Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Raja-forumaši, dovidjenja na malo duzi period 
-
Nerminovic
- Kontakt:
da li neko zna jel ovo haram?
hvala
http://blog.northerner.com/wp-content/u ... G_8979.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala
http://blog.northerner.com/wp-content/u ... G_8979.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ja, ban bosanski Kulin, obećavam Tebi kneže Krvašu i svim građanima Dubrovčanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka, 
Narin je napisao/la:
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jadna tvoja djeca ako im budeš te gluposti pričao.rambo16 je napisao/la: Ma i ja sam u srednjoj probao sve moguće poroke. Od slotova,preko poker aparata,pa do najgorih pijanstava!
Moraš imat o čemu svojoj djeci pričat!
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- samo_lijevo
- Kontakt:
ima na federalnoj svako ljeto.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unknown Genius
- Kontakt:
To i ti planiraš nekoga mučiti?Head je napisao/la:Imaju li gdje sve epizode Vize za Buducnost.
Gledaj što mi ovaj krade taktiku, ja to tebi htio raditUnknown Genius je napisao/la:To i ti planiraš nekoga mučiti?Head je napisao/la:Imaju li gdje sve epizode Vize za Buducnost.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja prije vizu za budunocst nisam gledao, sad mi urnebes. Dajdza Rile - kabadabija 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vizu za buducnost pamtim kao seriju u kojoj su se 15 minuta prikazivale scene iz prethodne epizode, 5 minuta "standardne" epizode i 10 minuta "sta ce biti u narednoj epizodi".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
"Ja sa to radio,a vi nemojte!" xp Na tome će se zasnivat moja priča.Unknown Genius je napisao/la: Jadna tvoja djeca ako im budeš te gluposti pričao.
A.F.C. Bournemouth!
- Consigliere
- Kontakt:
I gdje su u prvih 50 epizoda prosla mozda dva dana u seriji.Monolog je napisao/la:Vizu za buducnost pamtim kao seriju u kojoj su se 15 minuta prikazivale scene iz prethodne epizode, 5 minuta "standardne" epizode i 10 minuta "sta ce biti u narednoj epizodi".
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Koliko puta sam slučajno prebacio na FTV i vidio par scena, postao sam imun na one gluposti.Dex je napisao/la:Gledaj što mi ovaj krade taktiku, ja to tebi htio raditUnknown Genius je napisao/la:To i ti planiraš nekoga mučiti?Head je napisao/la:Imaju li gdje sve epizode Vize za Buducnost.
Morat ćeš biti maštovitiji.
Pa onda će baš iz inata i oni pokušavati. U fazonu: kad je mog'o on, možemo i mi.rambo16 je napisao/la:"Ja sa to radio,a vi nemojte!" xp Na tome će se zasnivat moja priča.Unknown Genius je napisao/la: Jadna tvoja djeca ako im budeš te gluposti pričao.
Rambo daj incijale u pp i školu koji si završio ako nije frka i sve će mi biti jasno.
Tako blizu, a tako daleko.
Koja je ovo utakmica .Tribalian je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 386 gostiju.