Ekipu ce voditi German Burgos koji je jos gori temperament od Chola i on lako gubi zivce pa bi mogao i tuci suce zapravo

Ocekujem veceras tesku utakmicu na Vallecasu, sva gostovanja su nezgodna tako i protiv Raya pa se nadam barem minimalnoj pobjedi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Donnie Darko je napisao/la:Trebao je dobiti još dvije zato što je zalizan previše.
Bacio ja grah. Polufinale LP.Dex je napisao/la:Juve će ovdje opet u EL
VidalMidhatVelicanstveni je napisao/la:Koke je otac fudbala , kako taj momak igra to je poezija.Ne postoji svestraniji vezni igrac na Svijetu od ovog momka.Svaki segment igre je na top levelu.
Koke je mnogo bolji paser i "tackler" da se Engleski izrazim od Vidala.Ne umanjujem znanje Chileanca, ali meni je Koke jednostavno najbolji, sto ne mora znaciti da je ispravno.Obozavam fudbalsku inteligenciju koji posjeduje taj igrac sa svoje 22-23 godine.Arturo je masina, da se razumijemoSiamoNoi je napisao/la:VidalMidhatVelicanstveni je napisao/la:Koke je otac fudbala , kako taj momak igra to je poezija.Ne postoji svestraniji vezni igrac na Svijetu od ovog momka.Svaki segment igre je na top levelu.
Kad se Arda vraca?
Tesko da je bolji tackler,a i Vidal je polivalentniji.Naravno Koke je odlican,ali po meni ipak jos razinu iza Vidala.I to priznajem ja koji Juventus ne mogu smislit dok mi je Atletico jedan od simpaticnijih klubova pa ti vidi...MidhatVelicanstveni je napisao/la:Koke je mnogo bolji paser i "tackler" da se Engleski izrazim od Vidala.Ne umanjujem znanje Chileanca, ali meni je Koke jednostavno najbolji, sto ne mora znaciti da je ispravno.Obozavam fudbalsku inteligenciju koji posjeduje taj igrac sa svoje 22-23 godine.Arturo je masina, da se razumijemoSiamoNoi je napisao/la:VidalMidhatVelicanstveni je napisao/la:Koke je otac fudbala , kako taj momak igra to je poezija.Ne postoji svestraniji vezni igrac na Svijetu od ovog momka.Svaki segment igre je na top levelu.
Kad se Arda vraca?
Arda se oporavio, medjutim sprema mu nije na zadovoljavajucem levelu jos uvijek, mislim da ce biti spreman za Real
Gianluca Di Marzio @DiMarzio · 9mAndrej je napisao/la:Cerci sutra potpisuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.