Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
47-18 u skokovima, od tih 47 njihovih 22 ofanzivna dok mi imamo 4. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rezultat?koliko ima do kraja?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Poraz ok, ali zar mora biti 30 razlike, a mozda bude i vise...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
75-46 do kraja 3:14 min.Schwarz je napisao/la:Rezultat?koliko ima do kraja?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
MrMuscle je napisao/la:Nema veze vi ste heroji nacije... Francuzi jesu bolji al ne za ovoliku razliku... danas su zakazali skakaci... prije svih musa I gega...al zivot ide dalje, veliko iskustvo...
Cetvrtfinale a prvi put igrati![]()
![]()
![]()
Cerkezovic Verlasevic Bojovic Dreznjak Campara Jahic Zovko Labus Antunovic Gegic Sikiras I Musa...![]()
![]()
Heroji nacije...
ne znam sta se drugi ljute, pa ovi francuzi to uradili svima sa kojima su igrali
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nadam se da ce do u18 prvenstva kad budu 98. i 99. igrali, iskociti neki plej.
skokovi 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
dobro je to opet
al kako smo opali u 3. i 4. cetvrtini to je nevjerovatno .... 9 i 5 poena po cetvrtini ....8 trica fulali, fulali stalno i slobodna a i polaganja ....i to je ti rezultat, kad te sut ne ide dzaba i skokovi a nas ni sut ni skok nije iso heheh al sta ces
al dobro je ovo za prvi put ... pokazujemo polako da napredujemo u svim selekcijama ....
cestitke momcima
al kako smo opali u 3. i 4. cetvrtini to je nevjerovatno .... 9 i 5 poena po cetvrtini ....8 trica fulali, fulali stalno i slobodna a i polaganja ....i to je ti rezultat, kad te sut ne ide dzaba i skokovi a nas ni sut ni skok nije iso heheh al sta ces
al dobro je ovo za prvi put ... pokazujemo polako da napredujemo u svim selekcijama ....
cestitke momcima
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ni najmanje mi nije krivo zbog poraza, jbg jači su i to je to. Ali mi je krivo što je ovolika razlika, hajd da bude 10 razlike pa i 15, ali baš 30 razlike e to mi je krivo. Nikako ne mogu da shvatim ma koliko ima li godina, imaju i ovi isto toliko, da im je svaki drugi napad turnover.
Do sad je bilo ne zamislivo da igramo u A diviziji a kamo li još 1/4 finale. Ovi momci su nas učinili ponosnim i da li nam nadu da ćemo i u budučnosti imati dobru repku u seniorioma.

Do sad je bilo ne zamislivo da igramo u A diviziji a kamo li još 1/4 finale. Ovi momci su nas učinili ponosnim i da li nam nadu da ćemo i u budučnosti imati dobru repku u seniorioma.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Volio bih da je tekma bar bila malo neizvjesna, ali eto...opet se ponosim momcima 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Bravo momci za ovaj turnir! Glavu gore!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Luka Labus , +- index na -30
za 25 min 
Nema veze, koliki god da je poraz! Kapa dole, glava gore! 
- RockyMaivia
- Kontakt:
Cijelu 1/4newton_heath_lyr je napisao/la:Dobro je ovo,bili smo u egalu gotovo cijelo prvo poluvrijeme.
StarMo nije skutorija...
meni je ovo pomak, momci su igrali za polufinale, a ne kao U18 koja se vec dvije godine bori za opstanak, dok ponavljam ovo je vec napredak 
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Momcima svaka cast, Francuzi su fizicki predominantni to je i odlucilo, a sto se tice kosarke tu smo sigurno bolji...
Brijem da smo za 3-4 godine nr 1 u Evropi, sigurno...
Kad se fuziraju svi ovi talenti na jedno mjesto uz Juku, Sulejmanovica, Mirzu itd, koji ce tada biti na nivou Sabonisa ima da deremo guzove svima redom....
Jos jednom momci svaka cast
Brijem da smo za 3-4 godine nr 1 u Evropi, sigurno...
Kad se fuziraju svi ovi talenti na jedno mjesto uz Juku, Sulejmanovica, Mirzu itd, koji ce tada biti na nivou Sabonisa ima da deremo guzove svima redom....
Jos jednom momci svaka cast
nije morao biti poraz od 30 razlike, ali nema veze sad. bice im dobro iskustvo. ovo je ogroman uspjeh. a sljedece godine abd idemo po medalju, jer musa i sikiras bi trebali po nekoj logici biti jos bolji i konstantniji, a tu su jos i campara i cerkezovic. mogu oni sigurno nesto doprinjeti. recimo ovaj cerkezovic ima dubl-dubl prosjek u omladinskoj ligi i ako je mladji. a tu bi po nekim pricama trebao biti i mutic. dobro bi nam dosao jedan centar da hvata skokove u odbrani, i da eventualno moze pogoditi neki zicer.
i da, trebali bi se posvetiti nekim osnovama, naprimjer gradjenje skoka u odbrani. pa nismo dosli sa patuljcima da nas svi nadskacu. mislim da tu ima puno do trenera. i moze se malo vise vjerovati rezervama. logicno da ce drugi biti svjeziji na kraju kad vise rotiraju. sumjnam da kod nas sjede 6 levata na klupi koji samo dodaju peskire. mogu sigurno dati solidnih 5-10 minuta.
ali sve u svemu, svaka cast momci, vi ste nas ucinili ponosnim

i da, trebali bi se posvetiti nekim osnovama, naprimjer gradjenje skoka u odbrani. pa nismo dosli sa patuljcima da nas svi nadskacu. mislim da tu ima puno do trenera. i moze se malo vise vjerovati rezervama. logicno da ce drugi biti svjeziji na kraju kad vise rotiraju. sumjnam da kod nas sjede 6 levata na klupi koji samo dodaju peskire. mogu sigurno dati solidnih 5-10 minuta.
ali sve u svemu, svaka cast momci, vi ste nas ucinili ponosnim
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne uzimajuci u obzir vaznost svih takmicenja onda bi ovo znacilo nas najveci uspjeh otkako je BiH samostalna u svim sportovima, to dovoljno govori sta su momci postigli, jedini slican uspjeh napravio Damir na Australian Open ove godine.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj tako, bilo je još 2-3 min u 2/4RockyMaivia je napisao/la:Cijelu 1/4newton_heath_lyr je napisao/la:Dobro je ovo,bili smo u egalu gotovo cijelo prvo poluvrijeme.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zijanili 5 ili 30, bitno je da necemo igrati za medalju. Ovo je veliki napredak i uskoro dolazi vrijeme da se borimo za medalje. Svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.