FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 28 avg 2014, 14:54

Ajax je napisao/la:Ocekujem odlicnu utakmicu i puno golova :bih: :bih:
Mislim da ce Stojceva udvajati tako da ce biti vise prostora za ostale igrace. Nadam se da Krste sam pocinje kao jedini spic + krila i Stojcev iz drugog plana. Ocekujem isto odlicnu partiju Tatomirovica i Dupovca. I ako se to stvarno desi onda su njih dvojica jako jako blizu reprezentativnom kvalitetu. Vidim slabu tacku Sarajeva u neiskustvu Cimirota i Radovca ( ako pocne ) i posebno kao duetu kao i u jako losem Bandovicu. Nadam se da sam pogrijesio za pojedine igrace Sarajeva. U svakom slucaju momci treba da igraju bez straha na sve ili nista.
To oni nadoknađuju kvalitetom, momci su majstori svog zanata, drže sredinu ko Xavi i Busquets. :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 avg 2014, 14:57

sretno,sarajevu veceras,bio sam veci optimista uoci prve utakmice,kao neutralca,i covjeka koji navija za sve nase koji igraju u evropi,strah me katastrofe veceras,pogotovo ako prvi primite gol..valjda se desi cudo i zabijete prvi u samom startu tekme,onako na prepad,onda lagano cekat kontru kakvu..uglavnom niste se obrukali,po meni sajbolja sezona nekog naseg kluba poslije rata u evropi..kako god bilo,za nesto vise treba srece..nadam se da cete zadrzati kompletnu ekipu,na ovaj kadar fale vam samo tri kapitalca,jedan u odbranu,jedan strasan vezni,iskusan..i jedan klasicni spic da malo zagrne to gore..
takva tri,na ovu ekipu sarajeva...nebo je granica..
i da,zaboravih,4 vam igraca trebaju,zaboravih bufona vam na golu :oops:
sretno
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 avg 2014, 15:00

Amer Bekic sta ce ti bolji napadac ;)

A hvala ti na podrsci iako ne znam koliko da je posteno posto vi samo **** nas i kone, ali hajde hvala u svakom slucaju za srecu ;)
04.10.2009 !!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 avg 2014, 15:05

sarajlija je napisao/la:Amer Bekic sta ce ti bolji napadac ;)

A hvala ti na podrsci iako ne znam koliko da je posteno posto vi samo **** nas i kone, ali hajde hvala u svakom slucaju za podrsku ;)
mjesas kruske i jabuke,drugo je nasa livada liga,poslije evrope,sve po starom.. :stop:
u euro takmicenjima,uvjek sam navijao za sve nase,ko god da su...pretstavljate bih,igrate za koeficijent,
igrate ipak u ime svih nas....mislio sam vise na klasicnog spica,tipa muslimovica,naprimjer....po meni,bekic je vise poluspic...kako god,sretno ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 avg 2014, 15:11

Mislim sa su mnogi Stojceva nerealno kritikovali nakon prvog meča. Mislim, oni su profi ekipa i ako ne zatvore igrača koji kreira napade onda su amateri.
Tako, ako hoćete da očekujete nešto od istog, očekujte sada kada su maske pale. Vjerujem da će igrati jako na igrače ovaj put pa to pokušajte iskoristiti.

Najvise me strah grešaka zadnje linije koja pliva, realno gledajući.

Prolaz nije nemoguć, to morate da znate. Kad ste mogli dati dva gola kako Bog zapovijeda, a oni dva iz vašim grešaka, onda realno imate se nečemu nadati...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2014, 15:12

Oprostiti se dostojno i posvetiti se utakmici sa Travnikom.
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 28 avg 2014, 15:17

wienultras je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Amer Bekic sta ce ti bolji napadac ;)

A hvala ti na podrsci iako ne znam koliko da je posteno posto vi samo **** nas i kone, ali hajde hvala u svakom slucaju za podrsku ;)
mjesas kruske i jabuke,drugo je nasa livada liga,poslije evrope,sve po starom.. :stop:
u euro takmicenjima,uvjek sam navijao za sve nase,ko god da su...pretstavljate bih,igrate za koeficijent,
igrate ipak u ime svih nas....mislio sam vise na klasicnog spica,tipa muslimovica,naprimjer....po meni,bekic je vise poluspic...kako god,sretno ;)
Hvala i vamo sretno dobijte zrinjskog :)
04.10.2009 !!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 avg 2014, 15:21

Najbitniji za nas je pocetak i kraj susreta.
Ako izdrzimo na startu, moci cemo smireno nastavit igrat dok ne izgubimo snagu do pred kraj kuknjava

Ocekuje nas odlican teren, fenomenalan ambijent, gledat cemo bolji fudbal, bice i dobrih sansi, da ne kazem ponovo puno golova, pa valjda i mi iskoristimo nesto :mrgreen:

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 avg 2014, 15:28

Head je napisao/la:Oprostiti se dostojno i posvetiti se utakmici sa Travnikom.
Ja mislim da cemo u ovoj utakmici tek da vidimo pravu snagu Borusije i njemackog mentatilteta i profesionalnog rada.

Sarajevo mora postici dva gola a sacuvati svoj, sa nesigurnim Bandovicem, odbranom koja se na momente gubi i napadom koji ima losu realizaciju (Bilbija) tesko ce to ici.

Sam cu sebe da citiram:

Ipak je ovaj tim Sarajeva tek stao na noge, a sto je najvaznije ipak se taj isti takmici u PL BiH, treba jos da se radi za neki visi nivo. Sarajevo sada ima pare i dobre temelje samo to treba unaprjedit!

Dok ce to sve ostalim klubovima BiH teze ici.

:bih:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 28 avg 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 28 avg 2014, 15:29

Samo da se javim i da kazem 0-3 :) Velkoski 3X

High

Post Postao/la High » 28 avg 2014, 15:29

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 avg 2014, 15:31

Hajmo Sarajevo, samo hrabro, nasi divovi su nas ovog ljeta obradovali, tako da kako god zavrsi oni su pobjednici :cool: :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2014, 15:36

Ibrakovic pokusava da kaparise Drmica i Spahica. :lolno:
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 avg 2014, 15:47

Head je napisao/la:Ibrakovic pokusava da kaparise Drmica i Spahica. :lolno:
Ne treba Drmic, moze samo Spaha umijesto Dupija :mrgreen:
1946

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 avg 2014, 15:55

Upravo moji Gradačačani,grupica njih kreću iz Dortmunda da daju podrsku Sarajevu,.....sretno

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 avg 2014, 16:06

Samo nek cimi postigne prvijenac,i krste da prvi gol ove sezone i to je dovoljno za prolaz :-) SRETNO DIVOVI!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 28 avg 2014, 16:12

Elegant je napisao/la:
Ja mislim da cemo u ovoj utakmici tek da vidimo pravu snagu Borusije i njemackog mentatilteta i profesionalnog rada.

Sarajevo mora postici dva gola a sacuvati svoj, sa nesigurnim Bandovicem, odbranom koja se na momente gubi i napadom koji ima losu realizaciju (Bilbija) tesko ce to ici.

Jedva čekam da ti se javim poslije utakmice. :salut:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 avg 2014, 16:22

Najbolji moguci scenario je da napravite nemoguce i udjete u grupe EL, ali ako cu biti realan to je ipak neostvarivo. Mozda vama kao navijacima ne izgleda tako, vjerovatno ne bi ni meni, ali realnost je surova. N

Najgori moguci scenario da se nekim visokim porazom baci mrlja na lijepu evropsku pricu i da se ona za 5-10 godina pamti po ubjedljivom porazu, a ne po utakmicama koje su vas dovele do ovoga gdje ste sad.

Kako ce na terenu izgledati, tesko je reci. Gledao sam Sarajevo vise puta i dok imate snage i dok mozete trcati za njima ja ne mislim da ce to bit neka katastrofa, imate vi sta da ponudite. Ali zadnjih 15 minuta prvog, i zadnjih 20 drugog poluvremena su najveca opasnost da se iz neke solidne utakmice izrodi neugodan poraz. Vidjet cemo koliko ce Svabe stisnut, koliko ce vasi imati snage da se suprostave, kako god, ovo je jos jedan lijep dan za domaci fudbal i nadam se da cete nas dostojno predstavit, ne bi li u savezu vidjeli da je domace prvenstvo vrijedno truda i ulaganja... Pozz
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 avg 2014, 16:26

Govorio sam i prije početka evrope da možemo doći do play-offa i tako je i bilo. Što se mene tiće, klub je ostvario očekivanja i mene i većine ostalih navijača, tako da što se tiće ovoga revanša neka ostave samo srce na teren i više nam ne treba. Naravno dovoljan motiv će im biti da samo budu svijesni za koji klub igraju i za kakve navijače. Naravno u svima nama postoji pa ona najmanja doza nade pa makar ona iznosila 0,01 i nju nam nitko ne može uzeti. U slučaju prolaza u grupu ne bih mogao zamisliti kakav bi dernek bio do ranih jutarnjih sati u gradu, ali prvo skoči pa reci hop :geek:, a svi iz grada Sarajeva i iz BiH i dijaspore mogu večeras uživati u tekmi FK Sarajeva protiv Bundesligaša, ipak to su Bosanci i H. zaslužili.
SRETAN BROJ - 1725

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2014, 16:28

Taman tako :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, Lecler, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam i 86 gostiju.