Ima informacije iz prve ruke, brine se za Bayern i njegove transfere, jos da pocne tekme redovno pratiti i lijepiti linkove pa da ga s razlogom usvojimo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma jok, to je sve krivo ovo poludirigovano sranje od izvlacenja.PEP je napisao/la:momci sumnjm tj.vecina sumnja na sumnjive radnje uefe u raznoraznim segmentima pa i u samome izvlacenju , zar nije malo cudno sto vec trecu godinu ako se ne varam izvlacimo uzastopno sity ,nije da ih se bojimo ali dosadni su vise,pa i CSKA ,brate sto je previse previse
[youtube][/youtube]PEP je napisao/la:momci sumnjm tj.vecina sumnja na sumnjive radnje uefe u raznoraznim segmentima pa i u samome izvlacenju , zar nije malo cudno sto vec trecu godinu ako se ne varam izvlacimo uzastopno city ,nije da ih se bojimo ali dosadni su vise,pa i CSKA ,brate sto je previse previse
Zar oni nisu sa Šalkeom, Sportingom i MariboromPEP je napisao/la:pa i CSKA
Centre forward je napisao/la:Zar oni nisu sa Šalkeom, Sportingom i MariboromPEP je napisao/la:pa i CSKA
Opet si Valencia otišao u neobrano grožđe. Ovdje se pokazalo koliko opšte slabo poznaješ prilike u Bayernu.Valencia je napisao/la:
Kros se dokazao, tacno se zna koliko moze u ovom trenutku. I pored nekih motorickih nedostataka, moze se reci da moze puno. Te mane se u Bajernu primjete manje nogo bi u nekom EPL klubu recimo. Momak je pravi 'bajrnovski igrac'. Nesto poput Jeremisa, Salihamidzica, Ciklera i drugih u proslosti. Ima nedostatke ali i neki poseban kvalitet koji jako doprinosi kolektivu. Lider svakako nije. Nije ta kajla. Ali jesto izuzetno stalozen i racionalan. Sjeti se Svajna u proslosti. Koliko je taj imao losih partija, pa je poslije toga izrastao u jednog od najboljih veznjaka ikada (u Bajernu, a i sire). Dobar je na svoj, 'bajernovski' nacin. Igraca takvih karakteristika nema u drugim ekipama, nije ni ranije bilo. Bajern je uvijek imao karakteristican stil i posebne/unikatne domace proizvode. Kros sa sobom nosi 'bajernov identitet'. Taj njegov udio ce sigurno faliti Bajernu u buducnosti. I njemu ce faliti Bajern, jer u Realu nece moci ispoljiti sve svoje kvalitete kao sto bi mogao u Bajernu. Stvarno neshvaljiv transfer.
Nisu to rane.anelbavarac je napisao/la:Dzaba opravdavate odlazak Kroosa.
Znamo da se njegovo pustanje nije smjelo dopustit', al' sta je tu je.
Ne znam zasto je on uopste svakodnevna tema ovde, dzaba otvarate svjeze rane.
Znam, znam vidim koliko se trudis da pojasnis svoje tvrdnje da odlazak Kroosa nije gubitak.effe_sa je napisao/la:Nisu to rane.
A ti znaš šta sam ja mislio dok je on bio u našim redovima. Kod mene nije ona priča utješna, nego je ovo moje mišljenje...I iskreno ja za Mandžom žalim, za Kroosom nikako. Ali ne bi nikad po njemu pljuvao, samo ti kažem nije mi taj rang, ko neki drugi Bayernovi igrači, nije ta Identifikacijska figura bio....
da je muller otišao u real pisalo bi se ovo isto za krosa, a kros bi bio identifikacija bayerna. takav je to mentalitet tih simpatizera bayerna, juventusa...uvijek upravu, šta god klub uradi to je super odluka, šampioni svemira i prodavanja magleeffe_sa je napisao/la:Nisu to rane.anelbavarac je napisao/la:Dzaba opravdavate odlazak Kroosa.
Znamo da se njegovo pustanje nije smjelo dopustit', al' sta je tu je.
Ne znam zasto je on uopste svakodnevna tema ovde, dzaba otvarate svjeze rane.
A ti znaš šta sam ja mislio dok je on bio u našim redovima. Kod mene nije ona priča utješna, nego je ovo moje mišljenje...I iskreno ja za Mandžom žalim, za Kroosom nikako. Ali ne bi nikad po njemu pljuvao, samo ti kažem nije mi taj rang, ko neki drugi Bayernovi igrači, nije ta Identifikacijska figura bio....