FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la themaniaks » 29 avg 2014, 01:44

Adilovic je imao Nijemu,Zolotica,Bekrica,Zebu,Jamaka i Svraku,tad smo imali najjacu vezu u ligi.Ne kazem ja da je on napadac za Zelje al kad je citava ekipa u kurcu ne mozes puno od napadaca ocekivati.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 29 avg 2014, 01:53

invincible1921 je napisao/la:Nista zanci kod lazara je biro gura se i bori se, a sad je nema mu ko dodat..cuj nedo igrac potez :lol: :lol: jadni mi sa ovakvim pojacanjima
ala me nasmija :lol: svaka cast

lazaru cu biti cijeli zivot zahvalan samo za ono cuvanje celikovih igraca u finalu kupa kod prvog gola... lik je ladno 4 igraca zayebo i goloruk cuvao da ne stignu do lopte prije savica... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 avg 2014, 02:19

Fakat Lazar onda na ledjima drzo citav zenicko-dobojski kanton, dok savic nije stigo do lopte :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 avg 2014, 02:31

Sve dok igramo po pasnjacima ,livadama ,mocvarama i terenima za koridu nikad napredka :D ,dok god liga ima neku Mladost ,Radnik,Slaviju,Vitez,Drinu nema napredka :D ,Dok nam igraci locu i zmare do jutra nema napredka :D ,dok savez samo gleda kako ce oni iz r.s sjebat ove iz federacije ili obrnuto ukljucujuci i one koji predstavljaju hsk nema napredka :D .Dok sudije sude kako im je qrcu cejf i dok salem bira sudije nema napredka :D "Svake godine u svakom pogledu sve vise i vise nazadujemo" :shock:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 29 avg 2014, 02:32

Jel može na pvt o čemu se to šuška? Nisam upućen. :hmmmmm:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 avg 2014, 02:38

@AsharaK i ja sam pitao, al niko ne odgovara. Proslijedi ako sta saznas.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2014, 02:47

AsharaK je napisao/la:Jel može na pvt o čemu se to šuška? Nisam upućen. :hmmmmm:
=\_1921_/=

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 29 avg 2014, 02:51

de malo se strpite, za 15ak sati ce se sve znat i svi veseli, samo se pripremite za malo podjebavanje od pitara hahaha al ce nam bit vrlo drago sto nas imaju za sta podjebavat

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2014, 03:53

Ama sta je da nije skoro doso :think:
=\_1921_/=

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 29 avg 2014, 07:25

ko moze nek skokne do trafike i uzme avazov sport ;)
da vas obradujem fin im je logo :mrgreen:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 29 avg 2014, 07:33

Miroslav Stevanović je slobodan igrač, e sad da se ima para da mu se da plata bilo bi strašno...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 29 avg 2014, 07:50

Velahalve je napisao/la:Miroslav Stevanović je slobodan igrač, e sad da se ima para da mu se da plata bilo bi strašno...

Velahavle vela kuvvete

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 29 avg 2014, 07:54

Valter je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Miroslav Stevanović je slobodan igrač, e sad da se ima para da mu se da plata bilo bi strašno...

Velahavle vela kuvvete
Znam da nema nista od toga nego onako mastam Šta bi bilo kad bi bilo

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 29 avg 2014, 07:59

Banane su mi uvijek bile najdraže voće:)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 avg 2014, 08:09

Avaz uvijek ima naslova dobrih, ali i laznih... Kad bude na zvanicnoj, onda vjerujem, ovako je to jos jedna suplja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 29 avg 2014, 08:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:Avaz uvijek ima naslova dobrih, ali i laznih... Kad bude na zvanicnoj, onda vjerujem, ovako je to jos jedna suplja...
Slažem se s tobom, mada ću ja vjerovati tek kada dođu pare u klub :D
Ali kakva slučajnost da se baš pričalo da stadion Grbavica bude isti kao kod Olimpije, daj Bože da se nešto počne dešavati! :kafa:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 avg 2014, 08:38

invincible1921 je napisao/la:Salu na stranu , razumijem ja to sve, al napadac je tu da daje golove, vi ste dizali lazara sad ga sa podsmijehom gledate govorite pitarima ispali ste od ekipe kojoj je lazo glavni igrac, ovdje se nadali da ce proradit od prvog do zadnjeg kola i opet nista....Da nismo onda onakva sila bili kosto bi nas i previse. Sad je tako i sa nedom pricate bori se spusta lote tamo vamo , i sta ako u 20 kolu bude imo 2 gola na svom kontu? Vi cete opet pricat istu pricu i mlatit praznu slamu zato sto je igrac zelje, sutra kad ode negdje opet ce se pricat vicevi i podsmijeh na nedin racun...licemjerno je brate
vidi, nedo je u prvih 5 kola dosad odigrao jednu utakmicu. tako da ako do 20. kola odigra četiri, dva gola će biti sasvim solidan učinak. lazar je igrao skoro sve utakmice koje nije bio suspendovan (dvije u drugom dijelu mislim da je počeo bajro haubica kad je lazar bio spreman i to je to :mrgreen: ) i itekako primao i dobijao lopte.

a ako si gledao prekjučerašnju utakmicu jasno ti je da nije bilo do njega i da sredina najveći dio utakmice bukvalno nije mogla normalno iznijeti loptu ni preko centra.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 29 avg 2014, 08:40

Izet Rastoder ,slovenacki biznismen,porijeklom iz Berana,iskazai je zelju da investira u FK Željezničar.Ako je sudeci prema dostupnim informacijama Rastoder je spreman uci u klub na slican nacin na koji je Malezijac Vincent Tan postao vlasnik najveceg paketa dionica u fk sarajevo.Navodno je slovenacki biznismen nedavno boravio u sarajevu,snimio stanje na Grbavici ,sreo se sa bivsim asovima Želje,ali i pojedincima kojn su aktuelni clanovi Željine uprave :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 avg 2014, 08:45

Ma to ne treba ni spominjati dok ne bude zvanicno, tako mi imamo 5 stadiona i par generalnih sponzora, a znamo i sami kakva je stvarnost...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 avg 2014, 08:52

O Izetu otom potom. AKo krene da se realizuje onda ćemo pričati.
Ovdj bi neki da svakog igrača koji se pojavi na tržištu Željo uzme. Đelmić jeste dobar ali je potpisao sa Čelikom do polusezone. Mislite da bi mi pristali na to i to na poziciji gdje nam trenutno nije potrban igrač. Đelmić je bio u Želji na probi i čitao sam jedan njegov intervju gdje je rekao (ali iskreno ne sa ironijom) da je zahvalan Amaru koji mu je tad rekao da mu je bolje da ide negdje gdje će da igra jer tadu Želji nije imao mjesta a da sad u tim godinama treba da igra. Tad je bio neafirmisan.
Isto tako zar mislite da Amari Admir ne vide da fali dobar zadnji vezni? Vjerovatno su ga i tražili ali nisu našli kvalitet koji je potreban. Što će dovoditi kvalitet Eldarovog nivoa kad ima Eldar. Možda zbog tog Amar nije ni htio odmah sad pustiti Zolu, ali da ga niej pustio vi bi ga razapeli opet i rekli terba nam lova a šta ako se opet povrijedi. Svakome se desi da pogrešno procijeni ali MAar je fulio jednog od deset igrača, a pet od tih deset je bilo neafirmisanih tipa sad Nuspahića, pa TOmića itd koje je promovisao u igrače. Lako je uzeti lovu i kupiti deset najboljih igrača lige. Realno na prste jedne ruke mogu se nabrojati Amarover greške što se tiče igrača u ovih pet godina a u tim greškama nekad ima i do igrača. On je u tom polju tata mata svima. Što se tiče taktike i sl stvari tu se da polemisati mada nisam stručnjak u tom smislu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.