NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 28 avg 2014, 17:15

crvenobijeli je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Treca utakmica gdje kad mi postignemo gol u roku 2-3 min i primamo gol, valjda nasi to skontaju pa se malo uozbilje, daje kvalitetnog golmana i jos jednog nazad mi bi kod kuce derali sve redom
odlicno zapazanje tkanton,treba nam golman i jedan stoper,covic je dobar al njega nema mjesec dana
odbrana protiv Olimpica i nije izgledala toliko loše,ja sam npr. zapazio u toj utakmici da nam prebrzo dolaze do šesnaesterca,znači da bi nam trebao dobar zadnji vezni,razbijač(Adam je po meni to loše odrađivao)i da definitivno golman tad bi sredina tabele bila zagarantovana.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 avg 2014, 20:34

zmaj348 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Treca utakmica gdje kad mi postignemo gol u roku 2-3 min i primamo gol, valjda nasi to skontaju pa se malo uozbilje, daje kvalitetnog golmana i jos jednog nazad mi bi kod kuce derali sve redom
odlicno zapazanje tkanton,treba nam golman i jedan stoper,covic je dobar al njega nema mjesec dana
odbrana protiv Olimpica i nije izgledala toliko loše,ja sam npr. zapazio u toj utakmici da nam prebrzo dolaze do šesnaesterca,znači da bi nam trebao dobar zadnji vezni,razbijač(Adam je po meni to loše odrađivao)i da definitivno golman tad bi sredina tabele bila zagarantovana.
Svi su brzi golovi su pali iz prekida, znaci glavni krivci su odbrambeni igraci uz golmana oni treba da se posloze

zmajoni
Kontakt:

Post Postao/la zmajoni » 29 avg 2014, 01:12

mislim da je brkic dobro sad branio protiv sirokog nekrivim ga ni za jedan gol nista nije mogao,u gostima kako sam primijetio da mi nekako bolje brani nego kod kuce mozda ga muce domace utakmice pred domacom publikom vjerovatno tu i treme ima,trebalo bi mu mozda malo podrske dat kod kuce nezz tak ja mislim.dobra stvar sto smo poceli davat golove ocekujem sad pobjedu protiv slavije dobra smo mi ekipa.sredina tabele ce bit na kraju sezone garantujem :D :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 29 avg 2014, 08:59

Po meni nije dobar start.Izgubili smo 4.boda kod kuće,dosta se patili sa tim ekipa.Mislim da imamo ekipu za opstanak,ima par njih gorih od nas,ali trener treba znati kako sa nekim treba igrat.Doro se treba ugledati na Jevrića koji igru taktizira zavisnosti od protivnika.Malo mi glupo od Dore,oslabljen ide se nadigravat sa Sirokim :crazy: :crazy: Vjerujte,da Siroki nije izveo Zakarića i Wagnera ko zna koliko bi primili.Slavija po meni nista nije kvalitetnija od nas,al onaj stari lisac zna ekipu poslozit.Moramo sada igrat otvoreno,ići na pobjedu a ovi su najopasniji bas tada,zato i jesu na tabeli tako.Mislim,izgubiti bodove sada,igrati remi ili izgubiti je otvaranje vrata Prve lige.Koga onda pobijediti :hmmmmm: :hmmmmm:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 29 avg 2014, 14:36

Zdravo braco, :D

Imam jedno nesportsko pitanje ali jaq vjerujem da cete me shvatiti :mrgreen:

Pitanja za sve vas, gdje su najbiolji cevapi u Gradaccu, ili ako mi vi nesto predlazete neki restoran slasticarnu, sutra mozda dolazim u Gradacac sa svojojm ljepsom polovinom .
Hvala unaprijed i svako dobro ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 avg 2014, 15:19

Crni gavran je napisao/la:Zdravo braco, :D

Pitanja za sve vas, gdje su najbiolji cevapi u Gradaccu, ili ako mi vi nesto predlazete neki restoran slasticarnu, sutra mozda dolazim u Gradacac sa svojojm ljepsom polovinom .
najbolji su cevapi u cevapdzinici "Bosna" bar meni,a slasticarnu "Konak",a sto se tice restorrana,"EL MUNDO",mada imas i dobar restoran na kuli,ako dolazis sa ljepsom polovinom,preporucujem da odes na cardak ima dobar restoran a i dobar pogleda na Gradacac....kao i na jeezeru "Hazna" ako si ljubitelj riblji specijaliteta.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 avg 2014, 16:21

najbolji su cevapi u cevapdzinici "Bosna" bar meni,a slasticarnu "Konak",a sto se tice restorrana,"EL MUNDO",mada imas i dobar restoran na kuli,ako dolazis sa ljepsom polovinom,preporucujem da odes na cardak ima dobar restoran a i dobar pogleda na Gradacac....kao i na jeezeru "Hazna" ako si ljubitelj riblji specijaliteta.....
cevape u gradaccu zaboravi......

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 29 avg 2014, 16:29

Imas i restoran Aut ako malo hoces da obidjes i stadion... :D

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 avg 2014, 16:30

http://www.aut.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

mozes i tekmu gledat :)

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 30 avg 2014, 11:14

danas pravo zeznuta utakm. Slavija 4 na tabeli a mi već davno upisali 3 boda ko fol ova bi nam kao trebala da bude jedna od lakših utakmica,pobjedom priključujemo se sredini tabele a za ostalo ne smijem ni razmišljati..

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 30 avg 2014, 12:23

Jedna zanimljivost, za sve koje nisu znali.

Kada je naša ekipa otputovala u Sarajevo na utakmicu protiv istoimenog kluba direktor Abdulah Ibraković nudi je Zvijezdi jedan dogovor. Sarajevo je Zvijezdi ponudili "partnerstvo" tj. da im budemo prijateljska ekipa na koju mogu računati uvijek. Dogovor je sadržio nekoliko stavki.

1. stavka - Zvijezda daje bodove Sarajevo kada je to potrebno.
2. Igrači koji se svide Sarajevo iz redova našeg kluba idu kod njih.
3. Ekipe koje su direktni konkurenti za titulu protiv njih moramo gristi, znači uradit sve što treba da pomognemo Sarajevu.
4. Kad je potrebno Sarajevo će pritisnuti savez da se postavi sudija koji će pogurati Zvijezdu.
5. Igrači koji nisu u prvom planu Sarajevo dolazit' će kod nas na posudbe.

Naša uprava odbila je ovaj prijedlog, iako ja lično mislim da se ovo moralo prihvatiti.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 30 avg 2014, 12:35

Garfield je napisao/la:Jedna zanimljivost, za sve koje nisu znali.

Kada je naša ekipa otputovala u Sarajevo na utakmicu protiv istoimenog kluba direktor Abdulah Ibraković nudi je Zvijezdi jedan dogovor. Sarajevo je Zvijezdi ponudili "partnerstvo" tj. da im budemo prijateljska ekipa na koju mogu računati uvijek. Dogovor je sadržio nekoliko stavki.

3. Ekipe koje su direktni konkurenti za titulu protiv njih moramo gristi, znači uradit sve što treba da pomognemo Sarajevu.
4. Kad je potrebno Sarajevo će pritisnuti savez da se postavi sudija koji će pogurati Zvijezdu.

Naša uprava odbila je ovaj prijedlog, iako ja lično mislim da se ovo moralo prihvatiti.
imas glupo misljenje da budemo necija "kur.va" ne hvala barem sto se mog misljenja tice. sto se tice danasnje utakmice Slavija vazda neugodan protivnik na Banji tako mislim da ce i danas biti tvrda i napeta utakmica

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 avg 2014, 13:09

Nevaljajte gluposti,Sarajevo je privatizovan klub i u njega se ulaze i mogu kupiti sada sve sto valja od igraca u pl,po igri pariraju pojedinim europskim klubovima i sad treba de se spuste na taj nivo da stimaju utakmice u nasoj ligi.Oni su vec uspostavili saradnju sa Bosnom Visoko i formirali vlastitu akademiju za omladinski pogon.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 30 avg 2014, 13:11

zmajevac je napisao/la:

Nevaljajte gluposti,Sarajevo je privatizovan klub i u njega se ulaze i mogu kupiti sada sve sto valja od igraca u pl,po igri pariraju pojedinim europskim klubovima i sad treba de se spuste na taj nivo da stimaju utakmice u nasoj ligi.Oni su vec uspostavili saradnju sa Bosnom Visoko i formirali vlastitu akademiju za omladinski pogon.
Svaka normalna osoba to prvo pomisli, ali Denis i Durgut sami to pričaju pojedinim ljudima po gradu. Mislim da nemaju razloga da lažu.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 30 avg 2014, 18:23

Ovo je prevrsilo svaku mjeru ! Postali smo kanta za nabijanje!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 avg 2014, 18:30

mislim da je vrijeme da doro konacno kaze zbogom trenerskom poslu,nek se posveti igrackoj karijeri,jer nije on za trenera,,,,doro odlazi,nesramoti nas vise.... :( :cry:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 30 avg 2014, 19:07

ljudi su zasluženo pobijedili,ovo nam nije trebalo...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 avg 2014, 19:21

Ovo je nasa realnost.Utakmica protiv Travnika je već to pokazala kada u najjačem sastavu na domaćem terenu nismo mogli pobijediti jednu od najlosijih ekipa lige.Nije tu do trenera,jednostavno nemamo ekipu da bilo koga pobijedi.Ako ne dovedemo golmana i jos dva tri iskusna igrača uskoro ćemo se prikovati za dno.Znam da trebaju pare za tako nesto,ali od ovog materijala nema vajde.Sve je to jadna majko :cry:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 avg 2014, 19:28

vatreni je napisao/la:Ovo je nasa realnost.Utakmica protiv Travnika je već to pokazala kada u najjačem sastavu na domaćem terenu nismo mogli pobijediti jednu od najlosijih ekipa lige.Nije tu do trenera,jednostavno nemamo ekipu da bilo koga pobijedi.Ako ne dovedemo golmana i jos dva tri iskusna igrača uskoro ćemo se prikovati za dno.Znam da trebaju pare za tako nesto,ali od ovog materijala nema vajde.Sve je to jadna majko :cry:
Slozio bi se sa tobom u potpunosti,ja bi bio zadovoljan 14 mjestom.Ima tu posljedica predhodne uprave nagomilanih dugova,kao i katostrofolan rad sa mladim koji se sada odrazava,obzirom da su odstranjeni direktni krivci,ja se nadam boljem samo da drzimo korak za konkurentima za opstanak.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 avg 2014, 20:02

evo doro podnio ostavku,mislim posteno od njega,lud bi bio kad bi ostao,ima ova ekipa znanje,fali nam golman i jedan stoper i bek,ostalo moze proc,do sad najbolji napadac koji je dosao u zvijezdu posljednje 2,3 godine uros,samo tamo nek nastavi...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.