bas je u tome poenta............sto neki misle hocemo bodove na silu..........niko ne spori da su nas nadigrali, ali po svim pravilima bodovi su trebali pripasti nama..........da je obrnuta situacija, sad bi Sarajevo ispalo rezimski klub i klub koji se gura........a sto je najgore pojedinci misle da je Sloboda zakinuta s ovom odlukom...........cena je napisao/la:Nevolim ni jedan klub u Premijer ligi ,jer ova liga je uzas.Javio sam se iz razloga zbog skandala sa zutim kartonima ,jer se to moze desiti samo u nasoj ligi i nigdje na svijetu.Haj na skandale smo navikli u ovoj ligi sto od klubova sto od N:Saveza BiH,ali mi nije jasno da u tim skandalima u zadnje vrijeme je Sloboda ,i dali su svi protiv nje,ili ima krivice i u Slobodi.Gledao sam pravilnik u N.Savezu BiH koji se moze naci na internet stranicama gdje pise da ako neki igrac ima tri uvezana zuta taj klub gubi bodove i finansiski ce biti kaznjen.U pravilniku nepise nismo znali,nismo obavljesteni itd.Mislim da Sloboda ima problem sama sa sobom i sa svojom upravom jer ima mnogo u ovoj ligi siromasniji pa nema urote protiv tih klubova.Blago Slobodi ako su joj samo problem Sarajevo i N.Savez BiH,a ne uprava i ljudi koji vode nekadasnjeg fudbalskog giganta .Sve dok Fukare budu vjerovali upravi da su svi protiv Slobode,a da su oni u upravi borci protiv nepravde mislim da ce Sloboda i dalje boriti za opstanak kosto to radi godinama.
jos jedan dokaz da nama treba diktatura, a ne svaka furda bi da kroji zakon.......