lopta je okrugla je napisao/la:Nema vise nikakve sumnje da je i Ciro umjesan u mesetarenje sa igracima,sa takvim ponasanjem jasno je da mu uspjeh nase repke nije u prvom planu,cak bi rekao da svjesno sabotira i podmece nam,poziv Aracicu jasan je dokaz da se mesetari sa igracima,sada ponajvise u odbrani,jedino je ostao Spahic jer njega kada bi udaljio ovaj bi sigurno progovorio a sa Spahicem nam maze i oci ali zato se u isto vrijeme mesetari na ostalim pozicijama u odbrani,zasto ciro ni poslije 6 mjeseci odkako je dosao za selektora jos uvijek nema siri spisak igraca za odbrane na koje bi u svakom momentu mogao da racuna i za koje bi mogao reci-da to su igraci na koje racunam da igraju u odbrani u ovim kvalifikacijama-sta on radi?improvizuje,razni menadzercici mu sastavljaju odbranu,skoro ce kraj kvalifikacija a mi nemamo jasnu sliku u odbrani......izjavio je da je Aracica gledao na malonogometnom turniru u Zadru,pametnom je i to dosta,u svakoj normalnoj zemlji kada bi selektor izjavio da je igraca pozvao na osnovu igara na nekom od malonogometnih turnira-to bi izazvalo salvu kritika,samo kod nas ne........Znam ja nas h... ti nas!!!!!!!!
U pravu si, postaje sve jasnije da je to tako, kao sto si ti primjetio...ali vijeruj mi, nisi jedini koji to vidi.
Tako je bilo i prije Cire, tako je i sada...daj boze da se sad koplja slome...da ne idemo u vjecnost sa tim problemima.
Kada se nije uspjelo naci rjesenje i stati u kraj svim tim mesetarima u ono vrijeme kada je repka bila pred ambisom,tj.kada ni sportski rezultati nisu ispunili ocekivanja, kada se nije imalo sta izgubiti, ne znam sto bi sad...kada nas je konacno malo krenulo...kada stvarno imamo dobre igrace.
Znaci, sacekati u miru da se ove kvalifikacije zavrse, da vidimo gdje smo,sta smo, jeli moglo bolje itd itd...
Kod evt. uspjeha, svakako ce sve otici pod tepih, a ako dozivimo fijasko (sto niko od nas ne zeli) onda konacno raskrinkati tu bandu, koja nam godinama zagorcava zivot.