Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jest al je i ubo dosta vise, znao je dovest i pun pogodak pojačanja, a ionako u ovoj našoj ligi za pojačanja nikad ne znaš, a djelmic nam ne treba trenutnoRiverPlate je napisao/la:Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
Bajic, nedo, varea ??bojamora je napisao/la:Treba nam neko pojačanje Amare i to pod hitno a na zadnjem veznom gori a i u špicu.
Ko je taj Rastoderpile87 je napisao/la:Polako Hed gdje si poletio ima do toga jos dosta tek je to u povoju i pitanje je hoce li biti nesto od toga.Prevelika se cifra pominje zbog toga sam skeptican.Head je napisao/la:Izet Rastoder?
fedeltafrotta je napisao/la:banane su mi najdraze voce
cuo sam i ja ovo al smrdi na suplju..Željooooo je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:banane su mi najdraze voce![]()
Ocami nedo u ovo vremena sto je proveo na terenu u ligi i protiv lovcena na kosevu nije dtako loptu ja se cudim i pisem mozda po 20ti put , al ne vjerujem da fraer moze da ne dodirne loptu skoro nikako citavu utakmicu :S pa jbmu kako...JoseMourinho je napisao/la:Jest al je i ubo dosta vise, znao je dovest i pun pogodak pojačanja, a ionako u ovoj našoj ligi za pojačanja nikad ne znaš, a djelmic nam ne treba trenutnoRiverPlate je napisao/la:Realno, to i jeste malo problem, što samo Osim odlučuje i niko više, a nije da je više puta pogriješio o procjeni igrača!ChWilla je napisao/la:bila je neka priča da ga amar neće, a da je bilo kontakata još pred prošlu sezonu.
Bajic, nedo, varea ??bojamora je napisao/la:Treba nam neko pojačanje Amare i to pod hitno a na zadnjem veznom gori a i u špicu.
ma vala stoji to , al braet da ne dodakne loptu :S znaci osim za penla protiv radnika ga nije spomeno koentator , pa nek se vrati na cetar po nju pridje nesto, napadac je "profesionalni" valjda zan sta da radi...themaniaks je napisao/la:Kad iza sebe imas igrace koji ne mogu sastaviti dva pasa kako treba sta ocekujes od napadaca Boga ti?
igrač poteza čitavu utakmice se ne vidi pa riješi tekmuinvincible1921 je napisao/la:ma vala stoji to , al braet da ne dodakne loptu :S znaci osim za penla protiv radnika ga nije spomeno koentator , pa nek se vrati na cetar po nju pridje nesto, napadac je "profesionalni" valjda zan sta da radi...themaniaks je napisao/la:Kad iza sebe imas igrace koji ne mogu sastaviti dva pasa kako treba sta ocekujes od napadaca Boga ti?
niko nije rekao da je on pojacanje,pojacanja se placaju i to masno a mi nemamo za tog para,receno je to hiljadu puta.invincible1921 je napisao/la:Nista zanci kod lazara je biro gura se i bori se, a sad je nema mu ko dodat..cuj nedo igrac potez![]()
jadni mi sa ovakvim pojacanjima
a haj jeb.aji ga valjda ce i on zabit sta ove godineJoseMourinho je napisao/la:haj da je sta isfulo pa da se sere po njemu pa haj, al glupo je ocekivat od momka koji je doso da igra u zelji radi te ljubavi i za manje pare nego sto je mogo tamo uzet po kazastanu, azerbejdzanu u sl. da ispuni sebi tu djecacku zelju, da je los nakon 2-3 tekme...
da ce biti ko adilovic NECE, da ce biti ko ara NECE, ali to nam je trenutni kadar, da se ima para bili bi i bolji igraci ovako nadat se da ce ovi napredovat iz tekme u tekmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 53 gosta.