exbabilon je napisao/la:Najbolji moguci scenario je da napravite nemoguce i udjete u grupe EL, ali ako cu biti realan to je ipak neostvarivo. Mozda vama kao navijacima ne izgleda tako, vjerovatno ne bi ni meni, ali realnost je surova. N
Najgori moguci scenario da se nekim visokim porazom baci mrlja na lijepu evropsku pricu i da se ona za 5-10 godina pamti po ubjedljivom porazu, a ne po utakmicama koje su vas dovele do ovoga gdje ste sad.
Kako ce na terenu izgledati, tesko je reci. Gledao sam Sarajevo vise puta i dok imate snage i dok mozete trcati za njima ja ne mislim da ce to bit neka katastrofa, imate vi sta da ponudite. Ali zadnjih 15 minuta prvog, i zadnjih 20 drugog poluvremena su najveca opasnost da se iz neke solidne utakmice izrodi neugodan poraz. Vidjet cemo koliko ce Svabe stisnut, koliko ce vasi imati snage da se suprostave, kako god, ovo je jos jedan lijep dan za domaci fudbal i nadam se da cete nas dostojno predstavit, ne bi li u savezu vidjeli da je domace prvenstvo vrijedno truda i ulaganja... Pozz
Jbg , stvar geografije