NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mislim da će biti prijenos utakmice na hercegovina live,ima stream najava u 20.00
neka nam je sretno veceras
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Koliko ste jaki da igrate sa 10 igrača
Zvijezda: Brkić, Puljić, Isanović, Gadžo, Jakovljević, Fačić, Zuhrić, Demić, Stojanov, Bjelić.

Zvijezda: Brkić, Puljić, Isanović, Gadžo, Jakovljević, Fačić, Zuhrić, Demić, Stojanov, Bjelić.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
expresno 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Široki po viđenom vise nego zasluzeno vodi 3-1.Mislim da je Doro trebao igrati klasični bunker i izgubiti,ako već moramo,pristjno 1 ili 2-0.Ovako ,Isanovića kao stozinu forsira,a pojma nema.Vidi se izostanak statera,ps.Ordage.U drugom dijelu bolje se zatvoriti i ne primati vise,već nastaviti ovako,sa tom formacijom pa popusit jo tri komada 

Pa dobro svakako bi izgubili ovako malo vise forsira mladje. Meni se svidja u ovoj nasoj igri ovo pracenje igraca kad doda loptu, ne mogu nam nikako prodat duple pasove. Siroki je uigran tu nema sta, dosta igraca igra zajedno i mi bi mogli nesto napravit kad bi igrali s ovim timom 2,3 sezone.vatreni je napisao/la:Široki po viđenom vise nego zasluzeno vodi 3-1.Mislim da je Doro trebao igrati klasični bunker i izgubiti,ako već moramo,pristjno 1 ili 2-0.Ovako ,Isanovića kao stozinu forsira,a pojma nema.Vidi se izostanak statera,ps.Ordage.U drugom dijelu bolje se zatvoriti i ne primati vise,već nastaviti ovako,sa tom formacijom pa popusit jo tri komada
Siroki rijesio sve u prvom dijelu,zasluzeno pobijedio.Zadovoljio se rezultatom i jedan dalekometni udarac Isanovića smanjio rezultat.Nije sramota izgubiti od ovakve ekipe,al ovakvim rezultatom i jeste..Trener fulao sa Zuhriće,Demićem...Uvođenjem Alibasića i Jovanovića ,malo smo zivnuli.
koje mladje bogati forsira vodio ih bez ikakve veze a danas bi juniori sa ovom djecom razbili juniore sirokog a ovako su izgubili a djeca su se istrosila a imaju utakmicu protiv Slavije a neki su vec odustaliod igranjaKapetan je napisao/la:Pa dobro svakako bi izgubili ovako malo vise forsira mladje. Meni se svidja u ovoj nasoj igri ovo pracenje igraca kad doda loptu, ne mogu nam nikako prodat duple pasove. Siroki je uigran tu nema sta, dosta igraca igra zajedno i mi bi mogli nesto napravit kad bi igrali s ovim timom 2,3 sezone.vatreni je napisao/la:Široki po viđenom vise nego zasluzeno vodi 3-1.Mislim da je Doro trebao igrati klasični bunker i izgubiti,ako već moramo,pristjno 1 ili 2-0.Ovako ,Isanovića kao stozinu forsira,a pojma nema.Vidi se izostanak statera,ps.Ordage.U drugom dijelu bolje se zatvoriti i ne primati vise,već nastaviti ovako,sa tom formacijom pa popusit jo tri komada
GazijaKalesija je napisao/la:Koliko ste jaki da igrate sa 10 igrača![]()
Zvijezda: Brkić, Puljić,Zulić Isanović, Gadžo, Jakovljević, Fačić, Zuhrić, Demić, Stojanov, Bjelić.
Slijeću Sokolovi u subotu.Zmajevi će im skresati krila 

-
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
vise manje zadovoljan rezultatom jer realno je bilo i zaocekivat poraz sa 1 ili 2 gola razlike, a jos smo uz to dali 2 gola. igra nam nije tako losa, ali ono sto je meni zapelo za oko jeste odbrana i golman sticem utisak da Brkic nije kalibar za PL. Uroš me potpuno demantovao kada sam ga nakon Travnika kritikovao da nije kalibar za PL nadam se da ce i Brkic 

Ako nesto ima pozitivno u ovih nekoliko kola jeste da imamo strijelca koji hvata ritam za najboljim,mada bez pobijeda ekipe to za Zvijezdu ne znači puno.
-
- Kontakt:
ma brkic je mlad momak,nije jos za prve postave,jest talenat,al treba mu jos malo da sazrije,njegova greska nas kosta 3 boda protiv olimpica,a sta nas jos moze kostat,neznam sta cekaju s dovodjenjem drugog golmana...email22 je napisao/la:vise manje zadovoljan rezultatom jer realno je bilo i zaocekivat poraz sa 1 ili 2 gola razlike, a jos smo uz to dali 2 gola. igra nam nije tako losa, ali ono sto je meni zapelo za oko jeste odbrana i golman sticem utisak da Brkic nije kalibar za PL. Uroš me potpuno demantovao kada sam ga nakon Travnika kritikovao da nije kalibar za PL nadam se da ce i Brkic
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
po meni solidno je branio do one greške,biti će od njega nešto ali eto u ovom trenutku je još uvijek neiskusan...crvenobijeli je napisao/la:ma brkic je mlad momak,nije jos za prve postave,jest talenat,al treba mu jos malo da sazrije,njegova greska nas kosta 3 boda protiv olimpica,a sta nas jos moze kostat,neznam sta cekaju s dovodjenjem drugog golmana...email22 je napisao/la:vise manje zadovoljan rezultatom jer realno je bilo i zaocekivat poraz sa 1 ili 2 gola razlike, a jos smo uz to dali 2 gola. igra nam nije tako losa, ali ono sto je meni zapelo za oko jeste odbrana i golman sticem utisak da Brkic nije kalibar za PL. Uroš me potpuno demantovao kada sam ga nakon Travnika kritikovao da nije kalibar za PL nadam se da ce i Brkic
Treca utakmica gdje kad mi postignemo gol u roku 2-3 min i primamo gol, valjda nasi to skontaju pa se malo uozbilje, daje kvalitetnog golmana i jos jednog nazad mi bi kod kuce derali sve redom
-
- Kontakt:
odlicno zapazanje tkanton,treba nam golman i jedan stoper,covic je dobar al njega nema mjesec danaTkanton je napisao/la:Treca utakmica gdje kad mi postignemo gol u roku 2-3 min i primamo gol, valjda nasi to skontaju pa se malo uozbilje, daje kvalitetnog golmana i jos jednog nazad mi bi kod kuce derali sve redom
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zašto je Bijelić zamijenjen već u 20. minutu? Neka povreda ili?
Smoke Weed Everyday!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.