FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jao evo pod utiscima sam, nevjerujem..ovo je stvarno dobar rezultat. Mnogi su se smijali kada bi neko rekao da je Željo konkurent za titulu, desilo se i to uljucili smo se ravnopravno. Sada smo tu i čestitke igracima i navjijacima koji su odputovali tamo... Željezničar za život cijeli
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Srce mi je kao Dolina ćupova!!!!
U inat dušmanima,osveta lištici poslužena hladna!!!
Amare,Alene,Lazare,Ibrahime i ostali----SVAKA ČAST!!!!!!!!
HVALA VAM ŠTO STE MI USREĆILI OVAJ DAN I UČINILI GA VELIKIM!!!!
U inat dušmanima,osveta lištici poslužena hladna!!!

Amare,Alene,Lazare,Ibrahime i ostali----SVAKA ČAST!!!!!!!!
HVALA VAM ŠTO STE MI USREĆILI OVAJ DAN I UČINILI GA VELIKIM!!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Svaka cast Zeljo! definitivno glavni konkurent za titulu prvaka drzave!!! Zeljina najveca prednost je trener Osim,koji je davno prevazisao ovu ligu! Nadam se da ce titula napokon doci u glavni grad BIH,i da ce selendre poput Sirokog i Modrice zapamtiti kad su je zadnji put osvojili..
Cestitke igracima,treneru,upravi!..
Cestitke igracima,treneru,upravi!..
Hvala!Schlager je napisao/la:Cestitam vam na pobjedi.
Bicete do zadnjeg kola u igri za oba trofeja,kao sto sam i najavio neki dan u onim nasim prognozama.
Pobjeda ne može biti veća, moram iskoristiti priliku i pozdraviti onih par likova koji su govorili da nemamo ni 1% šansi dole, da ćemo primiti 3,4 komada i slične nebuloze.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
nisam ni razmisljao o tituli ali sada osvajamo ovo 100%
-
- Kontakt:
JA NEMOGU DA VJERUJEM DA OVAKO IGRAMO! znači sad tituta nikad u posljednjih 8 - 9 godina nije bila bliža. AMAR AMAR OSIM OSIM!!!!!!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Alen dobio konkurenciju u napadu, Lazo procepio
hladno 0-2 i idemo dalje, zmajevi padaju pred 15.000 navijaca,
naprijed zeljo ljubavi mojaaa
naprijed zeljo ljubavi mojaaa
Cuva Bog Zelju svog!
Svaka cast,stvarno su premasili ocekivanja mnogih.Amare svaka cast,tvoja slika od maloprije stoji umojoj sobi odmah pored Alijine. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
PONOSNO I HRABRO
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
zabi ga lazo sta sad imate da mu kazete hah ima jedna pjesma nesprdajte me hejteri lazo donosi titulu dva gola u dvije utakmice
svoj ti pos'o !
SAMO ČEKAM NAŠEG STOLETA PESIMISTU
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION
akb dobiti zvijezdu i svi u mostar.....

fakat sam pozitivno iznenadjen
samo ovako da nastave !!! 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Amar Osim Samo zlatna slova koristite kad upisujete ovo ime i prezime.
Nikad veće zadovoljstvo nisam doživio, kao danas uz radio prijemnik, od 15:00 do 16:50
Samo neka se ovako nastavi
Nikad veće zadovoljstvo nisam doživio, kao danas uz radio prijemnik, od 15:00 do 16:50
Samo neka se ovako nastavi
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Daj ba sta vam je ne treba sad pretjerivati i dizati se , dobili smo i idemo dalje
ima jos puno da se igra
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI...

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI...

cestitke na pobjedi nisam ovo ocekivo,nasi nisu zasluzili pobjedu,neznam kolko su vasi,jesu li uopce,al cim nije siroki odigrao dovoljno za pobjede,moze se reci da ste zasluzeno uzeli 3 boda(iako je najrealniji rezultat nerjeseno)da napomenem posto vidim da niko ne spominje sirokom je pri rezultatu 1-0 ponisten cist pogodak(tolko o vasem kukanju na suce,dao bog da je u ciloj ligi ko u sirokom)
ps.i dalje mislim da cemo osvojit 1. mjesto jednostavno to osjecam,nismo odavno.mada ni sam neznam jesu li to ovi setaci po terenu zasluzili.
ps.i dalje mislim da cemo osvojit 1. mjesto jednostavno to osjecam,nismo odavno.mada ni sam neznam jesu li to ovi setaci po terenu zasluzili.
Samo da srdačno, od srca pozdravim sve one koji su govorili za Mirsada Besliju da treba u pezniju.
DRŽAVA ŽELJO!
DRŽAVA ŽELJO!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Oj kakav dan...ovo mi je vratilo sjaj u ocima...jer ti si Željo sampion ale ale alea aleeee idemo sledecu kolo na grbavicu ima da gori i sjever zajdeno sa jugom aBd 

mB!
onaj na radiu reko da nije go bioImp je napisao/la:cestitke na pobjedi nisam ovo ocekivo,nasi nisu zasluzili pobjedu,neznam kolko su vasi,jesu li uopce,al cim nije siroki odigrao dovoljno za pobjede,moze se reci da ste zasluzeno uzeli 3 boda(iako je najrealniji rezultat nerjeseno)da napomenem posto vidim da niko ne spominje sirokom je pri rezultatu 1-0 ponisten cist pogodak(tolko o vasem kukanju na suce,dao bog da je u ciloj ligi ko u sirokom)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
JER SI JEDAN JEDINI, JER SI NEPOBJEDIVI, NAPRIJED ZELJO, NAPRIJED MOJA LJUBAVI!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Kajkutenjoyer i 35 gostiju.