FKZ1921 je napisao/la:I nije tacna ova tabela sto se provlaci po medijima,a kad je u pitanju premier liga za juniore. Na toj tabeli,skor juniora Zelje je:5 utakmica,4 pobjede, jedan poraz. To nije tacno. Juniori imaju svih pet pobjeda,gol razlika 16:1,i naravno,prvi su.
Navodno su nam oduzeta tri boda portiv Olimpica zbog toga jer je neki junior igrao a imao kartone.
Prvi put ću ja kritikovati Adžema. Stvarno ne znam što je do sada kritikovan jer ja nisam ovdje vidio smislene kritike. Sve se svodi na to daj aba Admire šta rdiš, kako ti ovo igraju itd. Po meni je jučer pogriješio jer nije ono tekma za Amira, pogotovo u paru sa Dadom. Mi nemamo više ekipu za onakvih terena. TO nije realna slika, jer su oni igrači Radnika onako po seljački jači u deulima od te djece i logično je da su dominantniji u sredini jer se ne igra loptom nego duelom. Nemamo mi više Ćuluma, Nyemu i sl. NE mogu sad njih dvojica u ovom stepenu razvoja da se guraju sa ovim starim kostima a tekma je takva bila, sve prekidi i sl. PO meni nije trebao ni Nedu izbacivati na kraju jer je visok i u kornerima mnogo znači. Trebao je Bučan vani. Sve veće šanse im je stvorio ili Antolović ili Zeljković prema tome nije to loše toliko. Isto tako trebate imati na umu da su oni tri puta gostovali i igrali kći protiv Slavije gdje su isto bili bolji a fulili. Dva gostovanj su im bila Široki i Zrinjski. Znači oni uopšte nisu loši kao što se misli. Uz to njihov trenr kaže da su sad mnogo bolja ekipa i drugačija u odnosu na te tekme.
Za Dadu uopšte nije tačno da ne trči, ali u duelu je loš, malo tu fali i postavljanja i svega ali nije jak i formiran kao Memija npr., ali je zato mali genijalac sa loptom. Duge lopte, šut, lucidni potezi. Mislim da sa njim treba biti i neki destruktivac i to malo žešći u ekipi. Sa druge strane ja sam razočaran našim iskusnim igračima. Bučan je katastrofa. Ništa on jučer sem gola iz penala nije uradio. On ispada kao da se bori i sl a često pričajući zaboravlja da se vrati, da zatvori. Kad primi loptu carini je pa je izgubi itd.
Isto tako Stana i Tomo su na 70% od pravih. Oni sa vremena na vrijeme zaganjaju i onda to svima izgleda kao oni da su atkivni, ali ustvari svaku drugu zaganjaju. Malo pratite više igrače a nemojte po navici lupati i vrijeđati iste igrače. Zeljković isto nije za ovih tekmi. On je za one gdje mi kući napadamo a on brzinom sriječava kontre. U Zv pošto je pravo mal teren ja bi počeo sa Bogdanovićem i Kosorićem jer će biti puno zračnih duela.