Ne idem ja na gostovanja...(nisam pravi navijacamarpustahija je napisao/la:Sto ti seyo ne idesh ?Seyo_TM je napisao/la:Momci su prosli Mostar, ide ih oko 150-200, zasad je sve ok...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne idem ja na gostovanja...(nisam pravi navijacamarpustahija je napisao/la:Sto ti seyo ne idesh ?Seyo_TM je napisao/la:Momci su prosli Mostar, ide ih oko 150-200, zasad je sve ok...
Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaBorčevac je napisao/la:Srećno vam danas, i da remizirate ako je ikako mogućno!![]()
Pih kakvi ste ne date ni da vam se poželi sreća ok nema problema povlačim riječ i dabogda izgubili hahahahahahaŽeljovac je napisao/la:Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaBorčevac je napisao/la:Srećno vam danas, i da remizirate ako je ikako mogućno!![]()
Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrha
tatamata je napisao/la:Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaKoliko znam Zeljeznicar nije ni blizu vrha.
Cetvrti stesamir_tm87 je napisao/la:tatamata je napisao/la:Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaKoliko znam Zeljeznicar nije ni blizu vrha.
koliko ja znam mi smo treci , prvi nam bjezi 6 bodova, a drugi 4 boda , ma ne mi nismo u vrhu
a ko mi nismo ko je??
sloboda mozda , laktasi???
nime_tm87 je napisao/la:Bissmilair'ahman-IrahimBOŽE pomozi nasim momcima nek postignu dobar rezultat! AMIN!
pa et ako Bog da sad cemo se vratit na trecu pozicijumiky_hz je napisao/la:tatamata je napisao/la:Hehe,nasmija se bas...Željovac je napisao/la: Vaš renovirani tim svakako pada, tako da vas se i ne dotiču mnogo rezultati ovih timova iz vrhaKoliko znam Zeljeznicar nije ni blizu vrha.
Cetvrti ste
ma sada su vijesti svakako...ne procitali ih dabogda...nedaTM87 je napisao/la:imali neko link da se sluse bh radio preko neta ja sam otiso na stranicu telekoma imaju oni tamo vise radia ali ovi ostali rade a bh radio ne radi :S
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], napoleon72 i 25 gostiju.