Prodas Realu igraca koji ne zna obavljati defanzivni posao na sredini terena i ne zna sam drzati vezni red,a onda im kupis jedinog igraca koji to zna.
Rumenige direktor svemira

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
schweinsteiger je napisao/la:Imamo klupu koja bi se s prvim timom borila za prvo mjesto u Bundesligi
Prodas Realu igraca koji ne zna obavljati defanzivni posao na sredini terena i ne zna sam drzati vezni red,a onda im kupis jedinog igraca koji to zna.
Mene je najvise strah kakva ce biti hemija u ekipi. Pa gledaj sad kakvi ce igraci da glancaju klupu. Bukvalno sad imamo dva tima.sarajlija je napisao/la:Sad sam to kontao napisat ali evo ti si to sadv vec rekao mislim da grijesi sto ide na ovu svoju formaciju, mislim da bit trebao promjenit jer imate ekipu od koje ce se svi bojat siguran sam
Druže na početku sam mislio da je lapsus, al' bode oči. XABImuamerc je napisao/la:Mene je najvise strah kakva ce biti hemija u ekipi. Pa gledaj sad kakvi ce igraci da glancaju klupu. Bukvalno sad imamo dva tima.sarajlija je napisao/la:Sad sam to kontao napisat ali evo ti si to sadv vec rekao mislim da grijesi sto ide na ovu svoju formaciju, mislim da bit trebao promjenit jer imate ekipu od koje ce se svi bojat siguran sam
Nisam ocekivao Xavija da ce doci. Svaka cast za upravu. Sad jos Lahm da ide desno i to je perfekcija.
Danas to izvlacenje grupa. Volio bih da jos dobijemo jednog jakog i ostalo prosjeka da se bas ne moramo muciti ovo pola godine u LP. Ali eto vidjet cemo. Volio bih Liverpool da budje jedan od tih.
Ok, hvala.GazijaKalesija je napisao/la:Druže na početku sam mislio da je lapsus, al' bode oči. XABImuamerc je napisao/la:Mene je najvise strah kakva ce biti hemija u ekipi. Pa gledaj sad kakvi ce igraci da glancaju klupu. Bukvalno sad imamo dva tima.sarajlija je napisao/la:Sad sam to kontao napisat ali evo ti si to sadv vec rekao mislim da grijesi sto ide na ovu svoju formaciju, mislim da bit trebao promjenit jer imate ekipu od koje ce se svi bojat siguran sam
Nisam ocekivao Xavija da ce doci. Svaka cast za upravu. Sad jos Lahm da ide desno i to je perfekcija.
Danas to izvlacenje grupa. Volio bih da jos dobijemo jednog jakog i ostalo prosjeka da se bas ne moramo muciti ovo pola godine u LP. Ali eto vidjet cemo. Volio bih Liverpool da budje jedan od tih.
schweinsteiger je napisao/la:Imamo klupu koja bi se s prvim timom borila za prvo mjesto u Bundesligi
muamerc je napisao/la:Danas biranje najboljeg igraca evrope. Nadam se da ce to biti Robben, zasluzio je. Ali ipak mislim da ce to biti Ronaldo jer je imao perfektnu proslu sezonu.
Apsolutno Ronaldo.PEP je napisao/la:muamerc je napisao/la:Danas biranje najboljeg igraca evrope. Nadam se da ce to biti Robben, zasluzio je. Ali ipak mislim da ce to biti Ronaldo jer je imao perfektnu proslu sezonu.
Apsolutno roben kolega,covek je zasluzio,za mene licno jedan od najvecih profesionalaca u ovome sportu koje sam ikada gledao
ako Pep bude želio mislim da bukvalno može ostvariti rekordan broj pobjeda u svi takmičenjima...Bundesliga je napisao/la:Guardiola vrati 4-2-3-1 i prekucaj sve, ekipa je brutalna a 3-4-3
Hahahahahahaha dobra salabajern100 je napisao/la:Naš Arijen je trenutno dosta jači igrač od portugalca...
Vjeruj mi,vidjet ces mnogo vecu razliku tokom sezone.Toni je apsolutni maestro kada ima dvojicu da mu cuvaju ledja i kad se tokom cijele utakmice ne mora ni okrenuti prema svom golu.On,po onome sto je do sad pokazao,ne moze biti box-to-box veznjak,a i ne krasi ga neka brzina.Problem je James koji ce igrati zbog para za koje je doveden,a onda biras Modric-Khedira i naravno Modric.tyler durden je napisao/la:schweinsteiger je napisao/la:Imamo klupu koja bi se s prvim timom borila za prvo mjesto u Bundesligi
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.![]()
![]()
![]()
Jest da mu karijera nije u silaznoj pitanjurazlika njega i Tonija, nekih 8 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.