Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Nekako sam uvjeren da ce Pjanic slijediti primjer Tottija i DDR-a i ostati u Romi..Mislim da je to i najbolje za njega..u Romi je potpuno sazrio..i mislim da mu klub i atmosfera odlicno leze 

Unica grande amore
Meni je svedno, samo zelim da makar jedan od dvojice prodje dalje.ZgemboAdislic je napisao/la:99.999999% od nasih navijaca ce biti vjerni nacionalnom kultu Edina Dzeke, ali ja se licno nadam da im Mire i Roma razbiju glave. Iako se to nece desit. :cry: Kakva grupa za izvuc. :facepalm: :damn:
Malom Edinu danas prvi rodjendan. Al je isti Miralem

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bice lijepo gledati Miralema protiv tako jakih klubova u LP..Jedva cekam aBd..
P.S. Sretan rodjendan malom Edinu,fakat lici na Pjanketa

P.S. Sretan rodjendan malom Edinu,fakat lici na Pjanketa

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bh. reprezentativac Miralem Pjanić bi ipak mogao promijeniti klub do kraja prelaznog roka pod uslovom da Roma pristane na seznacionalnu razmjenu igrača.
Prema pisanju portala Calciomercato menadžer Marca Verrattija ponudio je Romi svog igrača pošto su mu propali pregovori sa PSG-om. Ponuda Prinčeva Verrattiju da produži ugovor za jednu godinu uz platu od tri miliona eura razljutila je Italijana i sada želi napustiti Pariz.
Agent Donato Di Campli nije puno razmišljao, te je momentalno reagovao i svog igrača ponudio Vučici koja razmišlja da u transfer uključi Pjanića. Rimski klub ima vremena do ponedjeljka kada završava ljetni prelazni rok.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pjanić je izmislio fudbal za Veratti-a, čuj menadžer nudio igrača Romi,
Roma ima ekipu koja može iznenaditi City, a trenutni Bayern je daleko od onoga kojeg mnogi vide kao favorita za Ligu prvaka.

Roma ima ekipu koja može iznenaditi City, a trenutni Bayern je daleko od onoga kojeg mnogi vide kao favorita za Ligu prvaka.
Pjanić izmislio fudbal za Veratti-a, zanimljivo.Neutral je napisao/la:Pjanić je izmislio fudbal za Veratti-a, čuj menadžer nudio igrača Romi,![]()

4-IN-A-ROW
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Cinjenica, sha kotrljas ?emir_ je napisao/la:Pjanić izmislio fudbal za Veratti-a, zanimljivo.Neutral je napisao/la:Pjanić je izmislio fudbal za Veratti-a, čuj menadžer nudio igrača Romi,![]()
Roma ima ekipu koja može iznenaditi City, a trenutni Bayern je daleko od onoga kojeg mnogi vide kao favorita za Ligu prvaka.![]()
![]()
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Činjenica je da je Pjanić bar za klasu bolji, objektivno gledano, ali je bespotrebno omalovažavati Italijana sa tim "izmislio fudbal za njega" fazonima.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Naravno da je izmislio,
Pjanić je u njegovim godinama izbacio neki tamo Real igrajući za tada ubjedljivo najbolju ekipu u Francuskoj Lyon-u. U Lyon-u, iako nije igrao redovno radi furanja francuskih polovnjaka skupio je 120 utakmica na kojima je postigao 16 golova i uz to je imao 21 asistenciju.
Čisto informativno, u tih 120 utakmica je igrao 6.408 minuta dok je u Romi za 98 utakmica skupio 7.198 minuta. U Romi na te 98 utakmice, 13 golova i 23 asistencije.
Treba uzeti u obzir da je sve to u Lyon-u postigao sa 21 godinom, upravo onoliko koliko taj Veratti ima. Da je Pjanić Talijan, Englez, Nijemac vrijedio bi 50 miliona eura po tm-u, a ne 27 kao što sada vrijedi po toj istoj stranici.
Živio,
PS: Niko ne omaložava Talijana, no činjenica je da je trenutno izmislio fudbal za Talijana, možda vremenom ovaj i dostigne nivo kojeg ima Pjanić,

Pjanić je u njegovim godinama izbacio neki tamo Real igrajući za tada ubjedljivo najbolju ekipu u Francuskoj Lyon-u. U Lyon-u, iako nije igrao redovno radi furanja francuskih polovnjaka skupio je 120 utakmica na kojima je postigao 16 golova i uz to je imao 21 asistenciju.
Čisto informativno, u tih 120 utakmica je igrao 6.408 minuta dok je u Romi za 98 utakmica skupio 7.198 minuta. U Romi na te 98 utakmice, 13 golova i 23 asistencije.
Treba uzeti u obzir da je sve to u Lyon-u postigao sa 21 godinom, upravo onoliko koliko taj Veratti ima. Da je Pjanić Talijan, Englez, Nijemac vrijedio bi 50 miliona eura po tm-u, a ne 27 kao što sada vrijedi po toj istoj stranici.
Živio,

PS: Niko ne omaložava Talijana, no činjenica je da je trenutno izmislio fudbal za Talijana, možda vremenom ovaj i dostigne nivo kojeg ima Pjanić,

-
Neutral je napisao/la:Pjanić je izmislio fudbal za Veratti-a,

Kotrljam jer je Veratti tito za Miralema na poziciji zadnjeg veznog.bordo_Sarajevo je napisao/la:Cinjenica, sha kotrljas ?emir_ je napisao/la:Pjanić izmislio fudbal za Veratti-a, zanimljivo.Neutral je napisao/la:Pjanić je izmislio fudbal za Veratti-a, čuj menadžer nudio igrača Romi,![]()
Roma ima ekipu koja može iznenaditi City, a trenutni Bayern je daleko od onoga kojeg mnogi vide kao favorita za Ligu prvaka.![]()
![]()
4-IN-A-ROW
- Unknown Genius
- Kontakt:
Meni samo smeta što se Italijan pokušava predstaviti kao da je Tom Cleverley u najmanju ruku. Dobar je i on igrač. Interes Reala to pokazuje...
Naravno o kvalitetama Pjanića je suvišno pričati, klasa za sebe.
Naravno o kvalitetama Pjanića je suvišno pričati, klasa za sebe.
-
generalno gledano ovdje na forumu postoji neko nepisano pravilo o poredjenju dva igraca po kojem ama bas uvijek moras popljuvati jednog da bi pohvalio drugog. kakvih je poredjenja i pisanja bilo ovo da je pjanic izmislio fudbal za verrattia je jos i dobro.Unknown Genius je napisao/la:Meni samo smeta što se Italijan pokušava predstaviti kao da je Tom Cleverley u najmanju ruku.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Znaci za tebe Veratti > Pjanic ?emir_ je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:Kotrljam jer je Veratti tito za Miralema na poziciji zadnjeg veznog.emir_ je napisao/la:
Cinjenica, sha kotrljas ?
eh moj Emire znam ja takve kao tebe, tudje g*vno mu cak i mirise .....
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ponizi drugog da bi uzdigao svoje, provjerena taktika.Evil Genius II je napisao/la:generalno gledano ovdje na forumu postoji neko nepisano pravilo o poredjenju dva igraca po kojem ama bas uvijek moras popljuvati jednog da bi pohvalio drugog. kakvih je poredjenja i pisanja bilo ovo da je pjanic izmislio fudbal za verrattia je jos i dobro.Unknown Genius je napisao/la:Meni samo smeta što se Italijan pokušava predstaviti kao da je Tom Cleverley u najmanju ruku.
I naravno to onda naljuti ove koji se ne slažu baš s tim pa ih natjera na ovakve gluposti (vjerovatno ovo i ne misli, ali post iz revolta):
etc.emir_ je napisao/la: Kotrljam jer je Veratti tito za Miralema na poziciji zadnjeg veznog.
Ali eto, forum je...
To "izmislio" za njega je napisano čisto da se potvrdi ko je bolji igrač,
Pjanić je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji, treba biti uvijek skroman ali nekad treba i pohvaliti našeg igrača koji je prošlu sezonu odigrao fantastično, iako je igrao mnogo defanzivnije nego što je to radio prijašnjih sezona.
Pjanić je najbolji igrač Bosne i Hercegovine, srećom pa nemamo portal tipa In.dex koji bi računao i predasistencije.
Roma, tj. ova Roma sa idejom i dugoročnim planom za uspjeh je više nego i odličan izbor za Pjanića. Ako nastave sa ovom kvalitetnom politikom kluba, Miralem ne treba nigdje ići. Ljudi imaju ekipu koja im može donijeti titulu u Italiji. Slabost vidim jedino u tome što nisu navikli igrati na tri fronta u isto vrijeme, trebaće im vremena.

Pjanić je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji, treba biti uvijek skroman ali nekad treba i pohvaliti našeg igrača koji je prošlu sezonu odigrao fantastično, iako je igrao mnogo defanzivnije nego što je to radio prijašnjih sezona.
Pjanić je najbolji igrač Bosne i Hercegovine, srećom pa nemamo portal tipa In.dex koji bi računao i predasistencije.
Roma, tj. ova Roma sa idejom i dugoročnim planom za uspjeh je više nego i odličan izbor za Pjanića. Ako nastave sa ovom kvalitetnom politikom kluba, Miralem ne treba nigdje ići. Ljudi imaju ekipu koja im može donijeti titulu u Italiji. Slabost vidim jedino u tome što nisu navikli igrati na tri fronta u isto vrijeme, trebaće im vremena.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Begovic je izmislio fudbal za messija na poziciji golmana
Gojko Cimirot
Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Potpuno razliciti igraci, ne znam kako ih uopste mozete porediti.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem i 52 gosta.