Cijenim te posto te se sjecam kada smo diskutovali na nekom drugom forumu a kada sam ja pratio sve tekme KK Bosne , pa znam da i ti volis kosarku a i pratis.nerminh74 je napisao/la:turska i srbija vise nisu velesile, sto vise turska je imala bljeskove, ali po meni nije nikada bila velesila pogotovu kada znam da sve radi nazor i da otima djecu po drzavama koje su nekada bile u osmanskom carstvunewton_heath_lyr je napisao/la:Lijepo je vidjeti ime Bosna i Hercegovina tik uz kosarkaske velesile,Tursku,Spaniju,Francusku,Srbiju.
Kako ba Srbija i Turska nisu sile , pa doduse Srbija je malo ofalila sa kvalitetom klubova nema vise FMP i Hemofarma ali ostale su jos akademije kosarke , kod nas djeca prvo u skolu pa ako im ostane vremena onda kosarka , a kod njih je skola i nastava prilagodjena kosarci i treninzima, dok neznam rad u Turskoj , ali rezultati u mladjim kategorijama govore da dobro rade. U Srbiji je ofalio kvalitet lige ,a onda hemija u repki im nije bajna pa ovi sa strane koji dolaze svi hoce da su glavni a realno mogu da hoce se svi podretiti timu uvijek konkurisati za medalje kvalietetom. Kod Turaka je jaka liga , ali previse kupuju stranaca jer zele ODMAH rezultat pa se godinama Efesu i Feneru to obija od glavu jer imaju placenike a vrlo malo iz svojih mladjih kategorija.