GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 28 avg 2014, 15:11

Kakva demagogija. "Strah nas je kme kmeee.."

:lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 avg 2014, 15:17

polako starac, doci ces i ti u tu zivotnu dob, mjenjaju se prioriteti neke stvari koje si radio kao mlad ti postanu smijesne i nelogicne, a tek kad osnujes porodicu i dijete dobijes sve se promjeni, minimalno rizikujes, jednostavno ako postoji i najmanja sansa za nekim problemom ti ces se skloniti...najjednostavnije receno tada imas sta izgubiti

evo obojica smo Interisti, predpostavljam da si bio i na Meazzi, tu si mogao vidjeti sta znaci sigurnost i kako tu porodice dolaze na utakmicu. na jednoj tekmi vs. juveta pored mene, na istocnoj tribini stadiona Meazza, sjedi lik sa djetetom, obojica u juvetovim dresovima, mislis da ih je neko ruzno pogledao, a jos smo i izgubili. ja se syebo skroz.
sta ti hocu reci, ne mozes ismijavati kad ti kazem da se ljudi boje doci sa porodicom na tekmu, to je normalno, ljudi ne zele da rizikuju. ja ti kazem da moj prijatelj iz Zg koji ima porodicu, dvoje djece, mi kaze da ga je strah otici na tekmu jer je znao imati neugodnoti kad je dolazio ili odlazio sa tekme, nije ga niko tukao ali mu se dobacivalo prozivalo, mamicevac ovo ono...kaze covjek necu vise, ne treba meni to, pa u svom gradu ne mogu normalno na tekmu...toliko
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 avg 2014, 20:01

Kakvo otvaranje teme za tekmu na fhr-u :rol:
Obično prije kad bi otvorio temu o Dinamu u europi bi ispali pa možda prođe.

Niti mi nije prebitno ni da ispadnu. Svejedno skroz.

Sastave ne znam jer ovo u Dinamu nemam pojima tko je, a rumunjski nogomet ne pratim.

Zastavice ne znam zaljepit s mobitela.

#managerengleskogtipa

Zoki nek nam potok umjesto plitak
bude duboki.

#zutiDresovi #miskovicALSchallenge

#mutu

Kbkk
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 28 avg 2014, 22:21

Pivarić + Šimunović kod gola :urnebes: :facepalm: :puke:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 avg 2014, 23:45

Volio bi da izvuku Inter pa da Kova zabije par koamda Tatti :beba:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 28 avg 2014, 23:50

Lillard je napisao/la:Volio bi da izvuku Inter pa da Kova zabije par koamda Tatti :beba:
kovačić može zabiti samo jazavcima s islanda,toliko o toj igračini napuhanoj od medija,vidjelo se nedavno koja je to igračina,sve je perjo letjelo od njegovih poteza :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 avg 2014, 23:53

Seaman je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Volio bi da izvuku Inter pa da Kova zabije par koamda Tatti :beba:
kovačić može zabiti samo jazavcima s islanda,toliko o toj igračini napuhanoj od medija,vidjelo se nedavno koja je to igračina,sve je perjo letjelo od njegovih poteza :lol:
Kakav si ti bolid, ja to ne mogu zamislit.
Pa jadan ti kad si toliko opterecen pa moras pljuvat po svakom nasem igracu. Rek'o bi ti jos svasta, al' ban bi mi spucali garant.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2014, 00:00

@Nero
Rizicno je i na ulicu svaki dan izac pa opet izlazis.A to sto se njemu mozda desilo je izolirani incident.Stvar kakva ti se moze desiti bilo gdje.Price o strahu od "huligana" na Maksimiru (i navoditi to kao razlog nedolaska) su stvarno presmjesne i ne vrijedi to uopce komentirati,al eto...Meni je zao sto ti izgleda ne shvacas situaciju,zasto ljudi ne dolaze i zasto dobar dio njih ovoj tvorevini zeli apsolutno sve najgore.Do nekih boljih vremena...

A do tada imamo futsal.Prvog dana prodano preko 500 karata za Salatu 8-) Uclanjenje bi trebalo poceti 1.9.,prvi izbori vjerojatno u sijecnju...jedva cekam :mrgreen:

@Consigliere
A "Lijep pozdrav"? :rol: Zglanc :tokralju:

Inace,mi ovdje od Kovacica niti ne ocekujemo da zabija.To je samo bonus.I naravno da se nadamo GNK-u sutra.Em mozes doc pogledat Inter,em mozes Mazzarrija popljuvat :kafa:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 29 avg 2014, 00:26

Lillard je napisao/la:
Seaman je napisao/la:
Kakav si ti bolid, ja to ne mogu zamislit.
Pa jadan ti kad si toliko opterecen pa moras pljuvat po svakom nasem igracu. Rek'o bi ti jos svasta, al' ban bi mi spucali garant.
baš me jako zanima što misliš pod naš :geek:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 avg 2014, 00:27

Mislim po Hrvatu, a valjda to jesi kad navijas za Dinamo, i komentiras tj. pljujes konstantno hrvatske igrace.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 29 avg 2014, 00:31

hrvat sam :kafa: ali imam mišljenje o svim tim hrvatima koji misle da su hrvati veći od nekih drugih hrvata :geek:pogotovo ovi koji ne žive u hr i njhove igranju za repku i za koga bi trebali igrati

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 avg 2014, 00:32

Zapravo,izgleda da je skoro 1000 ulaznica prodano prvi dan.Nisam vidio zadnje informacije :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 avg 2014, 00:34

Seaman je napisao/la:hrvat sam :kafa: ali imam mišljenje o svim tim hrvatima koji misle da su hrvati veći od nekih drugih hrvata :geek:pogotovo ovi koji ne žive u hr i njhove igranju za repku i za koga bi trebali igrati
Da ti nije tih Hrvata, reprezentacija bi bila ko zna gdje. Zato tisu bolje ti je. Volis se pravit pametan.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 29 avg 2014, 00:38

Lillard je napisao/la:
Seaman je napisao/la:hrvat sam :kafa: ali imam mišljenje o svim tim hrvatima koji misle da su hrvati veći od nekih drugih hrvata :geek:pogotovo ovi koji ne žive u hr i njhove igranju za repku i za koga bi trebali igrati
Da ti nije tih Hrvata, reprezentacija bi bila ko zna gdje. Zato tisu bolje ti je. Volis se pravit pametan.
onda isto da nije nekih ljudi od 90 tih nebi bilo tolko pljačke :zviz:ili da nam danas velika hrvatina mamić objasni kako je gole guzice došao u hr,a danas pun lov i od ponosa purgera napravio privatnu prćiju,nek mu asistira veliki meštar kutle sa 180 tvrtki istodobno,toga se ne bi postidili niti najveći poduzetnici svijeta :kafa:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 29 avg 2014, 02:19

U Zagrebu je provedena anketa na pitanje treba li otjerati Hercegovce iz Zagreba.

Rezultati ankete:
"treba" – 10%
"neka nas, bolan!" – 90%.

:kafa:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 29 avg 2014, 06:42

neroazzurni je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:dobri moj Interista, naravno da im je na sramotu, bas kao i Dinamu, nego ja onako samo da konstatujemo da ne prolaze uvijek bolje i jace ekipe, tako da nemas potrebe ni ti da toliko ismijavas Dinamo

to da je RBS toliko uspjesniji od GNK je upitno, a jos ako se uzme i to da Dinamo nema navijace tj. da gradjani Zagreba iz straha za vlastitu sigurnost ne smiju dolaziti na utakmice i podrzavat svoj klub, tim je bilo koji uspjeh GNK-a jos veci

to sto je direktor Dinama uspio sa dosta muke i truda ZARADITI ogromne novce za klub pa ih sad i trosi NA KLUB je isto njegova stvar, bas kao i vlasnika RBS :kafa:
Šta bubetaš i lupetaš??? Jesi li ikada bio na utakmici Dinama? Koga su i gdje od navijača Dinama sa zapada i istoka napali BBB??? Sada nema BBB-a. Zašto sada ne dolaze "građani"? Zato što je 90% navijača Dinama, bez obzira BBB ili kako ti kažeš građani, protiv Mamića i njegovog vladanja. Pa brata je postavio za trenera. Gori je i od yebenog Medića. Gazda troši na klub? Dovodi polovnjake iz raznih agencija i sa njima pere pare. Hoćemo naše klince u plavom dresu. Hoćemo Kramarića, a ne Wilsona, hoćemo Kelavu, a ne Eduarda, hoćemo Jedvaja, a ne Sigalia, hoćemo Tomečaka, a ne Pinta itd itd itd. A sada sjaši i odyebi sa naše teme provokatoru.
pozdrav Pauleta i tebi
bio sam na utakmicama Dinama, doduse to su bila neka druga vremena, Mamiceva era ali drugacija situacija. naravno da mi danas ne pada na pamet otici na tekmu, sto mi to treba. ja nisam iz Zg ali imam prijatelje gore pa bi sa njima isao, danas vise ni oni ne idu, ne zato sto imaju ovakvo ili onakvo misljenje o Mamicu nego zato sto ih je strah, strah za vlastitu sigurnost i sigurnost svoje djece. nazalost oni danas odgajaju svoju djecu da vole Inter, Barcu, Bayern...ne zele da im djeca imaju ista sa Dinamomo niti zele da im djeca ikad pozele otici na Maksimir. evo samo primjer ovdje na forumu, ako neko kaze bravo Dinamo ili ako se raduje pobjedama kluba ili ako kaze da ga ne interesuje ni BBB ni Mamic nego cisto utakmica-fudbal vi ga odmah proglasite Mamicevcem pocnete psovati prijetiti...mogu samo zamisliti kakvi ste kad malo popijete, malo gudra i ugledate nekog ko ide sa utakmice sretan i zadovoljan sto je Dinamo pobjedio...
i kad su igrali za Dinamo psovalo se i Kramaricu i Tomecaku uveliko, Kelava je bio kloc samo takav...nemoj mi te suplje sad
ako vi mrzite Dinamo, a mrzite ga i zelite mu sve najgore, kako ovo moze biti "vasa tema" ? :crazy:

Bio si na nekoj utakmici nekada i ti po toj utakmici sudiš i lijepiš etikete... Ljudi se boje za sigurnost? Zašto ih sada nema? Zašto sada nije pun Maksimir? Mi mrzimo Dinamo? Nemoj biti bezobrazan. Ti si se nekada radovao pobjedama Dinama, pa su te proglasili Mamićevem? Pričaš iz iskustva ili lupaš i imaš bujnu maštu? Kramariću i Tomečaku se psovalo??? Pa Kelava je za nas bio Sv.Ivan. Možda si pročitao da su BBB-i bili sinoć pred Maksimirom i tukli sve koji su slavili golovi i bili sretni... :crazy: Pozdravi puno te prijatelje. Živio. :kafa:
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 29 avg 2014, 08:49

Prolazna skupina:
FC Kopenhagen
Celtic
Dinamo
HJK Helsinki

Neprolazna skupina:
Tottenham
Wolfsburg
Dinamo
Dinamo Moskva
Nadam se da će Dinamo i Rijeka zajedno ostvariti bar tri pobjede i tri neriješene, to bi bilo ekstra za nacionalni koeficijent
audere est facere!
Joe!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 29 avg 2014, 08:59

Seaman je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
onda isto da nije nekih ljudi od 90 tih nebi bilo tolko pljačke :zviz:ili da nam danas velika hrvatina mamić objasni kako je gole guzice došao u hr,a danas pun lov i od ponosa purgera napravio privatnu prćiju,nek mu asistira veliki meštar kutle sa 180 tvrtki istodobno,toga se ne bi postidili niti najveći poduzetnici svijeta :kafa:
Stari moj pogledaj ti Remetinec i slicne ustanove, ljude u njemu, te odakle su, mislim da ces se temeljito razocarati, a i mislim da ce ti sve jasno biti (naravno, ukoliko i dalje neces zatvarati oci pred istinom, kao sto hoces) gdje pociva i odakle dolazi kriminal te tko je za njega kriv i u kojoj mjeri, a odakle nasuprot tome kmecanje i kompleksiranje likova poput tebe da su ti drugi krivi za vlastitu nedoj.ebanost i nesposobnost, jer upravo to i jesi. Pratim vec kao i siamo i ostatak ovdje tvoje ''upise'' na ovom forumu i cetiri dobre rijeci nisi napisao o hrvatskim nogometasima, reprezentaciji, klubovima uopce, samo seres, omalovazavas, diskriminiras, pljujes, ismijavas, prosipas demagogiju, i pricas nesto o ''Hrvatinama''? 'ajde ne prosipaj se, pametniji si dok sutis.

Dinamu cestitke na ulasku u skupine Europa lige, ocekivano.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 avg 2014, 09:28

Ne bas najbolja igra, al pobjeda je bitna.

Danas u 1 izvlacenje. Moja zelja su Inter, Celtic, Dinamo i Aalborg :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 avg 2014, 10:28

Svaka cast Mamicu na jos jednoj grupnoj fazi.
Legendo balkanska. :bow:
1946

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.