FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 28 avg 2014, 09:00

Jučer loša igra al 3 boda su upisana,idemo dalje da ne gledamo nazad jer 3 boda su 3 boda jel...
U naredna 4 kola igramo u gostima protiv Drine pa kući Vitez pa sa Slobodom u Tuzli i kući sa Zvijezdom....
Šta očekivati,koje su želje i mogućnosti..
Tvrdim kada bi uzeli 10 bodova iz ovih utakmica da bih se vratili u sami vrh,pa možda ni 8 bodova ne bi bilo loše, bitno je da ne bude neki poraz, jer onda slijedi Borac u Banja Luci gdje nam neće nikako biti lahko bez obzira što je Borac ove godine dosta slabiji nego predhodnih godina.
Što se tiče utakmica na Grbavici, igrači se moraju iskupiti za dvije jako loše utakmice koje su odigrali pred svojim navijačima i jednostavno što se mene tiče 6 bodova su pod moranjem pa vi kako hoćete...
Evropa je prioritet jer tu se uzme neka para evo ove godine samo od Uefe smo zaradili 500.000KM koje će naravno doći tek naredne godine!
VTŽ :salut:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 avg 2014, 09:02

FKZ1921 je napisao/la:I nije tacna ova tabela sto se provlaci po medijima,a kad je u pitanju premier liga za juniore. Na toj tabeli,skor juniora Zelje je:5 utakmica,4 pobjede, jedan poraz. To nije tacno. Juniori imaju svih pet pobjeda,gol razlika 16:1,i naravno,prvi su.
:thumbup:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 avg 2014, 09:11

FKZ1921 je napisao/la:I nije tacna ova tabela sto se provlaci po medijima,a kad je u pitanju premier liga za juniore. Na toj tabeli,skor juniora Zelje je:5 utakmica,4 pobjede, jedan poraz. To nije tacno. Juniori imaju svih pet pobjeda,gol razlika 16:1,i naravno,prvi su.
Navodno su nam oduzeta tri boda portiv Olimpica zbog toga jer je neki junior igrao a imao kartone.
Prvi put ću ja kritikovati Adžema. Stvarno ne znam što je do sada kritikovan jer ja nisam ovdje vidio smislene kritike. Sve se svodi na to daj aba Admire šta rdiš, kako ti ovo igraju itd. Po meni je jučer pogriješio jer nije ono tekma za Amira, pogotovo u paru sa Dadom. Mi nemamo više ekipu za onakvih terena. TO nije realna slika, jer su oni igrači Radnika onako po seljački jači u deulima od te djece i logično je da su dominantniji u sredini jer se ne igra loptom nego duelom. Nemamo mi više Ćuluma, Nyemu i sl. NE mogu sad njih dvojica u ovom stepenu razvoja da se guraju sa ovim starim kostima a tekma je takva bila, sve prekidi i sl. PO meni nije trebao ni Nedu izbacivati na kraju jer je visok i u kornerima mnogo znači. Trebao je Bučan vani. Sve veće šanse im je stvorio ili Antolović ili Zeljković prema tome nije to loše toliko. Isto tako trebate imati na umu da su oni tri puta gostovali i igrali kći protiv Slavije gdje su isto bili bolji a fulili. Dva gostovanj su im bila Široki i Zrinjski. Znači oni uopšte nisu loši kao što se misli. Uz to njihov trenr kaže da su sad mnogo bolja ekipa i drugačija u odnosu na te tekme.
Za Dadu uopšte nije tačno da ne trči, ali u duelu je loš, malo tu fali i postavljanja i svega ali nije jak i formiran kao Memija npr., ali je zato mali genijalac sa loptom. Duge lopte, šut, lucidni potezi. Mislim da sa njim treba biti i neki destruktivac i to malo žešći u ekipi. Sa druge strane ja sam razočaran našim iskusnim igračima. Bučan je katastrofa. Ništa on jučer sem gola iz penala nije uradio. On ispada kao da se bori i sl a često pričajući zaboravlja da se vrati, da zatvori. Kad primi loptu carini je pa je izgubi itd.
Isto tako Stana i Tomo su na 70% od pravih. Oni sa vremena na vrijeme zaganjaju i onda to svima izgleda kao oni da su atkivni, ali ustvari svaku drugu zaganjaju. Malo pratite više igrače a nemojte po navici lupati i vrijeđati iste igrače. Zeljković isto nije za ovih tekmi. On je za one gdje mi kući napadamo a on brzinom sriječava kontre. U Zv pošto je pravo mal teren ja bi počeo sa Bogdanovićem i Kosorićem jer će biti puno zračnih duela.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 28 avg 2014, 09:42

Velika je razlika između naših mladih selekcije i trenutnog prvog tima. Naime, u svim mladim selekcijama Željo na nekoliko pozicija ima najbolje igrače u državi. Igrače koji se ističu među vršnjacima i koji sami riješavaju utakmice. Nažalost, trenutno u prvom timu mislim da mi ni na jednoj poziciji nemamo najboljeg igrača lige. Sad da sastaviš najbolju ekipu premijer lige teško da bi naš iko upao među 11 pored igrača iz Sarajeva, Širokog i Zrinjskog.
To znači da ne možeš utakmice riješavati individulanim kvalitetom pojedinaca. Ovo sve govorim iz perspektive Ade. Ado ovo nisu kadeti. Kadete i ostale selekcije Želje bilo koji trener da vodi imat će rezultat. Koliko će ih naučiti neke stvari ili ne to može biti do trenera, ali rezultat je uvijek dobar i ne sječam se kad su juniori ili kadeti bili ispod trećeg mjesta. Da mi u prvom timu imamo igrače koji su nadmoćni kao što su nadmoćni recimo Behram, Žerić, mali Amir itd. (uopšte nisu bitna imena) druga bi priča bila. Pošto to nije tako ekipa mora biti vođena sa puno znanja, taktike, lucidnosti, improvizacije itd., a istovremeno ekipa mora biti fizički spremnija od konkurencije. Kako se to radi pokazao je Amar više puta, a slažete se da po imenima nije imao uvijek najjaču ekipu.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 28 avg 2014, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2014, 09:44

bogdanović je dobro odigrao, dobio je sve zračne duele, a bilo ih je baš puno (15ak kornera radnika + isto tako puno slobodnih u bunar). ona kod njihovog gola je preletila stopere i tu je neko drugi trebao reagovati.

opet kažem, mislim da memija može biti taj zadnji vezni jer on ne **** živu silu, sjajan je u duelu i trči k'o navijen. a na krilima je najjača konkurencija, iako odlično igra i tamo.

Guest
Kontakt:

Post Postao/la Guest » 28 avg 2014, 10:27

.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 28 avg 2014, 10:32

ChWilla je napisao/la:bogdanović je dobro odigrao, dobio je sve zračne duele, a bilo ih je baš puno (15ak kornera radnika + isto tako puno slobodnih u bunar). ona kod njihovog gola je preletila stopere i tu je neko drugi trebao reagovati.

opet kažem, mislim da memija može biti taj zadnji vezni jer on ne **** živu silu, sjajan je u duelu i trči k'o navijen. a na krilima je najjača konkurencija, iako odlično igra i tamo.
ako memiju na zadnjeg veznog, onda stana i baša na bek tj. krilo :D

-----------------Antolović-----------------
Stanić--Zeljković--Bogdanović--Kvesić
-----------------Memija-------------------
---------Dado------------Tomić-----------
Baša-----------------------------Nuspahić
-----------------Bajić----------------------

Dajte Barsu da se igramo :mrgreen:

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 28 avg 2014, 10:47

Kada će Anes više zaigrati?

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 avg 2014, 10:52

Zvanični fan shop dobio novu liniju Blue design

http://fkzeljeznicar.ba/zvanicni-fan-sh ... ign/11314/" onclick="window.open(this.href);return false;

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 avg 2014, 10:56

fkzeljeznicarba je napisao/la:Zvanični fan shop dobio novu liniju Blue design

http://fkzeljeznicar.ba/zvanicni-fan-sh ... ign/11314/" onclick="window.open(this.href);return false;
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Željeznicar za život cijeli !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 avg 2014, 11:16

Sadiković i Bajić pozvani u mladu reprezentaciju

http://fkzeljeznicar.ba/sadikovic-i-baj ... u-2/11332/" onclick="window.open(this.href);return false;

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 avg 2014, 11:23

Ove majice su perverzija prava,vifi se da je kvalitetno uradjeno(materijal i sve ostalo)..
Posto nisam pronašao nek neko napiše koliko koštaju??

Hajmoo svi ovih dana malo do fan shopa pomoci voljenom klubu..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 avg 2014, 11:32

samo je malo glupo sto se ne mogu naruciti ,nego moras ih uzeti u fan shopu.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 28 avg 2014, 11:47

Kad radi fan shop radnim danima, a kada vikendom ?

I jel iko primjetio koje su pjesme bile prije utakmice jučer? CECA !?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 28 avg 2014, 11:58

phily je napisao/la:

samo je malo glupo sto se ne mogu naruciti ,nego moras ih uzeti u fan shopu.....
Prijatelju moj nije ti ovo Englenska da prodaš 50.000 majica pa daj naručuj i razvozi, prestanite u svemu što klub uradi tražit manu, prije tekme poraniš ako uopšte ideš i kupiš šta ti treba.
I meni je ovo malo glupo što si ti napisao, jer neće se majica sama dovući, tu ti treba auto,vozač,gorivo, amortizacija za to auto a to su sve bespotrebni troškovi jer nema količine!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 28 avg 2014, 12:02

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O :O :O :O Perverzija teška!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 28 avg 2014, 12:05

E nek' je i Joško dobio svoje mjesto na majicama, taman da se djeca i ovi mlađi navijači edukuju o našoj historiji. :clap:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 avg 2014, 12:06

Velahalve je napisao/la:
phily je napisao/la:

Prijatelju moj nije ti ovo Englenska da prodaš 50.000 majica pa daj naručuj i razvozi, prestanite u svemu što klub uradi tražit manu, prije tekme poraniš ako uopšte ideš i kupiš šta ti treba.
I meni je ovo malo glupo što si ti napisao, jer neće se majica sama dovući, tu ti treba auto,vozač,gorivo, amortizacija za to auto a to su sve bespotrebni troškovi jer nema količine!
drug ja bih rado dosao i uzeo majcu, ali meni onda treba preko 100 km da bi dosao da je uzmem...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 avg 2014, 12:20

Velahalve je napisao/la: Prijatelju moj nije ti ovo Englenska da prodaš 50.000 majica pa daj naručuj i razvozi, prestanite u svemu što klub uradi tražit manu, prije tekme poraniš ako uopšte ideš i kupiš šta ti treba.
ima jedna institucija i izum, zove se pošta. pa čovjek plati žiralno uvećano za poštanske troškove, i kad legne uplata pošalje mu se majica.

jel ovo kvantna fizika? nije, jelde da nije?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 avg 2014, 12:38

Kompanija Coca-Cola donira 100 lopti omladinskom pogonu FK Željezničar
Kompanija Coca-Cola u četvrtak će u Sarajevu uručiti vrijednu donaciju - 100 nogometnih lopti omladinskom pogonu Fudbalskog kluba Željezničar.
" Coca-Cola u našoj zemlji nastavlja tradiciju spajanja ljudi u ljubavi prema nogometu. Zajedno sa svojim potrošačima i velikim ljubiteljima nogometa Coca-Cola će polaznicima Omladinskog pogona našeg Kluba omogućiti bolje uslove za razvoj", saopćeno je iz FK Željerzniar.
Svečanost dodjele donacije biće održana u 13 sati na stadionu Grbavica.
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Lokomotifa, Orvel, Stanceski i 51 gost.