Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Ajax
-
Kontakt:
A valjo im je 7 godina i kapiten bio i sve. Stvarno ne razumjem dobro da je igrao jednu sezonu za njih. Cak mu je i cijena porasla na 5 milki prije mjesec dana

-
Rusilac
-
Kontakt:
Sejo zeli da ode a oni mu ne daju.To su ta natezanja sad,zato ne igra.
A ispravno postupa sto hoce da mijenja sredinu ,moze on jos puno toga dati u nekom boljem klubu.
-
BaDa12
-
Kontakt:
Ne znam koliko su ovi uopće pouzdani, a i tekst je malo
http://www.winnersports.co.uk/exclusive ... ovic-80552" onclick="window.open(this.href);return false;
Švabe, ima li šta na transfermarkt forumu za njega? Treba nam on spreman.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 28 avg 2014, 16:21
Ma, ni ja ne vjerujem , iako bi mu dobro dosao jedan transfer.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Ajax
-
Kontakt:
-
Chinaglia
-
Kontakt:
čuj €9 mln

ne bih dao više od €5 mln, jer i ne vrijedi više od toga
-
Rusilac
-
Kontakt:
Vrijedis onoliko koliko je neko spreman da plati,nema tu nikakvih nejasnoca.
Normalno da igrac koji vec dugo godina nesto znaci u Bundesligi vrijedi 9 miliona,po meni vrijedi i vise.Dobar glas daleko se cuje i nista nije bez razloga.
Cuvajmo ovih 15-ak dobrih igraca sto nam je ostalo iz ove sjajne generacije, nemojmo ih vrijedjati i tjerati iz reprezentacije jer tesko nama kad oni vise ne budu igrali.
Steta sto davno nije presao u neki vrhunski klub,imao je i kvalitet za to a imao je i ponudu.
Igrac koji kvalitetom prevazilazi Hull.
-
harishp
-
Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:čuj €9 mln

ne bih dao više od €5 mln, jer i ne vrijedi više od toga
Cuj njega biznismena

Nedas ne zato sto ne vrijedi,nego zato sto nemas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 30 avg 2014, 14:43
Danas na klupi protiv Werder Bremena.
-
emir_
Šta je s njim, u Engleskoj ga ne spominju?!

4-IN-A-ROW
-
zgembo89
-
Kontakt:
Haman nema nista ostaje u Hof danas je zadnji dan transfera ,a zadnju utakmicu je bio na klupi pa je ušao kansije u igru znači imaju ga u vidu vjerovatno nece biti starter ove sezone..
-
suhakrpa
-
Kontakt:
Sejo se zeznuo one sezone kada je produzio ugovor, a sigurno je tada mogao otici negdje. U reprezentaciji odavno nije briljirao, uvijek neke prosjecne partije i propustanje utakmica zbog povreda.
-
Željooooo
-
Kontakt:
Po meni Sejo nema mjesta u reprezentaciji,ma koliko god ga mi voljeli i poštovali,momak živi od stare slave,od gola protiv Turske nije pružio kvalitetnu partiju u reprezentaciji,dok u svom klubu leti po terenu,u zadnje vrijeme ni u svom klubu nije redovan..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Sad baš da nema mjesta u reprezentaciji ne bih se složio ali da bude u udarnih 11 kada smo svi zdravi e tu bi teško uletio. Razlog njegovih loših partija u reprezentaciji je neprirodna pozicija koju će uostalom igrati dok se Kolašinac ne oporavi. Mada ne može se samo u toj neprirodnoj poziciji tražiti izgovor, jedna od stvari koje me nerviraju kod njega je ta da kad ga gledam u Hofi centaršutevi su mu toliko dobri da ih se ne bi postidili ni najbolji na svijetu, a kada je u reprezentaciji svaki završi ili na tribini ili na drugoj strani terena...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Željooooo
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Sad baš da nema mjesta u reprezentaciji ne bih se složio ali da bude u udarnih 11 kada smo svi zdravi e tu bi teško uletio. Razlog njegovih loših partija u reprezentaciji je neprirodna pozicija koju će uostalom igrati dok se Kolašinac ne oporavi. Mada ne može se samo u toj neprirodnoj poziciji tražiti izgovor, jedna od stvari koje me nerviraju kod njega je ta da kad ga gledam u Hofi centaršutevi su mu toliko dobri da ih se ne bi postidili ni najbolji na svijetu, a kada je u reprezentaciji svaki završi ili na tribini ili na drugoj strani terena...
Kad se Kolašinac vrati,on nema mjesta u repki na to sam mislio,jer ima previše igrača koji igraju njegovu prirodnu poziciju,u reprezentaciji bazen ne može da pogodi svojim centaršutom a u Hoffi suigrače pogađa u trepavicu

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Rusilac
-
Kontakt:
Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Salihovic je najbolji nas veznjak poslije Pjanica.Bolji je od Medunjanina,Susica,Prcica za citavu klasu,od Susica za tri.
Na zalost,opet ce morati zrtvovati sebe na neprirodnoj poziciji,kao i kroz citavu reprezentativnu karijeru a raznorazni strucnjaci ce mu se na tome zahvaliti na ovakav nacin

-
Željooooo
-
Kontakt:
Rusilac je napisao/la:Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Salihovic je najbolji nas veznjak poslije Pjanica.Bolji je od Medunjanina,Susica,Prcica za citavu klasu,od Susica za tri.
Na zalost,opet ce morati zrtvovati sebe na neprirodnoj poziciji,kao i kroz citavu reprezentativnu karijeru a raznorazni strucnjaci ce mu se na tome zahvaliti na ovakav nacin

Po kojem to kriteriju je Salihović naš drugi najbolji veznjak?,po formi? po igrama za repku ? zadnju dobru partiju za reprezentaciju je pružio prije 5 godina i Medunjanin i Prcic su bolji trenutno od njega,kao i Vrancic..
-
harishp
-
Kontakt:
Željooooo je napisao/la:Rusilac je napisao/la:Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.

Po kojem to kriteriju je Salihović naš drugi najbolji veznjak?,po formi? po igrama za repku ? zadnju dobru partiju za reprezentaciju je pružio prije 5 godina i Medunjanin i Prcic su bolji trenutno od njega,kao i Vrancic..
Po kriterijumu,kojeg ti ocito nisi svjestan niti pratis.
Da pratis znao bi da vecinom povrede koje zadobio u par zadnjih godina su bas bile u toku priprema repke.
A ako zadobijes povredu,naravno da neces izvuci maksimum.
Tako da...........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
FaraonTM
-
Kontakt:
@Zeljooo je vjerovatno mislio da nema mjesta u 11 najboljih kao što i nema realno pogotovo ako ne bude standardan u Hofenhajmu a i ako bude vazda ga povreda potrefi kad treba igrati za reprezentaciju. A u 23 najbolja bi imao mjesta uvijek, jer mi nikada nećemo imati toliko dobrih igrača.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Željooooo
-
Kontakt:
Hare,ja ne pratim i nisam svjestan koji je to kriterij po kojem je on naš najbolji veznjak poslije Pjanića,al odgovori mi argumentovano,ako znaš šta to znači ?