RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 28 avg 2014, 19:26

@tepsija mene brato vise bole ove sudijske lakrdije i spletke iz saveza. Yebote imamo u 5 kola dva crvena i jedno 20 zutih. Rezultati dobri kakva je igra
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 28 avg 2014, 19:32

Čitam dosta komentara koji ukazuju na fizičku nepripremljenost pojedinih igrača, na pogrešnu taktiku, na nezasluženo forsiranje Popovića, na sebičnost Haurdića, na bezidejnu igru u zadnjoj fazi napada i kako vidim velika većina se slaže sa tim stavkama.

Sa druge strane veliki broj veliča našeg trenera i maltene ga smatra nedodirljivim.

Hajmo se dogovoriti, da vidimo šta je istina od ovo dvoje. Oboje ne može biti istina, "ma nema šanse" što bi Đuro rekao.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 avg 2014, 19:53

Hajmo mi jednostavno biti uz Velez.Ne moramo biti uz pojedince,uz trenera,budimo uz Velez.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 avg 2014, 19:58

tepsija je napisao/la:Hajmo mi jednostavno biti uz Velez.Ne moramo biti uz pojedince,uz trenera,budimo uz Velez.
@tepsija tvoja zadnja dva posta potpisujem.Nakon njih je suvisno bilo sta dodati.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 avg 2014, 20:08

I još nešto,ne budite tako pesimistični oko stadiona u Sjevernom.Ovo što je Mrle govorio ima pokrića,govorim iz prve ruke.Samo polako,bez talasanja emocija.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 28 avg 2014, 20:10

tepsija je napisao/la:Hajmo mi jednostavno biti uz Velez.Ne moramo biti uz pojedince,uz trenera,budimo uz Velez.
Evo 50 godina sam uz njega. Ljubav je to veca od svega. Jedino da još odem u vrapcice skinut gace i pocet se nabijat na stativu :urnebes: :urnebes: juuuuhhuuuu FORZAAAAAA
KLUB SVIH NAS.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 avg 2014, 20:19

hercegovac236 je napisao/la:Čitam dosta komentara koji ukazuju na fizičku nepripremljenost pojedinih igrača, na pogrešnu taktiku, na nezasluženo forsiranje Popovića, na sebičnost Haurdića, na bezidejnu igru u zadnjoj fazi napada i kako vidim velika većina se slaže sa tim stavkama.

Sa druge strane veliki broj veliča našeg trenera i maltene ga smatra nedodirljivim.

Hajmo se dogovoriti, da vidimo šta je istina od ovo dvoje. Oboje ne može biti istina, "ma nema šanse" što bi Đuro rekao.
Istina je negdje između. ;)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 avg 2014, 20:25

Tako je, najvažnije od svega!!! :clap: :clap: :clap:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2014, 20:30

Pa moj @hercegovac, svaka tema ima više frakcija, više mišljenja, pa tako i ova ima svojih više strana. Što je nekako i logično. Ovdje smo većinom navikli na tu neku pomirljivu politiku vezanu za postanje od strane forumaša, i na neki način su se svi držali istog stajališta.

Opet, forum i služi za razmjenu mišljenja i diskutovanje, tako da to nije ništa čudno. Svi smo uz Velež, samo ovisi kako ko gleda na stvari. Raznovrsnost mišljenja uvijek pogura neku temu u pozitivnom pravcu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 28 avg 2014, 20:32

Ajde vise da mlatnemo ovog olimpika...nismo ih dobili zadnje 3 tekme kuci...Svi kao jedan svi iza gola...ajde Armijo...dodjite iza gola pustite malo glas necete umrijet..mogu i ja sjest na dedarsku i jeb.avat mater svima po redu ali mi nekako draze iza gola i navijat...imas 50 godina..pa sta?? mozes doc iza gola i navijat...nemojte mi trazit izgovore da ne dođete iza gola...

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 28 avg 2014, 22:02

Samo me strah da sa Fejom ne bude kao sa Ibrom
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 avg 2014, 23:26

Crvenarmija je napisao/la:Samo me strah da sa Fejom ne bude kao sa Ibrom
Sumnjam. Jest da je situacija slicna, i Ibri je falio napadac tada, ali situacija u klubu je puno bolja...

Sezona je tek pocela, i ovi klubovi od kojih se ocekuje puno ce kad tad kiksati, a mi smo vec odradili dva od tezih gostovanja i vratili se sa bodovima.

Ove zadnje tri godine vidim jako dobar rad u klubu, a ovo je prva sezona gdje bas ocekujem da zavrsimo u top 4.

Na dobrom smo putu. Neki klubovi mogu u jednom ljetu preko tih nekih stela doci do bolje situacije... Velez radi sam, bez velike pomoci grada, drzave, politicara, itd. I zbog toga sam i ponosan sto sam clan ovog klub.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 avg 2014, 23:35

Sve ove kritike su mali problemcici u odnosu sta nas je tralo pijasnjih godina ... tako da je ovo prica puno opustenijim tonom.

Al i dalje mislim da se pocelo previse pricati , puno vise od noga sto se moze ostvariti mozda ..eo spomenu Mrle i taj SL .. sad ce mu se za vrat KAD i KAKO ..samo je navukao probleme. .. suti bola i radi .. nista over-promise under-do
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 28 avg 2014, 23:42

AlemC85 je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:
VigorMostarac je napisao/la:Trenutno je teška situacija sa bodovima 9 bodova iz 5 utakmica.
Mislim da kiks koji smo imali protiv Mladosti i Čelika moramo isplegati sa pobjedama protiv Olimpika i Širokog u Lištici
pa onda nastaviti pobjednicki niz.
Ako sada ispadnemo iz utrke teško će biti kasnije a naše zadovoljstvo netreba i neće biti 4 mjesto.
Idemo na prvo idemo biti Prvaci ,imamo -4 boda i more utakmica do kraja.
Mi moramo vjerovati i želiti 1.mjesto
zašto da ne?Prvaci? :hmmmmm:
Sa normalnim trenerom 1.mjesto bi bilo sasvim realno za ocekivati.Ovako moli Boga za to 4.mjesto.
Bolan shvati, nije problem Feja, nego savez i lobiji pojedinih klubova kontra Veleža, koji mu već sada kada je prošlo 5 kola podmeću klipove, jer su vidjeli da je klub malo po malo stao na zdrave noge. U tom grmu leži zec. Oni ne žele VELEŽ, shvati, ova nakaradna država je digla ruke od Veleža i želi mu nestanak i tačka. :twisted:

EDIT: Sjećaš li se priče, da svaki klub ima svog sudiju? Sve sam ti rekao, samo malo vrati film par godina unazad pa ćeš vidjeti poentu svega.
Haj ziv bio malo se ohladi i prestani sa teorijama zaavjere.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 28 avg 2014, 23:48

U pravu je Alem. Pa vidis sta se radi Velezu i koje se sudije delegiraju. Nebi me iznadilo da nam Čuić sudi u subotu inace jedan od vecih savezovih pijuna i mrzitelja Veleza
KLUB SVIH NAS.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 avg 2014, 23:50

Dok je Nermin na funkciji ne sme nitko da vas dira!
Kaze lik iznad Velez sve sam bez politicke pomoci,pa jadan ne bio premijer drzave vas gura kao nitko do sada dovodi vam novac u klub na sve moguce nacine,daj mi navedi jedan jak spozorski ugovor a koji je javan da Velez ima,imate amaterske ugovore sa igracima radi utaje poreza,prosle godine koji su prihodi i rashodi izneseni u javnost da je istina vec bi bili drugoligasi !
Svaka cast da se razumjemo na snalazenju ali reci da sami sebe financirate je glupost,eto Maletic i Vladavic igraju za kikiriki kao i ova nova pojacanja,to prodali Sefku za 2 mil. Eura pa stigli legalni prihodi!
Vidjet cemo za 6 mjeseci kakvo ce stanje biti u klubu ako NN dozivi poraz!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 28 avg 2014, 23:52

Crnov, mani se šuplje nego 'oćeš davat' onaj stari šal Veleža, rekoh ti već da su mi ga ukrali u Tuzli, a znam da ga oni najvjerniji kao ti još uvijek imaju. Please...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 28 avg 2014, 23:54

crnov je napisao/la:Dok je Nermin na funkciji ne sme nitko da vas dira!
Kaze lik iznad Velez sve sam bez politicke pomoci,pa jadan ne bio premijer drzave vas gura kao nitko do sada dovodi vam novac u klub na sve moguce nacine,daj mi navedi jedan jak spozorski ugovor a koji je javan da Velez ima,imate amaterske ugovore sa igracima radi utaje poreza,prosle godine koji su prihodi i rashodi izneseni u javnost da je istina vec bi bili drugoligasi !
Svaka cast da se razumjemo na snalazenju ali reci da sami sebe financirate je glupost,eto Maletic i Vladavic igraju za kikiriki kao i ova nova pojacanja,to prodali Sefku za 2 mil. Eura pa stigli legalni prihodi!
:urnebes: :urnebes: :urnebes: dokle ovog njihovog poniženja i zabijanja nosa šta se radi u Veležu dok nas za izmišljotinu zaboli qurac haha haj ti decko svojim poslom bio je Velež i prije zrinskog i premijera a bit ce i poslje. Ne sekiraj se kikašu. Haj sad u skokovima boli nas nispe za tvoje mišljenje netačno :wave:
KLUB SVIH NAS.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 avg 2014, 23:55

crnov je napisao/la:Dok je Nermin na funkciji ne sme nitko da vas dira!
Nikšić je bio uz klub i prije nego je postao premijer, ostat će i poslije sigurno.
Od kad to Velež od Nikšića zavisi ?
Jel on bio Premijer prije 8 godina kad je Velež ušao u Premijer ligu ?

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 avg 2014, 23:55

RAja moja draga nema potrebe ni za kakvim tenzijama.Naravno da svi imamo svoje misljenje oko naseg Veleza,i dobra je stvar su razlicita.Ali evo realno recite zar nismo samo 1 bod u deficitu u odnosu na odigrane utakmice.Kako rece @tepsija MVO -2 i Sarajevo +1. Voljeli bi svi da je to malo vise ali moramo vjerovati da ce biti bolje.Pa odkud mi obraz napasti trenera koji je napravio uspjesan niz,koji nam je nakon toliko godina vratio pobjednicki mentalitet uopste a pogotovo sagostovanja.Malo vise objektivnosti i strpljenja nam ne bi skodilo.
Idemo u Subotu mi navijaci izvojevati jednu pobjedu.Doci na nas stadion i podrzati Rodjene u pokusaju da ostvare pobjedu koja bi nas ostavila u vrhu.Puno bi im to znacilo :salut:
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 28 avg 2014, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.