Ma danas je po meni Dado odigrao dosta bolje nego što je do sada igrao,i sviđa mi se što se ne boji ošutati loptu iz daljine i samo nek to prakticira što češće.bagrcavi je napisao/la:Meni je i Dado bio solidan što se tiče tih duela. Onako, ganjao je, u pojedinim momentima se znao zalijepiti za igrača pa ga i malo "čarkati". Ali ono što mi je zapalo za oko su njegovi pasovi. Kakvu dugu loptu taj dečko ima, pa to je nevjerovatno. Biće od njega dobar igrač, samo malo iskustva, i "muda".
Dado djeluje tako na momente kao nezainteresiran, možda nije baš prava riječ, nego nekako kao da ga trebaš više "navoditi" kako i šta u kojem trenutku treba odigrati. On i Memija su očito i po karakterima sasvim različiti, pa možda i to utiče na to da mi jednog kao hvalimo a drugog kudimo.
Uostalom ako se ne varam prošle sezone ni o Rijadu na ovom forumu nije vladalo baš neko pretjerano pozitivno mišljenje ali se Rijad dolaskom Adzema puno promijenio, tako da ja vjerujem da će i Dado doći na svoje u smislu još malo više neke trke i borbenosti koju mi od njega očekujemo.
Što neko tu na forumu reče neki to imaju urođeno, neki moraju poraditi na tome, a na nama je da ih podržimo bez nekakvih glupih forumskih mahalskih priča u stilu- Ne bi on nikad zaigrao da njemu nije bla bla bla