ne poznaješ lično.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kako si lud lik, ne vjerujem. 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne može se ni slučajno desiti da se oglase svi igrači svijeta na taj način, baš to je najbolji dokaz da u Džekinom primitivnom oglašavanju nešto nije uredu.Juventinisimo je napisao/la:Da su se kojim slučajem oglasili svi igrači svijeta, ti bi se opet uhvatio Džeke i po njemu pljuvao.
Džeko je problem, dolazi iz Bosne + valja.![]()
Mirza Teletović je i više nego dobar, dolazi iz BiH i na njegovoj temi nikad nema ovakvih komentara. Zašto?
Džeko prvi nije iz provincije, naprotiv, dolazi iz meni najljepšeg grada na svijetu a ponaša se provincijski.
Zadnji put sam ovdje pisao kada nije htio da se udostoji da ljudima u BiH putem javnog servisa da izjavu prije, u toku i nakon SP-a. Prije toga sam bio kad je provincijski gestikulirao navijačima na utakmici protiv Egipta. Slijedeći put ću doći ako opet napravi neki potez provincijskog karaktera.
Previše se buke diglo oko ništa, nasmijao se na poraz i to je sve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dzeko mojne igrat za papetovu privatnu repku.Nemoj da te papak iskoristava.
Na zapadu ništa novo, Vojvoda i dalje prekucava slabašnu konkurenciju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
čovjek pljuska šamare četvorici u isto vrijeme, a oni se sve više i više lijepe 

igrali Dzekica danas?
crnogorcina sebican Dzek mora biti oprezan 

Džeko 90% danas na klupi. Joveta prekucao protiv Liverpoola, Aguero dao gol 30 sek nakon sto je usao. Jedino sprema Aguera bi mogla poslati Džeksona u prvih 11 znamo kako je on krhak, treba mu dosta da se oporavi. Jovetic zacementirao sebi mjesto u prvih 11, mada Pellegrini više voli našeg Edina ali de ti drži na klupi čovjeka koji je 2 gola dao Liverpoolu.
At the end of the storm there's a golden sky..
EDO299 je napisao/la:Džeko 90% danas na klupi. Joveta prekucao protiv Liverpoola, Aguero dao gol 30 sek nakon sto je usao. Jedino sprema Aguera bi mogla poslati Džeksona u prvih 11 znamo kako je on krhak, treba mu dosta da se oporavi. Jovetic zacementirao sebi mjesto u prvih 11, mada Pellegrini više voli našeg Edina ali de ti drži na klupi čovjeka koji je 2 gola dao Liverpoolu.

dao 2 gola pa sta..edin donio titulu prosle godine a crnogrcina grijo tribine

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Proximic i 29 gostiju.