Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Kevin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Kevin » 27 avg 2014, 23:34

terabajt je napisao/la:Tri utakmice direktno na tv-u u istom danu , fino bgm.
+ stream široki-zvijezda bio :thumbup: :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 avg 2014, 23:39

Bravo @hilmo , ubo si u srz.. Tuzno je kad pogledas da ekipe iz drzava cije reprezentacije ne mogu nikako parirati nasoj , igraju u Ligi Sampiona ( Bugarska, Slovenija, Bjelorusija), bez da se uvrede navijaci tih klubova jer su zasluzeno tu gdje jesu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 avg 2014, 23:48

ko će Slaviju izbacit', oni imaju lobi, nemoš im ništa :D da je bilo pravde, oni bi ispali one sezone kad je Sloboda ispala, kad su im trebala biti oduzeta tri boda zbog nečeg oko Kutalije, iz Uefe su poslali dopis da im se oduzmu tri bobe, a naši iz Saveza lagano pod tepih :puke:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 avg 2014, 00:01

Chinaglia je napisao/la:ko će Slaviju izbacit', oni imaju lobi, nemoš im ništa :D da je bilo pravde, oni bi ispali one sezone kad je Sloboda ispala, kad su im trebala biti oduzeta tri boda zbog nečeg oko Kutalije, iz Uefe su poslali dopis da im se oduzmu tri bobe, a naši iz Saveza lagano pod tepih :puke:
Ma ti si u velikom opsajdu za vas nam netreba nikakav lobi mi vas razvalimo kad god hocemo i zato jezik za zube teren je sve rekao.....

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 avg 2014, 00:04

lovcen16 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ko će Slaviju izbacit', oni imaju lobi, nemoš im ništa :D da je bilo pravde, oni bi ispali one sezone kad je Sloboda ispala, kad su im trebala biti oduzeta tri boda zbog nečeg oko Kutalije, iz Uefe su poslali dopis da im se oduzmu tri bobe, a naši iz Saveza lagano pod tepih :puke:
Ma ti si u velikom opsajdu za vas nam netreba nikakav lobi mi vas razvalimo kad god hocemo i zato jezik za zube teren je sve rekao.....
jeste zato je igracima slobode prijeceno smrcu na poluvremenu te cuvene utakmice u sarajevu.to radite uvjek,ili samo kada gori pod nogama. :wtf:
opet se vracamo na staro,bilo proslo,vrijeme se nemoze vratiti
cestitke na danasnjoj pobjedi,cisto ko suza.
nama valja bodove traziti gdje drugo :salut:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2014, 00:07

Ma nasa liga mi je intresantna kakva god da je, ja volim inter i lazio i arsenal ali nikad u zivotu se ne nerviram kad oni izgube ono volim kad pobjede, dok sa druge strane kad zeljo odigra ovakvu utakmicu ko danas (nedo Bog nikom) ja sam toliko skako reko bi covjek precke sjevale svako minut.. Ovi sto je zovu kupus liga itd ja mislim da je glavni problem ko sto hilmo rece infrastruktura i sao malo malo vise para tek toliko da bi klubovi bili u stanju da vracajue legende u poznim godima recimo ko sto je zeljo besliju vratio. Zamislite samo npr JAHIC,COCALIC u zelji ili naprimjer da MISIMOVIC dodje u neki klub ili MUSLIMOVIC ili sta ja znam..

Ova raja sto govori ne pratim ligu nasu jeb.o te to los kvalitet gledacmo engleze spance imam jedno pitanje da im uputim PA STO ONDA NAVIJATE ZA REPKU NASU, STO NE NAVIJATE ZA NJEMACKU, ENGLESKU SPANIJU IPAK SU TO VELESILE I IGROM I PO SVEMU ZA NAS :?

Da je od govana nasa je , :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
=\_1921_/=

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 28 avg 2014, 00:07

Sloboda je na tom meču imala igrača više čitavu utkmicu tako da su trebali pobjediti ako su bolji.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2014, 00:19

Slobodi i celiku je vazda neko drugi kriv jer oni su "veliki" klubovi i svi su protiv njih, a vise vremena proveli u donjem dijelu tabele nego pri vrhu..sad ce me napast al nema veze ja s smo iskreno reko. Eo i kad je ispala sloboda kriv im je zeljo jer je pustio leotara, a ko im je kriv sto su izgubili od kog god u mogoli i od kog nisu, a koliko se sjecam protiv direktnog konkurenta slavije su trebali da ne izgube vise od gola razlike oni ni to nisu uspijeli ...pa brate ispadni. Vazda bi da ostaju u nekim zadnjim kolima utakmicama itd...Kad je mogo velz prvi put u historiji (doduse fkt nepravedno) kad je mogo not.forrest kad je mogo Milan prije 20tak godina pa mozete i vi isto ko da su pretplaceni na prvu ligu pa dje ce on iispas
=\_1921_/=

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 avg 2014, 00:23

nnoo88 je napisao/la:Sloboda je na tom meču imala igrača više čitavu utkmicu tako da su trebali pobjediti ako su bolji.
ako mislis na utakmicu sa Slavijom nedugo nakon njihovog crvenog nas Mirza Hasanovic je takodjer dobio crveni tako da smo bili u egalu ;) a to ne umanjuje nasu nesposobnost da izgubimo 1 razlike :cool:
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 avg 2014, 00:24

Ne mislim da je Slobodi neko drugi kriv, ali ovo što je Chingalia napisao je činjenica. Trebalo im je oduzeti tri boda kako je UEFA i naložila, a to nije učinjeno, odnosno učinjeno je ali sa zakašnjenjem.
Debelo bi ti bilo krivo @invicible1921 da npr. Željezničaru evropu ili titulu izbije npr Borac, koji treba biti kažnjen sa -3 boda, a to bude učinjeno kasno.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 28 avg 2014, 00:27

fukaratz je napisao/la:
nnoo88 je napisao/la:Sloboda je na tom meču imala igrača više čitavu utkmicu tako da su trebali pobjediti ako su bolji.
ako mislis na utakmicu sa Slavijom nedugo nakon njihovog crvenog nas Mirza Hasanovic je takodjer dobio crveni tako da smo bili u egalu ;) a to ne umanjuje nasu nesposobnost da izgubimo 1 razlike :cool:
Sad sam baš pogledao i vidim da je bio crveni i za Slobodu kasnije ali kao što si napisao to ne umanjuje nesposobnost da se izgubi 1 razlike.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 28 avg 2014, 00:38

Poruka fukarama i simpatizerima kluba iz Tz, učite na greškama i ne tražite krivce u drugima.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 28 avg 2014, 00:40

invincible1921 je napisao/la:Slobodi i celiku je vazda neko drugi kriv jer oni su "veliki" klubovi i svi su protiv njih, a vise vremena proveli u donjem dijelu tabele nego pri vrhu..sad ce me napast al nema veze ja s smo iskreno reko. Eo i kad je ispala sloboda kriv im je zeljo jer je pustio leotara, a ko im je kriv sto su izgubili od kog god u mogoli i od kog nisu, a koliko se sjecam protiv direktnog konkurenta slavije su trebali da ne izgube vise od gola razlike oni ni to nisu uspijeli ...pa brate ispadni. Vazda bi da ostaju u nekim zadnjim kolima utakmicama itd...Kad je mogo velz prvi put u historiji (doduse fkt nepravedno) kad je mogo not.forrest kad je mogo Milan prije 20tak godina pa mozete i vi isto ko da su pretplaceni na prvu ligu pa dje ce on iispas
Ti u vojim postovima pobijaš sam sebe.
Velež ti je veliki klub a u okvirima BiH istom Veležu je najbolji plasman 7-8 mjesto :crazy: a Sloboda koja je bila i 3. i igrala par puta finale kupa te Čelik koji je par puta bio prvak države su mali klubovi.Kako to?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2014, 00:41

Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji lige :D nego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi

EDIT: Ja mislim da je Dzelo Muhareomivc
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 28 avg 2014, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 28 avg 2014, 00:43

Huka pijan kao letva :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 28 avg 2014, 00:50

invincible1921 je napisao/la:Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji lige :D nego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi

Bilo je nekad na BiHSoccer, koliko se sjecam. Ne znam jel itko to sacuvao.

A Wagner igra godinama dvije klase iznad lige, jednostavno ikona, ne postoji konzistentniji, kompletni i bolji na nivou lige, o cemu mi pricam kad s 37 cini smijesnim momke i 15 godina mladje od sebe, tu apsolutno sva prica staje, ponovno je preuzeo vodstvo na listi strijelaca koliko vidim.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 28 avg 2014, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 avg 2014, 00:52

Wagner je prekuco tu statistiku. Docekao je ujedinjenje lige,bio najbolji strijelac, osvojio i Ligu i Kup, najstarije dijete ce na maturu na proljece, igrao je na Grbavici bez reflektora i pod reflektorima, bio tu kad je Sarajevo zadnji put bilo sampion, ispratio sampione u drugu ligu ( Modricu), docekao je da repka ode na svjetsko, da Dzeko bude kapiten iako je Dzeko igrao kao dijete u pl Bih protiv njega :D

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 avg 2014, 00:54

Jos da doceka skracivanje lige i treba pisat peticiju onima u PIO/MIO da se covjeku da penzija :D

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 28 avg 2014, 01:20

invincible1921 je napisao/la:Wgner opet dva gola,najbolji igrac u historiji lige :D nego da nema neko statisku negdje ko ima najvise odigrnaih utakmica i golova u nasoj ligi

kad si vec kod najboljih strijelaca... dzelo je igrao od 1996. do 2005. i postigao 107 golova. da li je to sad najvise sto je postignuto ne znam, ali mislim da jeste. moze se lako izracunati koliko je wagner dao golova... :D

a za mene iskreno najbolji strijelac (iako to statisticki nije) ostaje nermin vazda. cojvek je odigrao "svega" 3 i po sezone u premijer ligi (1996-1999), bio tri puta najbolji strijelac (ucinak 100%) i dao 66 golova

1996/97 bosna visoko, 17 golova (najbolji strijelac lige)
1997/98 zeljeznicar, 21 gol (najbolji strijelac lige)
1998/99 zeljeznicar, 18 golova (najbolji strijelac lige)
1999/00 zeljeznicar, 10 golova (igrao samo jesenji dio)

da je on nastavio igrati jos 2-3 godine, postigao bi preko 120 golova u ligi...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 avg 2014, 01:34

Zato ce sin da nastavi njegovim stopama, samo u pravom klubu :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.