Hajduk Split
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Pun Poljud..lijepa ambijent..himna se pjeva..fkt respekt za Dalmaciju i Torcidu.
http://u-peak.me/STV1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Ima li link za utamicu ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
bio sam u kijevu gdje je 100 torcidasa napravilo odlicnu atmosferu. ovih 10 000 dnjepropetrovskasa ce nisu ni culi. od tada samo recpect za torcidu
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Kalinic
Ako nekim pukim slucajem prodju, trebaju mu dati 50% prihoda koji ostvare

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sa ove dvije tekme se Lovre sigurno prodaoConsigliere je napisao/la:Kalinic![]()

Kalinić
Oni promašaji gostiju se moraju kazniti!

Oni promašaji gostiju se moraju kazniti!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
osim navijača,utakmica debela kamilica sa strane hajduka,da se igralo dva dana,hajduk nebi dao gol, toliko vike i dreke po medijama ovih dana za debelo ništa
Ostaje samo jad i tuga za propuštenom prilikom
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
-
- Kontakt:
Treba čestitat momcima! Bit će bolje nagodinu.
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
- sanlituncay
- Kontakt:
Koju više godinuBakaSliskovic je napisao/la:Treba čestitat momcima! Bit će bolje nagodinu.

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Steta,tako blizu a tako daleko
Zasluzen prolaz Dnipra,nadigrali su nas u obje utakmice,momcima se nema sta prigovoriti,ostavili su srce na terenu,kvalitete za nesto vise jednostavno nema
Lovre i atmosfera
,bilo je i vise od 35000 gledatelja,jest da cemo popusiti kaznu ali tko ih yebe 

Zasluzen prolaz Dnipra,nadigrali su nas u obje utakmice,momcima se nema sta prigovoriti,ostavili su srce na terenu,kvalitete za nesto vise jednostavno nema
Lovre i atmosfera

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Insect_terminator
- Kontakt:
U onakvom ambijentu su slozili 1 priliku dok su ukrajinci imali 5, 6 boljih. Razocaran sam igrom definitivno, ne mozemo niti pricat da je neka lopta usla kada nije bilo tih situacija da je uopce mogla uc.
-
- Kontakt:
Napravljen je iskorak u odnosu na proslu godinu. Zdrijeb nas nije mazio u playoffu jer je Dnipro usprkos izostancima uistinu kvalitetna momcad. To su i pokazali u ove dvije utakmice i zasluzeno su prosli dalje. Nas je Lovre ostavio u igri sve do zadnje sekunde i pokazao je svu raskos svog talenta.
U nedjelju Dinamo. Nadam se da ce publika opet doci u velikom broju, te da ce podici i podrzati momke.
Za kraj, iako je utakmica za nama vrijedi procitati tekst Aleksandra Holige http://m.tportal.hr/sport/348218/Ljubav ... nipra.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U nedjelju Dinamo. Nadam se da ce publika opet doci u velikom broju, te da ce podici i podrzati momke.
Za kraj, iako je utakmica za nama vrijedi procitati tekst Aleksandra Holige http://m.tportal.hr/sport/348218/Ljubav ... nipra.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa mili moji,naravno da će u nedjelju publika doći u velikom broju,ipak igrate sa klubom po kriterijumima Čempions lige!NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Napravljen je iskorak u odnosu na proslu godinu. Zdrijeb nas nije mazio u playoffu jer je Dnipro usprkos izostancima uistinu kvalitetna momcad. To su i pokazali u ove dvije utakmice i zasluzeno su prosli dalje. Nas je Lovre ostavio u igri sve do zadnje sekunde i pokazao je svu raskos svog talenta.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- BurningLegion
- Kontakt:
P.icka vam m.aterina nesposobno, umjesto da gledam lijepo najveci, jedini i neponovljivi Internazionale Milano, FC, u Splitu, vi ni zaprijetiti Dnipru.

Imao si ga preklani, ne može svake godineBurningLegion je napisao/la:P.icka vam m.aterina nesposobno, umjesto da gledam lijepo najveci, jedini i neponovljivi Internazionale Milano, FC, u Splitu, vi ni zaprijetiti Dnipru.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.