+ stream široki-zvijezda bioterabajt je napisao/la:Tri utakmice direktno na tv-u u istom danu , fino bgm.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
+ stream široki-zvijezda bioterabajt je napisao/la:Tri utakmice direktno na tv-u u istom danu , fino bgm.
Ma ti si u velikom opsajdu za vas nam netreba nikakav lobi mi vas razvalimo kad god hocemo i zato jezik za zube teren je sve rekao.....Chinaglia je napisao/la:ko će Slaviju izbacit', oni imaju lobi, nemoš im ništada je bilo pravde, oni bi ispali one sezone kad je Sloboda ispala, kad su im trebala biti oduzeta tri boda zbog nečeg oko Kutalije, iz Uefe su poslali dopis da im se oduzmu tri bobe, a naši iz Saveza lagano pod tepih
jeste zato je igracima slobode prijeceno smrcu na poluvremenu te cuvene utakmice u sarajevu.to radite uvjek,ili samo kada gori pod nogama.lovcen16 je napisao/la:Ma ti si u velikom opsajdu za vas nam netreba nikakav lobi mi vas razvalimo kad god hocemo i zato jezik za zube teren je sve rekao.....Chinaglia je napisao/la:ko će Slaviju izbacit', oni imaju lobi, nemoš im ništada je bilo pravde, oni bi ispali one sezone kad je Sloboda ispala, kad su im trebala biti oduzeta tri boda zbog nečeg oko Kutalije, iz Uefe su poslali dopis da im se oduzmu tri bobe, a naši iz Saveza lagano pod tepih
ako mislis na utakmicu sa Slavijom nedugo nakon njihovog crvenog nas Mirza Hasanovic je takodjer dobio crveni tako da smo bili u egalunnoo88 je napisao/la:Sloboda je na tom meču imala igrača više čitavu utkmicu tako da su trebali pobjediti ako su bolji.
Sad sam baš pogledao i vidim da je bio crveni i za Slobodu kasnije ali kao što si napisao to ne umanjuje nesposobnost da se izgubi 1 razlike.fukaratz je napisao/la:ako mislis na utakmicu sa Slavijom nedugo nakon njihovog crvenog nas Mirza Hasanovic je takodjer dobio crveni tako da smo bili u egalunnoo88 je napisao/la:Sloboda je na tom meču imala igrača više čitavu utkmicu tako da su trebali pobjediti ako su bolji.a to ne umanjuje nasu nesposobnost da izgubimo 1 razlike
Ti u vojim postovima pobijaš sam sebe.invincible1921 je napisao/la:Slobodi i celiku je vazda neko drugi kriv jer oni su "veliki" klubovi i svi su protiv njih, a vise vremena proveli u donjem dijelu tabele nego pri vrhu..sad ce me napast al nema veze ja s smo iskreno reko. Eo i kad je ispala sloboda kriv im je zeljo jer je pustio leotara, a ko im je kriv sto su izgubili od kog god u mogoli i od kog nisu, a koliko se sjecam protiv direktnog konkurenta slavije su trebali da ne izgube vise od gola razlike oni ni to nisu uspijeli ...pa brate ispadni. Vazda bi da ostaju u nekim zadnjim kolima utakmicama itd...Kad je mogo velz prvi put u historiji (doduse fkt nepravedno) kad je mogo not.forrest kad je mogo Milan prije 20tak godina pa mozete i vi isto ko da su pretplaceni na prvu ligu pa dje ce on iispas
Bilo je nekad na BiHSoccer, koliko se sjecam. Ne znam jel itko to sacuvao.invincible1921 je napisao/la:Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji ligenego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi
EDIT: Ja mislim da je Dzelo Muhareomivc
kad si vec kod najboljih strijelaca... dzelo je igrao od 1996. do 2005. i postigao 107 golova. da li je to sad najvise sto je postignuto ne znam, ali mislim da jeste. moze se lako izracunati koliko je wagner dao golova...invincible1921 je napisao/la:Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji ligenego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi
EDIT: Ja mislim da je Dzelo Muhareomivc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.