FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2014, 15:04

tomo jeste korisniji tako, to nema dileme, ali je ostala rupa. ponavljam se, al' mislim da bi memijin odnos, trka i već sada sjajna duel igra mogli puno dati na toj poziciji.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 avg 2014, 15:07

možda bi mekić mogao ispuniti taj zadatak kada bi mu se pružila šansa :hmmmmm:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 avg 2014, 15:09

Stani,ako je 35km za ostale,koliko je za nas članove?
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 28 avg 2014, 15:10

To bi trebao biti Eldar, ali ne znam šta je sa momkom, nakon one povrede protiv Širokog kad mu je pukla arkada, nateklo oko, nije isti frajer nikako.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 avg 2014, 15:11

Southboy je napisao/la:Stani,ako je 35km za ostale,koliko je za nas članove?
ako je 20% -7 KM :D
Željeznicar za život cijeli !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 avg 2014, 15:11

ne znam koliki je popust za clanove, mozda je za nas 31,50 :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 avg 2014, 15:13

fedeltafrotta je napisao/la:
Sto nikada ne postave neku akciju za dresove pred neku bitnu tekmu. Recimo svi u plavom, dres 50 KM.

Također, ona akcija od nedavno sto sam predlagao za Facebook nije ni prodana a neki je usporavaju.

Da zaradimo po 1€ od svakog od tih 150.000 članova, klubu u ovoj sitvaciji bi značilo.....

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 28 avg 2014, 15:27

Dnevni avaz 28.08.2014
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 28 avg 2014, 15:32

Ma sve i da hoće nekoga dovesti. Koga dovesti u ova doba. Sve su lige počele. Šta imaš od toga da ti dođe neko nespreman i bez papira. Zaigro bi tek u martu. Ovo je propust u planiranju i nas ubi ta stihija godinama. Sve da je i Hasanović taj igrač (a nije ništa specijalno svi znamo) ko je backup? Moraš imati plan, a i neki backup jer rijetko stvari idu po planu pogotovo kad ima masa varijabli kao što je u fudbalu slučaj.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 avg 2014, 15:42

@Dzole Ma nema tu hajra, u tih 150k ljudi, dosta ih je lajkalo reda radi, recimo moja djevojka ne prati fudbal nikako al je zbog mene lajkala stranicu xd Sto se tice tog zadnjeg veznog, Tomo je idealan za trku i presjecanje lopti po zemlji, al nas najveci problem do ove tekme su bile visoke lopte na nasu polovinu, ovaj put je to Bogdanovic iznosio, raznosio odlicno. Treba nam zadnji vezni koji je dobar u skok igri jer protivnici lahko spustaju loptu na nasu polovinu kad njihov golman izbije, a da ne govorim o loptama na 16 metara. Mnogi Benju spominju na toj poziciji al on nije profil zadnjeg veznog koji nam trenutno treba u veznom redu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 avg 2014, 15:51

mozda probati Kosorica na defanzivnom veznom ? :hmmmmm:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 28 avg 2014, 15:58

fedeltafrotta je napisao/la:
Upravo tako, 10% je popust za clanove, ja mislim :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 avg 2014, 16:11

champions1921 je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Mozda zvuci glupo, ali bih ja licno jucer istog trenutka potpisao poraz samo da sam na terenu vidio sistem u igri...
Uzalud nam i pobjeda kada nemamo sistema prema kojim igramo. Kao sto sam rekao kod Adzema se u napadu sve svodi na momenat slucajnosti, dok u odbrani vlada panika.

Od ove sezone rezultatski ne ocekujem nista, ali ocekujem neki sistem u igri prema kojem ce Zeljo biti prepoznatljiv, no Adzem to izgleda nije u stanju da napravi.

Kada imas neki sistem onda ti je lakse i dovoditi i igrace za odredjene pozicije...
Meni baš djeluje da ima neki sistem koji mi se više sviđa nego kad je Dino bio. Ide to nabolje ako ne gledaš prošlu tekmu na kojoj nije ni mogao biti sistem je na onoj njivi je moglo biti ko je jači i tome slično. Nemojte mi pričati da su oni nešto igrali jer su prolazili i dolazili do šansi na naše greške ili kad neko prođe jean na jedan i to što je ovaj jači u duelu ili se neko oklizne i sl. Nikakv sistem nisi mogao vidjeti ni kod Reala na onom. Zbog toga sam i govorio da je Ado pogrešne igrače poslao na teren. Mali sitni igrači i tehničari ondje ne prolaze a mi ugalvnom imamo takve u ovoj ekipi a one koji mogu igrati on nije ubacio tipa Hasanović.
Adežm pokušava igrati više Evropski nego do sada. Brže, sa puno trke. Igrači se prvo terbaju navići na to a onda će se vidjeti i ko nije za takvog Želje. To što u našoj ligi to ne prolazi na nekim tekmama i na livadama jbg.
Zna li ko jel tačna ona info koju je ovdje neko lupio da je onaj mali Količić otišao?
Daj nemoj zezati.. O kakvom sistemu pricamo? Mi u ovoj sezoni nismo odigrali utakmicu kako treba, osim na momente protiv Olimpika i nekih pola sata protiv Metalurga.. Ovo sto Adzem forsira bi mozda i bilo dobro da na terenu imamo 11 nasih igraca koji su fizicki besprijekorno spremni.. Ovako ostavljamo previse prostora protivniku da razvija igru i da drzi loptu sto nama ne odgovara.. Mora se izmisliti neki destruktivac na sredini terena.. Jucer nam je jedan Radnik mogao dati 3-4 gola a sreca i Antolovic su jedini razlozi sto nam ih nisu i dali.. Nije ovo nikakvo pljuvanje vec cinjenica koja je svima nama ocigledna..
JA ti govorim da ne gledaš ovu tekmu protiv Radniak jer je tu bio hrkljuš u kojem su se oni bolje snašli i u kojem smo im mi pravili prilike. Treba vremena da naviku ovi naši vezni da trče ko navijeni po terenu. Ne mislim da je fizička sprema, nego nisu navikli da su svih 90 min skoncentrisani na tekmu. Vidjet ćemo. Kažem i prošle godine je kod DIne u prvih osam kola djelovalo ko razbijena vojska pa kasnije kao krenuli rezultati a meni sad ovo djeluje dosta ozbiljnije, ali eto hajd vidjet ćemo.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 avg 2014, 16:12

Ima li neki razlog zasto je majica duplo skuplja od onih "obicnih" iz fan shopa?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 28 avg 2014, 16:19

Moj prijatelj je bio u fan shopu i vidio te majice kad je uzimao dres.Kaze da nisu obicne kao one prije, nego da je ovo posebno poruceno.Kaze da su bas kvalitetne, materijal mnogo bolji nego u onih obicnih
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 avg 2014, 16:23

Zanima me koliko % ide klubu od prodanog proizvoda?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 avg 2014, 16:36

Sjeca li se neko Kambera sto je igrao kod nas, momak je bio jedan od boljih kad je igrao za nas. Jedan takav vezni bi nam valjao strasno. Mislim da se Djordje zvao.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 avg 2014, 16:39

Minjore je napisao/la:Sjeca li se neko Kambera sto je igrao kod nas, momak je bio jedan od boljih kad je igrao za nas. Jedan takav vezni bi nam valjao strasno. Mislim da se Djordje zvao.
Bio u opticaju ovo ljeto ali eto ne dodje :crazy: Tacno takav igrac nam je trebao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 avg 2014, 17:00

Prije par mjeseci procitah kritiku upucenu Amaru ,od strane Ivice,da je pozurio I naglo uletio u podmladjivanje.
Kritika je fakticki se odnosila na veliki broj mladih igraca,ostali su ti neki solidni stariji igraci a one najbolje si u 2-3 godine rasprodao ili otjerao.
Vrlo riskantan potez menadjera,ako uzmemo u obzir da mi I sa djecom imsmo visoke pretenzije,I kao navijaci tezimo da budemo netealni,I ocekujemo cuda odmah.
Da su I oni bolji ostali,a ne colic,kvesic,stanic ili tomic,bio bi to proces sa padaovima I losim momentima,a kamoli ovako.
Svi kritikuju Adzema,sistem,igru,spremu....
Polako nadoce to ,previse smo nedtrpljivi,a svi su podrzavali ovaj put.
Vidite da covjek trazi tim,da kombinuje,da trazi idealnu postavu.
Meni ekipa djeluje potentno,samo treba vremena.
Ima fula.
Sprema,odbrana,realizacija su jako lose,ali ja sam u ovom timu,doduse nisam mogao gledati zadnje 2 tekme,vidio na momente neku igru koja mi se svidja vise od bilo koje nase iz sampionskih izdanja.
Ako nista ,dojadila mi ona tvrda ,nekreayivna I jako spora igra,sa sidrasem koju smo igrali godinama.
Bar mi sad nije dosadno,jer ocekujem nesto nove od Memije,Base,Nuspahica,Sadikovica,Bajica,mslog Amira.....vidjecu ako nista brzu I prodorniju igru.
Ne ide to glatko,ali boze moj tek su zajedno par mjeseci,pa koliko puta su vrhunski timovi dovodili po 10 zvijezda,pa se nisu mogli uklopit u tim tako lako I brzo.
Mi bi svi sad I sistem I rezultat I talente koji konstantno dominiraju,pa ne moze brate,polako.
Razapinje se Adzem,bogami ko da 5 godina radi,I ko da nista dobrog nijee uradio.
Za ovaj mladi tim,je super stvar da pobijedjuje kad igra I lose,tako se I gradi pobjednicki mentalitet I vjera u sebe,a kvalitet tada brze ispliva na povrsinu.
Sigurno da I medju vama ima ljudi koji su nekad igrali fudbal ,dal profesionslno ili amaterski,pa znaju sta znaci psiholoska barijera I vjera u sebe I koliko si tada opasniji.
Kako je kad igras u mahali i kad si siguran u sebe,nekako lakse I sve ide.od ruke kakav god bio protivnik.
A onda dodje neka tekma ili neki turnir,pa isto ko da ti neko noge odsjece,sve ono stobi u mahali odradio,ovamo niti smijes niti ti ide od ruke,a sve zbog treme,zbog onog osjecsja da nemas slobodu,da nisi opusten.
Zato bi ja ovoj djeci od malih nogu ukljucio psihologa,da sto prije prebrode te unutrasnje strahove.
Zeljo je imao to prije ,dr Bajraktarevic je radila sa igracima.
Ovo se jednostavnoo mora istrpit,a kad se istrpi,e onda ce se vidjet koliko ovsj put ima smisla I da je to jedini pravi put da budemo jak klub I da imamo kvalitetne igrace.
Mene isto porazi nerviraju ali strpljenja ljudi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2014, 17:13

pa reprezentacija na svjetskom nije imala psihologa. u nas se još misli da je to ubleha, da je psiholog isto što i psihijatar i da njemu treba samo onaj ko poludi :problem:

nema ni vođe na terenu sve otkad se bešlija povukao. ni zeba i bekrić to nisu bili iako su bili igračine za ovu ligu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Brkooo, Hrasno15, Lekqqq1921 i 73 gosta.