RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 avg 2014, 20:36

Na stranu to što nas je sudac oštetio za jedan nedosuđeni penal i crveni karton, mi smo danas izgledali KATASTROFALNO. Jedino bi Jovačneta, Pejića i donekle Škaljića i Dragojevića izdvojio sa prolaznom ocjenom.

Haurdić bi kod svakog ozbiljnog trenera dobio usmeno šamaranje ili završio na klupi jer je isti zamislio da igra video igricu a ne jednu ozbiljnu profesionalnu utakmicu i to već 2 kola zaredom!

Ne izgledamo dobro, nemamo ideje kada dođemo do protivničkog šesnaesterca a onaj Popović jednostavno nije pojačanje u tom smislu riječi.

Pomalo je zabrinjavajuće da do sada niti jednu utakmicu nismo odigrali na nivou barem 80 min. da se ono kaže, e svaka čast ekipa. Koliko traje to uigravanje ?

Za RA sam već rekao. Tim mladim momcima svaka čast na gostovanjima i podršrci klubu, ali neke pjesme su toliko pacijentske u kombinaciji sa drugima da se prosto zapitaš šta sa njima nije u dure.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 avg 2014, 20:40

Bogami biće teško izboriti pozicuju koja vodi u evropu.Kad dođemo do gola onda ne znamo šta sa loptom,POP danas nula,Haurdić k'o da je od kuće donio loptu ne da je nikome,Hebibović ne vidljiv ostali u prosjeku.Da nas Andrija nije spasio poraz bi bio neminovan.Onaj promašaj na kraju ne treba ni komentarisati,a sudija,hvala bogu pa je bio prenos kako bi tek sudio da nije bilo direktno.Ako ne nađemo napadača koji bi znao dati barem jednu od naših šansi opet ćemo pjevati putuj evropo nemoj više čekati na nas.Navijači odlični do onog skandiranja,sad nek se zapitaju oni što su skandirali kako se osjećaju navijači Veleža iz Zenice? :twisted: Sve u svemu izgubili smo dva boda,a ako se Čelik trzne u nastavku može se desiti i da smo dobili jedan,zavisno kako odigra sa našim konkurentima.Sad smo pod imperativom pobjede protiv uvijek neugodnog Olimpica i ako ne pobjedimo gubimo korak za mjestom koje vodi u Evropu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 27 avg 2014, 20:40

BadrHari je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Koje moronsko navijanje ljudi 10 minuta pjevaju j.m Celik....i Zenicu
gori ste od onih drugih iz Mostara sto se toga tice :thumbdown:
Niste ni vi bolji ništa. Jeste li prošle godine palili šalove Veleža na tribini. Daj bola ona je pjesma od prije rats i vazda se pjevala. Ne podrzavam ali nista neobicno
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 27 avg 2014, 20:40

NeverGiveUp je napisao/la:Na stranu to što nas je sudac oštetio za jedan nedosuđeni penal i crveni karton, mi smo danas izgledali KATASTROFALNO. Jedino bi Jovačneta, Pejića i donekle Škaljića i Dragojevića izdvojio sa prolaznom ocjenom.

Haurdić bi kod svakog ozbiljnog trenera dobio usmeno šamaranje ili završio na klupi jer je isti zamislio da igra video igricu a ne jednu ozbiljnu profesionalnu utakmicu i to već 2 kola zaredom!

Ne izgledamo dobro, nemamo ideje kada dođemo do protivničkog šesnaesterca a onaj Popović jednostavno nije pojačanje u tom smislu riječi.

Pomalo je zabrinjavajuće da do sada niti jednu utakmicu nismo odigrali na nivou barem 80 min. da se ono kaže, e svaka čast ekipa. Koliko traje to uigravanje ?

Za RA sam već rekao. Tim mladim momcima svaka čast na gostovanjima i podršrci klubu, ali neke pjesme su toliko pacijentske u kombinaciji sa drugima da se prosto zapitaš šta sa njima nije u dure.
Feja ti nije ozbiljan trener :?:
Prkosni i Ponosni od 1922

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 avg 2014, 20:41

Hajde sta bezveze dizete frku? Nije nista strasno.

Nego cist crveni je bio. Nije ono sudar, bar sa Istoka nije izgledao kao tako, vas igrac zakasnio i opalio Basica po nogama. A isto tako i penal nije bio, kontakt je bio, ali nije bio penal.
Celik!3,2,2.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 27 avg 2014, 20:44

AllGunsBlazing je napisao/la:Hajde sta bezveze dizete frku? Nije nista strasno.

Nego cist crveni je bio. Nije ono sudar, bar sa Istoka nije izgledao kao tako, vas igrac zakasnio i opalio Basica po nogama. A isto tako i penal nije bio, kontakt je bio, ali nije bio penal.
Nije ono crveni nego drugi zuti ali nije ni on jer su se leđima sudarili. Penal na Janku cist sa dvi ruke ga u petercu povuce s leđa. Ali prci ga bilo proslo. Navikao je Velez na onakvo suđenje na strani
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 27 avg 2014, 21:09

Feja obavezno porazgovarat s Haurdićem i Popom. Ovaj prvi neda ćaći loptu a ovaj drugi ko muha bez glave. Dino isto neprepoznatljiv. Lik se sam zavlaci negdje u stranu pored auta a centarsut mu ****. Janko isto nezna ni on sta igra. Ani :roll: pa sta se dešava s tim momkom i zasto je zamjenjen na poluvremenu :?: Feja imas mnogo posla do subote
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 avg 2014, 21:10

Ma bez pobjeda nema evrope,prošlu sezonu smo ostali bez evrope zbog remija.Pa zar ne možemo dovesti napadača u pm. :twisted:Olimpic moramo dobiti kako god ali moramo,jer svaki drugi rezultat osim pobjede je katastrofalan za naše ambicije.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 27 avg 2014, 21:26

Mali Hebibović se previše umislio, on neki igrač, zvijezda :nene: Od početka prvenstva on nikako ne igra, imao igrača manje na terenu.Sada ga fino protiv Olimpica na tribine, pa ćemo viditi kome će se šetat po terenu :evil:
Ne znam šta vi očekujete od Popovića???Ne može on preći 3 igrača i dati gol.Njega se treba gađati loptama, a on to da posprema.Već sam rekao on ne zna puno, ali to sve nadoknadi trkom i zalaganjem.Puno serete o njemu.Ne kažem da je neka klasa, ali od prvog dana su mu se neki natovarili na leđa.Nije lako igrati tako, pod pritskom 5 utakmica.Ali da treba neka promjena u napadu treba.
I najveći krivac za današnji poraz je trener.Nije dobro spremio ekipu i to treba reći.Previše bezidejni, kao da im se nije ni igralo...
Teško će biti protiv Olimpica, teško...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

samir15
Kontakt:

Post Postao/la samir15 » 27 avg 2014, 21:34

ko je bio na tekmi samo da pitam jel vam valjao kikiriki mslm da sam dao vasem jednom navijacu 2 kese :D

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 avg 2014, 22:13

RezervniGolman je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Koje moronsko navijanje ljudi 10 minuta pjevaju j.m Celik....i Zenicu
gori ste od onih drugih iz Mostara sto se toga tice :thumbdown:
Niste ni vi bolji ništa. Jeste li prošle godine palili šalove Veleža na tribini. Daj bola ona je pjesma od prije rats i vazda se pjevala. Ne podrzavam ali nista neobicno
Pjevala se prije rata Pastrmka ali su te pjesme prevaziđene bar prije 15 godina.
Što se igre tiče mi smo ušli u utakmicu mlako i kao pošli nešto igrati, a Čeliku je bila utakmica život ili smrt, ušli su nabrijano i oštro skroz.Janka, Blagoje, Hebibović u takvoj igri se nisu snašli.Generalno jako loše danas i bod je sa onakom igrom puna šaka brade.Ponavlja se prošla sezona nažalost, skoro identično.
Treba se klub oglasiti u vezi suđenja obavezno.Ispadošmo najveći mesari u ovoj ligi **** te, daju nam kartone i šakom i kapom.Gnjidi Šehoviću se treba posebno matere najebat, samo kad se sjetim prošle sezone i utakmice sa Vitezom! :evil:

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 27 avg 2014, 22:37

Vidim da nema potrebe da pišem neki komentar ili izvještaj... Svi ste već prilično opširno dali svoje mišljenje o pojedinačnim učincima igrača tako da nema potrebe da dodajem nešto svoje. Lijepo je čitati vaše analize...

U jednoj se stvari mogu složiti sa svima- igra nije bila na nivou- rekla bih čak da je bila grozno bezidejna i neprepoznatljiva. Razlog za to može biti loša psihološka priprema utakmice ili grozan dan cijele ekipe.

Zaključak: Maleta jako fali kao i par edukativnih pljuski za većinu današnjih prvotimaca :problem: ...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 27 avg 2014, 22:39

Kazu 100 ljudi 100 cudi,svi smo nekako drugacije vidjeli utakmicu.Ja iako sam prizivao pobjedu nakon svega vidjenog danas moram biti zadovoljan bodom.Realno dobra je stvar da se nas niz nepobjedivosti nastavio i to nakon sigurno teskog gostovanja.Vidjelo se iz aviona da su ljudi nabrijani(kad su nam dali gol ja mislio da ce im se trener slagirat).Bod,kao dobar rezultat tretiram iz kljucnog razloga,kriminalno sudjenje rekao bih otimacina.Dakle 3 kljucne stvari su presudjene u korist domacina a samo jedna da je ispravno dosudjena mi uzeli sva 3 boda.
1-gol koji smo primili je apsolutno pao iz ofsajda(pasivni ofsajd gdje protivnicki igrac zaklanja putanju lopte nasem golmanu,cak na snimku jasno mozete vidjeti da se isti taj igrac poceo radovati sa debelom zadrskom(svijestan cinjenice da se nalazio u ofsajdu)
2-znaci penal nad Jankom,dobro neko rece dres mu ko jedro zategnut,covjek povucen u gol sansi unutar sesneterca
3-iskljucenje Nikolica je u najmanju ruku sumnjivo,slicna situacija kao Maleta u Sa,duel dvoice igraca u zraku i on daje karton.Taj crveni karton je totalno promjenio trenutno stanje na terenu gdje se jasno vidjelo da Zenicani lutaju bezidejno i nasi igraci su imali inicijativu.
Kad na sve ovo dodamo da je par nasih igraca odigralo ispod svojih mogucnosti onda moramo biti zadovoljni sa jednim bodom.Zivot ide dalje,tek smo 5 kola odigrali ,ima vremena za popravljanje bodovnog salda mada ni trenutni nije los.Moje misljenje je da mi potpuno osnovano ciljamo Evropu a vi kako hocete.Eto me u Subotu da dam podrsku nasem voljenom Velezu,nasoj radosti nasoj ljubavi
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 avg 2014, 23:13

SipakUlicar1922 je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Na stranu to što nas je sudac oštetio za jedan nedosuđeni penal i crveni karton, mi smo danas izgledali KATASTROFALNO. Jedino bi Jovačneta, Pejića i donekle Škaljića i Dragojevića izdvojio sa prolaznom ocjenom.

Feja ti nije ozbiljan trener :?:

Itekako ozbiljan i dobar trener. Ono što mu fali da bude superstar trener u ovoj ligi je raznovrsnost u formacijama i slanje ovakvih degena na klupu. Pa ne igraš sam već sa još 10-icom Haurdiću!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 avg 2014, 23:17

AllGunsBlazing je napisao/la:Hajde sta bezveze dizete frku? Nije nista strasno.

Nemoj više svoje objektivnosti Tita ti :roll:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 avg 2014, 23:28

Šta je nama Bašić radio, svakom se našem igraču popeo na majku bar po 2 puta, tako da je možda bilo i ličnih nesuglasica ako ga je opalio po nogama. Haj nebitno

Da je Haurdić samo jednom uradio ono što je Vladavić uradio na prvom dodiru s loptom, mi bi ovu tekmu dobili. Haurdić je stalno probijao po strani, nema šta, fino je igrao iako malo sebično, ali kada treba da iz minus ugla vrati loptu u sredinu po podu, on je nabije u VIP ložu. I onda pričamo da Popović treba na klupu, da je karna i tako dalje. Samo zato što mu ne mogu gurnuti loptu da on to završi kao klasični centarfor. Da precizniji budem, 3 puta su se Haurdić i Popović tako "sreli", on je nabio ili je šutao nešto, ne znam. Vladavić je prvu loptu primio, uzeo onog mazluma i to odradio, šutao je mislim Blagojević ali je blokiran šut bio.

Pričam o iskustvu koje niko neće moći zamijeniti. Sjedi čovjek 70 minuta, vidi šta je trebao Anes raditi, uđe i odradi to, nije pao gol, izblokirano, ali zna šta radi. Što se tiče penala, pa ne znam, realan sam uvijek, ja bih ga svojoj ljubavi svirao, ali mislim da nijedan sudija ne bi. Čitavu utakmicu je bilo bacanja, simuliranja. Kako sam naziv kaže za penal (najstrožija kazna) , mislim da treba postojati malo konkretniji kontakt u odnosu na kontakt na sredini terena.

Dino, dođeš mi mali prst zbog one prilike u zadnjoj minuti, jer sam se tako od komodu opalio kad sam skočio da je za nepovjerovati.

Kako god, svi protiv Olimpika, i dalje smo neporaženi. Znao je nas Čelik nabiti i to dobro, i mislim da smo im mi ljuti protivnici onako kao što je nama Željo ili Sloboda.

Forza Velež

P.s. pao sam finu cifru na Veležu, navijački gurao pa me niđe

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 27 avg 2014, 23:48

Crvenarmija je napisao/la:Mali Hebibović se previše umislio, on neki igrač, zvijezda :nene: Od početka prvenstva on nikako ne igra, imao igrača manje na terenu.Sada ga fino protiv Olimpica na tribine, pa ćemo viditi kome će se šetat po terenu :evil:
Ne znam šta vi očekujete od Popovića???Ne može on preći 3 igrača i dati gol.Njega se treba gađati loptama, a on to da posprema.Već sam rekao on ne zna puno, ali to sve nadoknadi trkom i zalaganjem.Puno serete o njemu.Ne kažem da je neka klasa, ali od prvog dana su mu se neki natovarili na leđa.Nije lako igrati tako, pod pritskom 5 utakmica.Ali da treba neka promjena u napadu treba.
I najveći krivac za današnji poraz je trener.Nije dobro spremio ekipu i to treba reći.Previše bezidejni, kao da im se nije ni igralo...
Teško će biti protiv Olimpica, teško...
Nemoj braniti Popa svega ti. Ono je jedan obicni parmak neotesani. A to kad ga pogode u glavu on izbije loptu prema nasem golu. Inace dijelim razocarenje vecine, malo je reci da sam puno vise ocekivao ali mi smo opet jedna prosjecna ligaska ekipa i kako stvari stoje Evropo :wave: ako se sta drasticno ne promjeni.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 avg 2014, 23:54

Vala danas meni Vladavić ništa. očekivao sma puno više od njega....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 avg 2014, 00:07

halo ljudi smirite se malo, što je bilo, bilo je, idemo dalje, jest da smo očekivali pobjedu, ali ako se zna da ekipe koje su pod imperativom pobjede, protiv njih je najteže igrati. ovo nije nikakav alibi, nego činjenica. također evo treću godinu Čelik nas nije dobio u Zenici, što se nije desilo još od prije rata.

Sada govoriti da smo izgubili Evropu, a tek je 5 kola prošlo, je jako neozbiljno, jer niko ne zna šta će može desiti sutra, jer je još rano za prognoze.

Namjerno sam napisao za raspored da je copy-past od pretprošle godine, kada smo u jesen gostovali jakima, a na proljeće gostovali slabijim ekipama. Ako želimo da na kraju jeseni budemo u vrhu, onda kući, ne smije biti ni jedan kiks, pa ni protiv nezgodnog Olipmica kojeg nismo dobili ima 3 godine.

Nama je prevashodno cilj dobiti sve kući, a u gostima, pošto imamo jako teška gostovanja, pokušati ćopiti još koji bod, i to bi bio potpun uspjeh, jer mi nakon Olimpica imamo yebene tekme, naročito u gostima, jer idemo Širokom, Zrinjskom, Želji, Slobodi i na kraju Borcu, pa mi recite gdje možeš očekivati sigurne bodove? :hmmmmm:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 avg 2014, 00:13

Mene najviše raduju Mrkvine riječi o stadionu u sjevernom. Valjda ćemo ga dočekati jednog dana...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.