City

I CSKA opet, nemoj ista grupa ko prošle godine da bude xD
Roma
Benatia protiv svojih

Grupa smrti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Gdje problem?PEP je napisao/la:ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ovo je smjesno rondaldo ,ali cime brate ,cime brate ,fakt vise nema smilsa pratitit dodjelu ovih uefinih i fifinih nagrada kada su one namjenjene igrali oni odbro ili ne za marketinske magove ronalada i mesija ,ovo fakat nema vise smilsa.Sto se mene tice za mene je ovo cisti cirkus.![]()
.
geoxx je napisao/la:Gdje problem?PEP je napisao/la:ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ovo je smjesno rondaldo ,ali cime brate ,cime brate ,fakt vise nema smilsa pratitit dodjelu ovih uefinih i fifinih nagrada kada su one namjenjene igrali oni odbro ili ne za marketinske magove ronalada i mesija ,ovo fakat nema vise smilsa.Sto se mene tice za mene je ovo cisti cirkus.![]()
.
Nije Alonso zamjena za Kroosa, vise za Martineza. A, oni puno nade polazu u Thiaga, a da budem iskren - kad bih birao izmedju Thiaga i Kroosa (ako cemo uzeti u obzir i cinjenicu da Thiago moze biti (i bit ce) sve bolji i bolji), i ja bih se odlucio za Spanca. Malac ce za dvije-tri sezone biti pravi vodja, ono sto Kroos ipak nije u stanju biti.Valencia je napisao/la:Cudne odluke donosi Bajern.
Dozvolili su da ode Kros, igrac koji je mogao postati ikona Bajerna. Kao zamjenu dovode Cabija Alonsa koji lagano ide silaznom putanjom.
Cudno fakat....
Ova ekipa ima finih godina. Mozda bude falilo energicnosti u ovoj sezoni. Protiv Volfsburga je izgledalo tromo i traljavo.
Sreca pa je i Dortmund daleko od idealne situacije. Trebalo bi se desiti cudo da Bajern ispusti titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.