Ma nek ga nosi vetarSabinho je napisao/la:Znas li ti da je Mirso iz rezije igr'o 3+?Amca007 je napisao/la:Kako je dosadan ovaj Vugdalic sa Slobodom ebo on sve svoje, a nece da pomene da Sarajevo sutra igra...cccc
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ja ga hrakno na jednom.party 2011 kad mi je reko " vi će te se ugasiti". Ispratio me security sa partija
Ništa čudno od OBN-aAmca007 je napisao/la:Kako je dosadan ovaj Vugdalic sa Slobodom ebo on sve svoje, a nece da pomene da Sarajevo sutra igra...cccc

I ako se danas igralo kolo PL oni u sportskom dodatku vijesti pričaju o Arsenalu i Bešiktašu, to im je glavna vijest. Pa onda u priči o našoj utakmici sutra prikazuju trening Borussie, vjerovatno im isplatnije uzeti prilog od Sky Sport News-a nego poslati dvojicu ljudi na aerodrom da snime odlazak i pokupe koju izjavu od prvotimaca.
hilmo je napisao/la:Ništa čudno od OBN-aAmca007 je napisao/la:Kako je dosadan ovaj Vugdalic sa Slobodom ebo on sve svoje, a nece da pomene da Sarajevo sutra igra...cccc![]()
![]()
I ako se danas igralo kolo PL oni u sportskom dodatku vijesti pričaju o Arsenalu i Bešiktašu, to im je glavna vijest. Pa onda u priči o našoj utakmici sutra prikazuju trening Borussie, vjerovatno im isplatnije uzeti prilog od Sky
ZNews-a nego poslati dvojicu ljudi na aerodrom da snime odlazak i pokupe koju izjavu od prvotimaca.
Fuj kako god okrenes, ovaj Adis inekako, ali Sasa je kriminalan ocm.....Nek puknu dusmani...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Vugdalić lici na konjušara iz safunica...recimo neki Pablo konjušar
fcsforever je napisao/la:Ja ga hrakno na jednom.party 2011 kad mi je reko " vi će te se ugasiti". Ispratio me security sa partija

Sarajevo ljubavi moja!
Drugovi, spremam se i ja lagano - za par sati na daleki put... Nadam se da će nas biti milja gore sa Dresdenovcima...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
fcsforever je napisao/la:Ja ga hrakno na jednom.party 2011 kad mi je reko " vi će te se ugasiti". Ispratio me security sa partija

-
- Kontakt:
Upravo se stiglo u njemacku
- Evolution87
- Kontakt:
Pozdrav iz Frankfurta 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ZdravoEvolution87 je napisao/la:Pozdrav iz Frankfurta

pa ovako ce biti i kod nas u ButmiruElegant je napisao/la:Trening centar Burosije, sjesti i plakati.

Ništa je ovo šta će biti u Butmiru

- Consigliere
- Kontakt:
Average Monthly Salary in Germany: 4,075 EURElegant je napisao/la:Trening centar Burosije, sjesti i plakati.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- master1015
- Kontakt:
moze li neko reci vodju horde zla ili koji je god bila ona budala sto se dere bezveze da se ne krivi toliko puno, samo se njega cuje.. pored tome nervira me ono argentinsko sviranje..zvuci vrlo amatersko..najbolje je ono "mi smo horde zla sa sjevera" pjevanje
Sanjao sam da smo poveli, ali onda je Dejo stupio na scenu i primio je gol sa 30 metara kroz ruke. 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Pokusat cemo da se prilagodimo tvojim zahtjevima. Halali ziv bio.master1015 je napisao/la:moze li neko reci vodju horde zla ili koji je god bila ona budala sto se dere bezveze da se ne krivi toliko puno, samo se njega cuje.. pored tome nervira me ono argentinsko sviranje..zvuci vrlo amatersko..najbolje je ono "mi smo horde zla sa sjevera" pjevanje
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, JavierBosnia, juka55 i 50 gostiju.