RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2014, 16:14

SipakUlicar1922 je napisao/la:Da ti brate ne radis ko scout za Louis Van Gaal:a :urnebes: ......nebi ga wikipedija bolje opisala :thumbup:
Nemoj samo za LVG-a materet', vidiš da im ne ide u posljednje vrijeme. :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 avg 2014, 16:33

SipakUlicar1922 je napisao/la:Nebi se slozio sa vama koji piste da nam je jedini kiks do sada MVO na domacem terenu. Ako je klubu, igracima, navijacima cilj da se plasiramo u Evropu onda moramo uzimati po tri boda protiv ekipa kao sto su Celik. Te ekipe muku muce i maju ogromne probleme. Ok, nisu mozda u rangu Viteza, Radnika i ostalih davljenika ali znatno slabiji od nas. Svinje dobise strumfove, Siroki dobi fukare (obadvoje u gostima). Ako cemo u Evropu nema prosipanja bodova kako na domacem tako i na gostujucem terenu. Da je barem pola ekipe bilo na normalnom nivou (po meni samo 2 - 3 igraca) Celika bi bez vecih problema dobili. Ono sto me raduje jeste to da Feja nije nimalo bio zadovoljan prikazanim. Valjda ce te greske ispraviti u sutra protiv Olimpica.
Moj sastav 4 - 2 - 3 - 1:

Dragoje

Maletic - Skahic - Skaljic - Pejic

Nikolic - Blagojevic

Haurdic - Jankovic - Vladavic

Popovic

MOSTAR USRCU VELEZ DO GROBA :!: :!: :!:
Vrlo je moguće da bod protiv Čelika i ne bude kiks,ako se Čelik malo razbudi možda i uzme koji bod našim konkurentima.Sutra moramo igrati na pobjedu nema nikakvih kalkulacija,samo tri boda i ništa drugo,gosti su dobra ekipa ali mi moramo pobijediti kako god znamo i umijemo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 avg 2014, 16:47

Jeli ovo željoteka raja? :mrgreen:
Ako je tako evo da i ja svoju postavu za sutra izbacim:

Dragoje

Maletić - Škaljić - Škahić - Pejić

Zvonić - Zolj

Hebibović/Janković - Blagoje - Vladavić

Mace

Da oprobamo Macu malo, Mirza sigurno nije spreman a Popovića malo na klupu.Blagojević nemože igrati zadnjeg veznog, samo naprijed a Janković ili Hebibović na klupu.Po meni najbolje riješenje za sredinu su Mika, Nikolić i Blagojević!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 29 avg 2014, 17:35

anel81m je napisao/la:Jeli ovo željoteka raja? :mrgreen:
Ako je tako evo da i ja svoju postavu za sutra izbacim:

Dragoje

Maletić - Škaljić - Škahić - Pejić

Zvonić - Zolj

Hebibović/Janković - Blagoje - Vladavić

Mace

Da oprobamo Macu malo, Mirza sigurno nije spreman a Popovića malo na klupu.Blagojević nemože igrati zadnjeg veznog, samo naprijed a Janković ili Hebibović na klupu.Po meni najbolje riješenje za sredinu su Mika, Nikolić i Blagojević!
Slažem se sa ovim :thumbup: .Dobra postava.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 avg 2014, 19:32

Sve ispod tri bobe sutra,neuspjeh.
Sekunde ne dvojim u pobjedu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 29 avg 2014, 20:58

Olimpik u zadnje vrijeme nezgodan u Mostaru. Bez krvavih koljena prsa i leđa ne trebamo se nadati tri boda. Samo jako rođeni i poginite za našu petokraku. Forza Velež ljubavi moja
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 avg 2014, 21:23

RezervniGolman je napisao/la:Olimpik u zadnje vrijeme nezgodan u Mostaru. Bez krvavih koljena prsa i leđa ne trebamo se nadati tri boda. Samo jako rođeni i poginite za našu petokraku. Forza Velež ljubavi moja
Ma nama su svi nezgodni,svi se nabriju protiv nas i ako se imalo opustimo odmah problemi što je se vidjelo protiv Čelika.Protiv Olimpica se bojim Oštrog jer dobro zna naše igrače,a i mi znamo koliko nam treba šansi za gol,nadam se da ćemo pobjediti pa kako god.Valjda nam se poklopi i koji rezultat u ovom kolu hebemu miša :bih:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 29 avg 2014, 21:27

Ja Oštrog zaboravio. Uuuu yebote što ga spomenu :damn:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 avg 2014, 21:33

RezervniGolman je napisao/la:Ja Oštrog zaboravio. Uuuu yebote što ga spomenu :damn:
Pa kad me bode u oči od srijede,boga molim da mu bude loš dan :pray: :pray: :pray: jer svi znamo kakav je kad ga krene. :pray: :pray:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2014, 21:35

Nije ni on onako siguran mogao biti da naša odbrana nije bila uigrana sa njim. Sa sigurnom odbranom golman stiče samopouzdanje i obratno. Gledao sam golove u prvom kolu protiv Željezničara koje je primio kući, i nijedan nije uvjerljiv. Odbrana vjerovatno izgleda dosta bolje i uigranije, ali vjerujem da sutra možemo pobjediti.

Ipak se treba paziti kontri, jer par puta kada smo išli naprijed i protiv Čelika na strani, i kada je odbrana ostajala licem u lice sa napadačima, sama naša organizacija u takvim situacijama je bila dosta smiješna te Škaljić u jednom trenutku kao najiskusniji igrač bježi od Selimovića da bi pravio zonu a još trojica ih čekaju da ovaj uputi šut. To se treba ispravljati i greške kada se jurne naprijed nastojati svesti na najmanju moguću mjeru.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 avg 2014, 21:35

Jeli u 16 sati utakmica?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2014, 21:40

Utakmica je u 16:30h. Samo da dodam, dakle, njihovi kontranapadi i napadački potencijal je nesumnjivo daleko veći nego trenutnog Čelika uz svo dužno poštovanje prema zeničkom velikanu.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 29 avg 2014, 21:56

VigorMostarac je napisao/la:slika
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
slika
slika

VI STE PONOS MOSTARA GRADA

Vigore meni se cini da je prva slika na putu za Mostar - Nevesinje kad se prodje znak "dobro doslu u RS" a napravili su grb simpatizeri Crvene Zvezde?!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 avg 2014, 21:59

Moram priznati da mi je sutrasnja utakmica nekako najteza.Neznam, ali imam osjecaj da moramo zabiti najmanje 2 komada ako zelimo pobjedu.Malo me nervira cinjenica da Nikolic neigra,a oba koji bi ga mogli zamjeniti po meni nemaju ofanzivni kvalitet.Ali s obzirom da sam ja i dosada fulo sa svojim predvidjanjima,nadam se da ce se ta praksa nastaviti,pa da ih hladno otresemo.Sigurno je samo jedno,jako bitna utakmica sutra,ako dobijemo ostajemo u gornjem dijelu tabele a onda je pauza pa da se ustimamo za najbitniji dio polusezone.
HAJMO SUTRA POBJEDITI RODJENI :pray: :pray: :pray:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 29 avg 2014, 22:04

rodjenisa je napisao/la:Moram priznati da mi je sutrasnja utakmica nekako najteza.Neznam, ali imam osjecaj da moramo zabiti najmanje 2 komada ako zelimo pobjedu.Malo me nervira cinjenica da Nikolic neigra,a oba koji bi ga mogli zamjeniti po meni nemaju ofanzivni kvalitet.Ali s obzirom da sam ja i dosada fulo sa svojim predvidjanjima,nadam se da ce se ta praksa nastaviti,pa da ih hladno otresemo.Sigurno je samo jedno,jako bitna utakmica sutra,ako dobijemo ostajemo u gornjem dijelu tabele a onda je pauza pa da se ustimamo za najbitniji dio polusezone.
Teško, a ako budemo igrali kao protiv Čelika nećemo ni bod uzeti :evil:
Nadati se da ćemo pobijediti :pray:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 avg 2014, 22:16

Crvenarmija je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Moram priznati da mi je sutrasnja utakmica nekako najteza.Neznam, ali imam osjecaj da moramo zabiti najmanje 2 komada ako zelimo pobjedu.Malo me nervira cinjenica da Nikolic neigra,a oba koji bi ga mogli zamjeniti po meni nemaju ofanzivni kvalitet.Ali s obzirom da sam ja i dosada fulo sa svojim predvidjanjima,nadam se da ce se ta praksa nastaviti,pa da ih hladno otresemo.Sigurno je samo jedno,jako bitna utakmica sutra,ako dobijemo ostajemo u gornjem dijelu tabele a onda je pauza pa da se ustimamo za najbitniji dio polusezone.
Teško, a ako budemo igrali kao protiv Čelika nećemo ni bod uzeti :evil:
Nadati se da ćemo pobijediti :pray:
Nemojte tako negativno gledati na utakmicu sa Celikom.Mi jesmo malo podbacili ali brate bilo je i vise sile u liku i djelu sudije Sehovica.Nadalje,i takvi smo stvorili par odlicnih sansi,sjetite se Dine,da je zabio sad se s nama nebi moglo pricati.Jbg,mi samo kritikujemo,nijedan od nas ne pohvali ekipu ako nista za igru sa igracem manje.Pa mi smo tad preko Vlade bili najopasniji,a oni nam ne napravise sanse za 20 i nesto minuta.I ja bih zagalamijo da smo tako uzasni,nije to tako,dobri su nasi Rodjeni.Ovo je mala "mobilizacija" pred bitnu utakmicu,bice to dobro abd.Imamo Feju koji ih poznaje u dusu a imamo i igrace koji su u stanju pobjediti i jaceg protivnika
Mi smo bola Rodjeni,sta vam je RAja,bice ovo udure :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 29 avg 2014, 22:30

crnov je napisao/la:
VigorMostarac je napisao/la:slika
slika
slika

VI STE PONOS MOSTARA GRADA

Vigore meni se cini da je prva slika na putu za Mostar - Nevesinje kad se prodje znak "dobro doslu u RS" a napravili su grb simpatizeri Crvene Zvezde?!
Cudo si crnove, tebi nista ne promice na ovoj temi. Vrati nam sal. ;)

Bolje bi ti bilo da u zgradi kojoj zivis, predpostavljam da zivis u zgradi, osnujes neki kucni savjet protiv tvojih novih susjeda, novopecenih mostaraca, inace nultrasa, da nebacaju vise smece sa balkona i da ne stavljaju cement u wc solju kada prave extra "katove", zacepi se sve... Ruzno izgleda,smrdi i sramotite grad u cijelini od turista koji dolaze da vide Stari Most i stari dio grada. ;)

Forza Velez!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 29 avg 2014, 22:45

Hajmo Rodjeniiiiiiiiiiiii :bih: :bih:
StarMo nije skutorija...

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 30 avg 2014, 00:40

Mislim da je ovo najrealniji sastav za sutra: Dragojevic, Pejic, Maletic, Skahic, Skaljic, Zvonic, Blagojevic, Jankovic, Hajdarevic, Haurdic i Vlada u spicu. Ani i Pop ce vjerovatno malo na hladjenje.
Kako god bilo, nama igraju samo 3 boda, remi je ravan porazu jer igramo protiv direktnog konkurenta za Evropu, a iduce kolo idemo na tesko gostovanje Sirokom. Hajmo Rodjeni, mozemo mi to svi zajedno. Forza Velez!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 30 avg 2014, 01:16

ammarc je napisao/la:Mislim da je ovo najrealniji sastav za sutra: Dragojevic, Pejic, Maletic, Skahic, Skaljic, Zvonic, Blagojevic, Jankovic, Hajdarevic, Haurdic i Vlada u spicu. Ani i Pop ce vjerovatno malo na hladjenje.
Kako god bilo, nama igraju samo 3 boda, remi je ravan porazu jer igramo protiv direktnog konkurenta za Evropu, a iduce kolo idemo na tesko gostovanje Sirokom. Hajmo Rodjeni, mozemo mi to svi zajedno. Forza Velez!
kako god bilo nama treba krcata RA tribina i stim bi, iako losi bili na terenu, opet napravili tvrdjavu od vrapcica i dobili tekmu! treba nam nova reinkarnacija RA! ljudi vrijeme je da se RA probudi, a stim normalno i svi mi! ja sam nisam bio na RA tribini zadnji 7-8 godina i tu bi trebalo pocet, svak od samog sebe!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.