FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 07 mar 2010, 00:21

drop je napisao/la:
Saurman je napisao/la:ne znam sta je s Ibrahimovicem placen 69 mil a setka se ko neka baba.... :evil: ....morace pokazati vise ili mu ne gine klupa...
E jbg sad...ja kad sam to isto pisao prije par mjeseci da je u evidentnoj golgeterskoj krizi...bila je prica "polako dok se uklopi" i slicne zajebancije...a prođe vise od pola prvenstva a on se jos uklapa...kako je doveden za ogromne pare,a kako na terenu ne vraca uloženo svi ste me redom napadali...vec nas je kostao u kupu svojim promašajima protiv Seville,a Bogami ni u prvenstvu ne briljira nesto posebno.
70 miliona je placen i Pep ga forsira samo iz tog razloga...pa nije niko lud do drži na lupi igraca kojeg je tolike pare platio...hajd ,neka zabija u LP ako nista,ja cu opet halaliti.
Sad vec kad je proslo podosta sezone možemo konstatovati da je prodaja Eto-a ipak bio katastrofalan potez.
Eto je svake sezone trpao po 30 golova 'ladno...ovo su cinjenice.
i ja sam dosad sve sutio i sve se nadao nekok cunamiju od ibre,al nema pa nema
nish nam ne preostaje neg da se nadamo da ce proradit
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 mar 2010, 00:23

Ibrahimovic je odlican igrac,nema se tu sta pricat,ali stvarno ne znam sta mu je,igra lose,ne zabija,ne ide ga nista fakat.Dobro je poceo i stade.Jos evo sad dobi i crveni,mozda dobije i 2-3 utakmice zabrane igranja,ko ce znati,vidjecemo.Ali eto,nadam se da ce proraditi,sad ili nikad,jos 13 ja mislim utakmica je do kraja.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 07 mar 2010, 00:25

Dovedite Popovica umjesto Ibre :!!!!!

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 07 mar 2010, 00:29

nidjo_barca je napisao/la:Sad imamo isto bodova,oni imaju samo bolju gol razliku.Imamo mi dosta teskih utakmica,sad igramo protiv Valencie,idemo Sevilli i Villarealu,a i gostujemo u madridu.

Bice tesko,ali nadam se da ce sve biti uredu ako Bog da.
Ma to ce biti laganini,
Valencia ce fasovat 3,4 gola jer se moraju na nekom iskalit zbog ovih fulova
Sa Sevillom ce biti tesko ali mozemo tjesno pobjediti 2:1
Villareal ce isto fasovat,
A za kraj realu šesticu uvalit i to je to
Formula uspjeha 8-)
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 mar 2010, 00:34

Barcelona_1899 je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Sad imamo isto bodova,oni imaju samo bolju gol razliku.Imamo mi dosta teskih utakmica,sad igramo protiv Valencie,idemo Sevilli i Villarealu,a i gostujemo u madridu.

Bice tesko,ali nadam se da ce sve biti uredu ako Bog da.
Ma to ce biti laganini,
Valencia ce fasovat 3,4 gola jer se moraju na nekom iskalit zbog ovih fulova
Sa Sevillom ce biti tesko ali mozemo tjesno pobjediti 2:1
Villareal ce isto fasovat,
A za kraj realu šesticu uvalit i to je to
Formula uspjeha 8-)
Sve bi to bilo lagano da imamo jednog raspolozenog napadaca,nazalost,Ibrahimovicu nista ne polazi za nogom.Messi je tu,on zabija,al ne moze sam naravno sve,Pedro je zabio takodje nekoliko veznih golova,Ibra je dobro poceo,al je stao.Ne znam sta je,al nadam se da ce proraditi,ma mora jednostavno da se trzne malo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 00:37

To Barcelona postala ranjiva. :o ;)

Nije niko nepobjediv, ali moram priznati da mi se Barcelona prošle sezone činila tako superiorna, a ove sezone su imali par kikseva, a još onakva loša predstava protiv VFB-a u Ligi prvaka . Očigledno da se moraju podići na jednu veću razini da bi opet bili najbolji. I sada su u samom vrhu, ali ovakvi ispadi se ne bi smijeli događati ovakvoj ekipi sa tako sjajnim igračima.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 mar 2010, 00:44

Neutral je napisao/la:To Barcelona postala ranjiva. :o ;)

Nije niko nepobjediv, ali moram priznati da mi se Barcelona prošle sezone činila tako superiorna, a ove sezone su imali par kikseva, a još onakva loša predstava protiv VFB-a u Ligi prvaka . Očigledno da se moraju podići na jednu veću razini da bi opet bili najbolji. I sada su u samom vrhu, ali ovakvi ispadi se ne bi smijeli događati ovakvoj ekipi sa tako sjajnim igračima.
Nije niko nepobjediv,pa tako i mi.Igramo dobro,kao i uvijek,ali rezultat izostaje u ovih par posljednjih utakmica.Losa realizacija i losa forma Ibre nas je dovela do toga,ali ako Bog da i on ce proradit.

Primamo stvarno glupe golove i tako je bilo i veceras.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 mar 2010, 00:50

Danas, 06.03.2010. godine, u Sport Centru u Zetri održana je osnivačka skupština udruženja navijača FC Barcelona iz BiH. Sastanak i osnivačku skupštinu je organizovala facebook grupa FC Barcelona Bosnia, a veliku pomoć i podršku ovome su dali Dino Konaković i Marjan Mijajlović koji su sastanak uveličali svojom prisustvom.
Inicijativa za osnivanje fan kluba postoji već odavno, ali nikada nisu napravljeni neki konkretni koraci da se to uradi iako je to često bila tema rasprava kako na facebook grupi FC Barcelona Bosnia, tako i po forumima gdje su se okupljali simpatizeri Barce. Večeras se u Sport Centru napokon prešlo s riječi na djela.
Sastanku su prisustvovali osim spomenutih ličnosti i desetak fanova Barce iz Sarajeva i okolnih gradova. Između ostalih bili su tu i skoro svi administratori FC Barcelona Bosnia na facebooku. U okviru sastanka Sport Centar nam je i obezbijedio live prijenos večerašnje tekme Barce s Almerijom. Pobjeda Barce u toj tekmi je trebao biti šlag na tortu nakon sastanka, ali nažalost ovaj put nismo bili te sreće.
Dogovorene su sljedeće stvari:

IME UDRUŽENJA: FC Barcelona Bosnia
SJEDIŠTE: Sarajevo
E-MAIL: [email protected]
LOGO: biće korišten ovaj logo facebook grupe FC Barcelona Bosnia

Što se tiče oficijelne web stranice udruženja to će se znati u ovih dan-dva i tome ćete biti obaviješteni. Udruženje planira u što skorijoj budućnosti napraviti članske karte za sve oni koji budu željeli postati članovi fan kluba, a o proceduri kako doći do tih članskih karata pisat ćemo više u narednim danima. Planira se u okviru udruženja organizovati zajedničko gledanje utakmica Barcelone u prostorijama Sport Centra, a kako često će to biti zavisiće od nas i vas. Osim tih u okviru udruženja biće i ostalih aktivnosti, a između ostalog i kupovina originalnih Barca rekvizita, te mogućnost kupovine ulaznica i organizovanog odlaska na neku od utakmica Barce. Sve ovo će naravno biti privilegija samo registrovanih članova.
Nakon ove osnivačke skupštine članovi skupštine su dobili pojedinačna zaduženja i latiće se posla oko registracije ovog fan kluba u BiH, kao i odmah pokrenuti proceduru priznavanja fan kluba od strane FC Barcelona kao jednog od oficijelnih fan klubova što će i samo za sebe donijeti određene privilegije.
Slike sa osnivačke skupštine imaćete priliku vidjeti u galeriji slika facebook grupe FC Barcelona Bosnia.

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 mar 2010, 10:09

barca odigra nerjeseno kod Almerie na teskom gostovanju pa nije smak svijeta :roll: 8-) nadam se da ce se vratit Keita i Abidal sto prije 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 mar 2010, 10:33

jedino dobro iz ovog remija je crveni karton ibrahimovica,jer jedino tako bojan moze dobiti priliku koju ce siguran sam iskoristit,znam da ce neki sad reci da sam lud al dobro nema veze,svak ima svoje misljenje :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

NickCR9
Kontakt:

Post Postao/la NickCR9 » 07 mar 2010, 11:03

ahahah..ucite se ucite!!! real je real!!!! najveci i najbolji...prvi smo...
Cristiano Ronaldo....1,2,3 HALA MADRID!!!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 mar 2010, 11:53

Jah,prvi ste i ? Bodova imamo isto,gol razlika je na realovoj strani,ali to su samo 2 gola razlike,nista strasno.To se moze promjeniti vrlo lako.

Ni Guardiola nece moci voditi ekipu sa klupe protiv Valencie zbog crvenog kartona.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 mar 2010, 11:57

joj sinoc onaj komentator na hayatu kaze najvjerovatnije ce se sljedece kolo prenostit valladolid-real zbog medunjanina :shock:,iako se igra derbi barca-valencija,nidje veze majke mi
ako su tolko zeljni gledanja nasih igraca nek otkupe prava za bundes ligu.....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 07 mar 2010, 12:03

Ma nek prenose sta hoce,ja Barcu gledam kako god.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 mar 2010, 12:30

otkad se gleda **** gol razlika? zar nije medjusobni omjer presudan?

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 mar 2010, 12:33

Wolverine je napisao/la:otkad se gleda **** gol razlika? zar nije medjusobni omjer presudan?
na kraju sezone se gleda medjusobni omjer 8-)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 mar 2010, 12:35

heh, znaci kad bi sad bio kraj, mi bismo bili sampioni.

onace, nisam gledo sinocnju tekmu, kad sam doso kuci iznenadio sam se jako. vidio sam da je real opet u starom fazonu pobjedio. cekujem pobjedu protiv valencije kuci, vidim nema ibre, ali kako on igra to i nece biti neki hendikep.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 mar 2010, 12:40

sinoc je kapiten bio glavni krivac za onaj remi...kakve smo golove primili nevjerovatno...protiv valencie ce biti gutavo no sad treba pokazati ko je Barsa...jos jednom hvala nebesima sto imamo carobnjaka Messija....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 mar 2010, 12:40

recimo barca izgubi na benrabeu 2-1 opet ce biti sampion zbog pobjede od 1-0 na camp nou 8-) prije par sezona je real uzeo tak titulu zbog boljeg medjusobnog skora 8-)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 mar 2010, 12:42

da, a pola pobjeda je bilo golovima u zadnjim sekundama, i nekim velikim preokretima.

vidio sam kakav je puyol dao go sinoc :cry:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.