Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Transfer Fazia je nesto najbolje sto se moglo desiti Tottenhamu u ovom trenutku.
Svakako,trebamo jaču obranu ako ove sezone želimo ostat u samom vrhu
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Tottenham are actively pursuing a loan deal for Manchester United forward Danny Welbeck but have ended their interest in Barcelona midfielder Alex Song
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Tottenham are actively pursuing a loan deal for Manchester United forward Danny Welbeck but have ended their interest in Barcelona midfielder Alex Song

!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Montpellier have announced they have reached an agreement with Tottenham Hotspur for the sale of Benjamin Stambouli.
Ko je sad ovaj koji vrag
Ko je sad ovaj koji vrag
- kumkalesic
- Kontakt:
Dobar defanzivac,bar kako ga se ja sjecam iz prethodnih sezona u francuskom ptvenstvu.Iznenadjujuce je kako i prije nije presao u kvalitetniju momcad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joint_fc
Slažem se sa @kumom. Htjeli su ga Marseille i Fiorentina, ali su bili previše usporeni, što su Spursi, naravno, iskoristili.
Uglavnom, pojačanje u defanzivnoj veznoj liniji, nešto što i fali Tottenhamu, s obzirom da je većina veznjaka ofanzivna orijentirana, osim Capouea, ako se ne varam, i eto Sandra, koji bi vrlo lako mogao i napustiti klub.
I da, očigledno da otpada Schneiderlin.
Uglavnom, pojačanje u defanzivnoj veznoj liniji, nešto što i fali Tottenhamu, s obzirom da je većina veznjaka ofanzivna orijentirana, osim Capouea, ako se ne varam, i eto Sandra, koji bi vrlo lako mogao i napustiti klub.
I da, očigledno da otpada Schneiderlin.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Dobro za vas da se pojačavate odbranu, možda na kraju budete u top 4.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Losa igra Totenhema, tj. nemaju igru uopste. Bice muke za Pocetina dok ne napravi od ove ekipe jak kolektiv.
Kapu beskoristan. Bezveze igrac.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Prosla tekma perfekcija,ova nista ni sa cim 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da oprostis, serendas nekad previse. Capoue bio glavni igrac prethodne utakmice i jednu lose odigra (kao i cijela **** ekipa) i kazes da je beskoristanValencia je napisao/la:Losa igra Totenhema, tj. nemaju igru uopste. Bice muke za Pocetina dok ne napravi od ove ekipe jak kolektiv.

Neznam mene smeta što Paulinho ne igra mislim da je on klasa i za Capoue i Bentleba, također zapostavljanje Lennona mi nije jasno. Što se utakmice tiče zasluženo smo izgubili, smeta me penal koji smo naivno dobili i tu smo izgubili utakmicu.belefront je napisao/la:Da oprostis, serendas nekad previse. Capoue bio glavni igrac prethodne utakmice i jednu lose odigra (kao i cijela **** ekipa) i kazes da je beskoristanValencia je napisao/la:Losa igra Totenhema, tj. nemaju igru uopste. Bice muke za Pocetina dok ne napravi od ove ekipe jak kolektiv.
audere est facere!
Joe!
Joe!
Lik je trutina isto kao Sandro. Igra mu se svodi na lagano trckaranje, bez imalo imaginacije i rizika u igri. Jednostavna dodavanja prvom do sebe- Jako je spor i uzima premalo lopti. Los igrac, to se posebno vidi pšrotiv JACIH protivnika.belefront je napisao/la: Da oprostis, serendas nekad previse. Capoue bio glavni igrac prethodne utakmice i jednu lose odigra (kao i cijela **** ekipa) i kazes da je beskoristan
Obrati malo paznju na koji nacin lik igra i kakav je njegov ucinak.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Dier je vec pokazao da je jedna od boljih kupovina ovog ljeta , polivalentan za vise pozicija.
Fazio po cijeni od 10 mil. bi trebao biti takodje.
Vertonghen kao libero i on kao dominantni skakac koji kupi vecinu lopti , djeluje kao savrsen par.
Lijevo za sada igra Rose.
Tottenham ima vjerovatno najbolje bekove u ligi sa
Dier/Walkerom , desno
Rose/Ben Daviseom , lijevo

Ofanzivna trojka je mlada i poletna.
Najveca snaga Tottenhama.
Eriksen i Lamela su WC potencijali ali jos samo potencijali , pa ce igra varirati ovisno od njihovog raspolozenja.
Vezni red je od odlaska Modrica uvijek bio najbolnija tacka.
Paulinho/Dembele kao malo ofanzivniji igraci
Capoue/Stambouli kao malo defanzivniji
I dodas tu Benteleba koji je bio miljenik Argentinca do sada , iako ima samo 19 godina.
I posto je ovo tranziciona godina za njih , jednom kad su isprofilisali kostur ekipe od proslogodisnjih skupih pojacanja , ne bi bilo lose pustiti i njega da skupi vrijedne minute u predstojecoj sezoni.
Rijesili su se Sandra i doveli Stamboulia za kojeg se fino prica al ga trebamo vidjet u EPL-u.
Random da ubacimo i "drugu" postavku ;

Sto ce pokazati da Spursi imaju sirinu svakako.
Nije lose kada imas ovakve "rezervne" bekove i krila , Soldado hudnik jest , al za bekapa je dovoljno dobar.
Tottenham ce imati jednu solidnu sezonu sa jakom bazom mladih igraca (Lamela,Eriksen,Dier,Rose,Davies,Bentaleb) , sto bi trebalo ciniti okosnicu tima za sljedece godine.
Ove jedini upitnik ostaje opet taj famozni centralni vezni red od 2 igraca , koja ce se izabrati izmedju 5 pomenutih izbora , tu valja naci pravi balans i najbolji par.
Al ponavljam da bi Bentaleba trebalo forsirati koliko je moguce.
Fazio po cijeni od 10 mil. bi trebao biti takodje.
Vertonghen kao libero i on kao dominantni skakac koji kupi vecinu lopti , djeluje kao savrsen par.
Lijevo za sada igra Rose.
Tottenham ima vjerovatno najbolje bekove u ligi sa
Dier/Walkerom , desno
Rose/Ben Daviseom , lijevo

Ofanzivna trojka je mlada i poletna.
Najveca snaga Tottenhama.
Eriksen i Lamela su WC potencijali ali jos samo potencijali , pa ce igra varirati ovisno od njihovog raspolozenja.
Vezni red je od odlaska Modrica uvijek bio najbolnija tacka.
Paulinho/Dembele kao malo ofanzivniji igraci
Capoue/Stambouli kao malo defanzivniji
I dodas tu Benteleba koji je bio miljenik Argentinca do sada , iako ima samo 19 godina.
I posto je ovo tranziciona godina za njih , jednom kad su isprofilisali kostur ekipe od proslogodisnjih skupih pojacanja , ne bi bilo lose pustiti i njega da skupi vrijedne minute u predstojecoj sezoni.
Rijesili su se Sandra i doveli Stamboulia za kojeg se fino prica al ga trebamo vidjet u EPL-u.
Random da ubacimo i "drugu" postavku ;

Sto ce pokazati da Spursi imaju sirinu svakako.
Nije lose kada imas ovakve "rezervne" bekove i krila , Soldado hudnik jest , al za bekapa je dovoljno dobar.
Tottenham ce imati jednu solidnu sezonu sa jakom bazom mladih igraca (Lamela,Eriksen,Dier,Rose,Davies,Bentaleb) , sto bi trebalo ciniti okosnicu tima za sljedece godine.
Ove jedini upitnik ostaje opet taj famozni centralni vezni red od 2 igraca , koja ce se izabrati izmedju 5 pomenutih izbora , tu valja naci pravi balans i najbolji par.
Al ponavljam da bi Bentaleba trebalo forsirati koliko je moguce.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Diera sam prvi put gledao protiv Liverpoola i mogu reći da je lik bio najgori na terenu. U par navrata je djelovao amaterski, od kretnje, pasova, pa do onog totalno nepotrebno napravljenog penala.
Ali dobro cijela ekipa je odigrala loše, tako da ću sačekati još malo sa ocjenom o njemu kao igraču.
Ali dobro cijela ekipa je odigrala loše, tako da ću sačekati još malo sa ocjenom o njemu kao igraču.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma Dembele nema sta traziti u ovoj ekipi. Covjek koji se mora izvuci na lijevu nogu, jer desnom ne moze nista, te je toliki dizelas da je to za ne povjerovati. Doduse, u ova prva tri meca i nije igrao od prve minute, a da je igrao - vjerovatno bi Tottenham imao manje od 6 osvojenih bodova koliko sada ima na kontu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slažem se. A shvatio je to i Pochettino, Bentaleb očigledno već sad ima prednost u odnosu njega, bez obzira što mu je tek 19 godina. Po meni jedan od najvećih talenata na svojoj poziciji.Monolog je napisao/la:Ma Dembele nema sta traziti u ovoj ekipi. Covjek koji se mora izvuci na lijevu nogu, jer desnom ne moze nista, te je toliki dizelas da je to za ne povjerovati. Doduse, u ova prva tri meca i nije igrao od prve minute, a da je igrao - vjerovatno bi Tottenham imao manje od 6 osvojenih bodova koliko sada ima na kontu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dembele je bio u Fulhamu box to box zvjerka , al ocigledno pored konkurencije izgledao bolje nego sto stvarno jest.
Jedno bi mjesto meni bio Paulinho svakako
a za drugo nek se pobiju Capoue/Stamobuli/Bentaleb/Dembele
gdje bi svakako forsirao vise Bentaleba od kojeg moze postati pravi igrac , nego Musu..
Al je izgledao fantasticno u prva dva meca , gledao sam ga i u Sportingu
pravo skolovan igrac , ima moc ponavljanja , ima skok igru
mislim da ce biti prava stvar..
Jedno bi mjesto meni bio Paulinho svakako
a za drugo nek se pobiju Capoue/Stamobuli/Bentaleb/Dembele
gdje bi svakako forsirao vise Bentaleba od kojeg moze postati pravi igrac , nego Musu..
Tu nisam pogledao xDClutch je napisao/la:Diera sam prvi put gledao protiv Liverpoola i mogu reći da je lik bio najgori na terenu. U par navrata je djelovao amaterski, od kretnje, pasova, pa do onog totalno nepotrebno napravljenog penala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bentaleb je dosta dobar a mislim da se Eriksen moze jos bolje iskoristiti u 4-3-3 na sredini. Ne znam sta je sa Paulinhom, na SP je bio bas debel i trom, nikako nije licio na fudbalera.
Bez obzira na poraz od Liverpoola, ovaj roster sa Pochetinom na celu, za razliku od onih prije, i daje neke naznake dobre igre i sistema koji bi mogao podici rejting Tottnehama. Na Mauriciu je da izvuce maksimum iz Lamele i Eriksene i da oko njih gradi ekipu. Townsend igra toplo-hladno i kada bi i on uhvatio zadovoljavajuci formu i napravio taj iskorak ,u sto vjerujem da moze, Tottnham ce onda imati dosta kvalitetnu ofanzivnu liniju.
Bez obzira na poraz od Liverpoola, ovaj roster sa Pochetinom na celu, za razliku od onih prije, i daje neke naznake dobre igre i sistema koji bi mogao podici rejting Tottnehama. Na Mauriciu je da izvuce maksimum iz Lamele i Eriksene i da oko njih gradi ekipu. Townsend igra toplo-hladno i kada bi i on uhvatio zadovoljavajuci formu i napravio taj iskorak ,u sto vjerujem da moze, Tottnham ce onda imati dosta kvalitetnu ofanzivnu liniju.
Ma i ja sam se pravo iznenadio. Vidio sam onaj gol protiv West Hama, kontam Spursi imaju neku zvjerku na desnom beku, pa reko da se uvjerim.. Kad ono imam šta i vidjetiRaul_64 je napisao/la: Tu nisam pogledao xD

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.