FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Imp
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Imp » 07 mar 2010, 17:48

neam pojma di je taj pajdo bio na kakvoj poziciji za vidit,(i sta je on uopce htio vidit)ja sam bio na idealnoj poziciji i kazem ti lopta je usala u gol,al stas idemo dalje,nije lopov ko ukrade nego koga uvate,te tako nije gol kad je lopta u golu vec kad sudac kaze :D

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 mar 2010, 17:49

Imp je napisao/la:cestitke na pobjedi nisam ovo ocekivo,nasi nisu zasluzili pobjedu,neznam kolko su vasi,jesu li uopce,al cim nije siroki odigrao dovoljno za pobjede,moze se reci da ste zasluzeno uzeli 3 boda(iako je najrealniji rezultat nerjeseno)da napomenem posto vidim da niko ne spominje sirokom je pri rezultatu 1-0 ponisten cist pogodak(tolko o vasem kukanju na suce,dao bog da je u ciloj ligi ko u sirokom)
ps.i dalje mislim da cemo osvojit 1. mjesto jednostavno to osjecam,nismo odavno.mada ni sam neznam jesu li to ovi setaci po terenu zasluzili.
tebe onda treba staviti za sudiju kad tako mozes fino vidjeti jel gol cist ili ne. vidjecemo veceras na sportskom sta je bilo i kako...

idemo dalje, zvijezdu treba uzeti kuci, a onda spektakl pod bijelim brijegom...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 07 mar 2010, 17:49

Cestitke na pobjedi,evo Osim pohvalo gostoprimstvo i uvjete na Pecari pa eto nek i dalje zatucanji ljudi vrijeđaju i pljuju po tome gradicu,sve u svemu kao sto sam i pisao Zeljo odradio exstra pripreme i snazan usao u nastavak,ovaj Osim je stvarno strateg ipo,covjek je digao Zelju iz mrtvih ,cestitke i njemu,ova nasa liga iz dana u dan sve kvalitetnija i postenija i bolja,nek nam se ovako samo nastavi,u borbi za prvaka 4 kluba ,steta sto mi ne dobismo zvijezdu neki dan onda bi bilo pet ovako sretno u nastavku za titulu,mozda zaboravite kup u kojem je nasa jedina sansa za evropu! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 07 mar 2010, 17:50

sve čestitke komšijama...
niko sretniji od mene neće biti da se odluka o prvaku riješi u 28 kolu,
pa da kao nekada 97.98 god bude puno AFH
svaka cast jos jednom!!
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2010, 17:50

Bravo Zeljo,znao sam da ce te dobiti nisam vas djaba na kladi stavio 2,jos jednom cestitke.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 mar 2010, 17:51

Babilon je napisao/la:Cestitke na pobjedi,evo Osim pohvalo gostoprimstvo i uvjete na Pecari pa eto nek i dalje zatucanji ljudi vrijeđaju i pljuju po tome gradicu,sve u svemu kao sto sam i pisao Zeljo odradio exstra pripreme i snazan usao u nastavak,ovaj Osim je stvarno strateg ipo,covjek je digao Zelju iz mrtvih ,cestitke i njemu,ova nasa liga iz dana u dan sve kvalitetnija i postenija i bolja,nek nam se ovako samo nastavi,u borbi za prvaka 4 kluba ,steta sto mi ne dobismo zvijezdu neki dan onda bi bilo pet ovako sretno u nastavku za titulu,mozda zaboravite kup u kojem je nasa jedina sansa za evropu! :mrgreen:
posteno, vidimo se u mostaru, i molite boga da ne izvucete zelju u kupu... ;) :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 07 mar 2010, 17:52

Imp je napisao/la:cestitke na pobjedi nisam ovo ocekivo,nasi nisu zasluzili pobjedu,neznam kolko su vasi,jesu li uopce,al cim nije siroki odigrao dovoljno za pobjede,moze se reci da ste zasluzeno uzeli 3 boda(iako je najrealniji rezultat nerjeseno)da napomenem posto vidim da niko ne spominje sirokom je pri rezultatu 1-0 ponisten cist pogodak(tolko o vasem kukanju na suce,dao bog da je u ciloj ligi ko u sirokom)
ps.i dalje mislim da cemo osvojit 1. mjesto jednostavno to osjecam,nismo odavno.mada ni sam neznam jesu li to ovi setaci po terenu zasluzili.
Ko gubi ima pravo da se ljuti :lol: :lol: :lol: :lol:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 07 mar 2010, 17:54

zlaya_tm87 je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Cestitke na pobjedi,evo Osim pohvalo gostoprimstvo i uvjete na Pecari pa eto nek i dalje zatucanji ljudi vrijeđaju i pljuju po tome gradicu,sve u svemu kao sto sam i pisao Zeljo odradio exstra pripreme i snazan usao u nastavak,ovaj Osim je stvarno strateg ipo,covjek je digao Zelju iz mrtvih ,cestitke i njemu,ova nasa liga iz dana u dan sve kvalitetnija i postenija i bolja,nek nam se ovako samo nastavi,u borbi za prvaka 4 kluba ,steta sto mi ne dobismo zvijezdu neki dan onda bi bilo pet ovako sretno u nastavku za titulu,mozda zaboravite kup u kojem je nasa jedina sansa za evropu! :mrgreen:
posteno, vidimo se u mostaru, i molite boga da ne izvucete zelju u kupu... ;) :mrgreen:
To sam i napisao neki dan ,reko samo da nas Zeljo ne zapadne,al valjda ce ovi nasi nabit formu do polufinala :mrgreen: ,Bit ce dobar derbi za dvije nedjelje Zrinjski Zeljo...mogle bi nase komsije opet oblaciti plave dresove :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 07 mar 2010, 17:55

Sinonim za rušenje tradicije = Amar Osim

Sad o tituli najozbiljnije treba razmišljati, jer gledajući raspored jednini konkurent će nam biti upravo Široki.
Da mi je ko pričao da ćemo na početku druge polusezone biti u utrci i za titulu i za kup, takvu bi mu šamarćinu odvalio da bi mu se i sad vrtjelo, fkt ne mogu opisati moju sreću u ovom trenutku, ove sezone Željo i Amar ruše sve rekorde i tradicije.

@Scorpion
Kako to da odjednom hvališ Šehu, koji ti je prije tekme pokvario dan :lol:

EDIT
Stole jel to konačno prevagnulo na optimizam, da nije rano :?: :mrgreen:
Strauss Junior

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 07 mar 2010, 17:56

evo sve di ti iscita ljutnu :D bio sam ljut desetak minuta pa sam je iskalio ;) ,tako da ovdi pisem 'hladan'.mislim da sam sve realno reko,ako je go bio nemogu ja reci da nije 8-)

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 07 mar 2010, 17:56

Iako navijam za Sarajevo, stvarno vam čestitam, kapa dolje za vas

SVAKA ČAST

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 07 mar 2010, 17:56

LAZO LAZO :D :D ;)
Koji kralj...bgm ovo je pocetak nekog ozbiljnog golgeterskog niza 8-)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 mar 2010, 17:57

Jbg, sta da ti kazem, vidjet cemo veceras da li je cist gol ili nije, sudija ga nije priznao i to je to.

Hvala na gostoprimstvu i bit ce gusto do kraja prvenstva
Cuva Bog Zelju svog!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 07 mar 2010, 17:57

Culum na ****.ba prognozirao rezultat i strijelce i pogodio,kaze ¨ pobeda Zelje 2:0,Mesanovic i Popovic¨.Ne pamtim kad sam bio sretniji.Mislim da imamo realne sanse za titulu od naredana 4 meca cak tri igramo na Grbavici i idemo Zrinjskom gdje se moze igrat.Protiv Celika se vidjelo da su:Beslija,Culum i Lazo barem za 25 posto bolji nego u prvom djelu,a da ne pricam o Kerli i Bekricu.Protiv Zvijezde ocekujem najmanje 8 hiljada.
AMAR OSIM!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 mar 2010, 17:57

Masala, samo ne treba se zaletati, sve polako ..Amarovim stilom. :mrgreen:

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 07 mar 2010, 17:58

Komsijama cestitam pobjedu !
Iako bih vise volio da ste bod izvukli(a oni 3 uzese) !
Koji gadovi ! :D
Salim se ...
Sve naj !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 mar 2010, 17:59

Kerla dobio crveni! :mrgreen: I lazo je dobio crveni, kkoji mu je bio drugi zuti zbog prevelikog radovanja.Ma neka je ,, vidi se da su se igraci zrtvovali.. i ostavili srce na tterenu. ;)

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 07 mar 2010, 17:59

capelo111 je napisao/la:Vidim da vlada veliki optimizam kod navijaca Zelje,a zasto i nebi Sarajevo je moglo pobjediti Sirokog imalo je sve uvjete i zasto nebi i Zeljo.Siroki je ekipa zvjezda koja puno ne trci, sto bi Zeljo borbenom igrom mogao iskoristiti.Sto se tice tribine gdje ce biti smjesteni navijaci Zelje mislim da je pravi potez policije, jer tu tribinu je najlakse osiguravati, nego onu do sada , gdje je susretanje navijaca neminovno.Formula za uspjeh Zelje protiv Sirokig je ne igrati bunker i ne povlacit se , nego strogi presing na zadnju liniju Sirokog jer je to natanji dio momcadi, i pokusavati oduzeti loptu na sredini Martinovicu koji je najlosiji vezni igrac.Povlacenjem Zeljo gubi utakmicu jer je to voda na mlin Sirokog ,jer slobodni udarci te prekidi , te odlicna dva ofanzivna vezna i napadaca ce lako rijesiti utakmicu.Presingom Zeljo ne treba se paziti kontre jer su napadaci Sirokog spori , kad su daleko od gola,ali jako opasni u sesnestercu i povlacenje ne dolazi u obzir.Nogometni klub Siroki ima pet puta manje navijaca od Kosarkaskog, i neocekujem da ce Siroki imati neku vecu potporu sa tribina, jer nepostoji covjek u Sirokom koji ne mrzi upravu nogometnog kluba Siroki.
Pogodio sa sve nazalost, Zelji cestitke na zasluzenoj pobjedi.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 mar 2010, 18:01

Jamaica je napisao/la:LAZO LAZO :D :D ;)
Koji kralj...bgm ovo je pocetak nekog ozbiljnog golgeterskog niza 8-)
Nekada su raja govorila da je Lazo loš... sada Lazo pokazuje pravo lice...

On je pravi Tenk... samo sada je još podesio nišanske sprave...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 07 mar 2010, 18:02

Imp je napisao/la:evo sve di ti iscita ljutnu :D bio sam ljut desetak minuta pa sam je iskalio ;) ,tako da ovdi pisem 'hladan'.mislim da sam sve realno reko,ako je go bio nemogu ja reci da nije 8-)
hajde ti na svoju temu pa kukaj jel bio go ili nije ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, WeekendOffender i 26 gostiju.