Birmingham-Sunderland zx2 također mislim da bi moglo doći. Kvota 1.75-1.87
GL!

Sutra se valjda ponovi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
živio ti nama, ako pratiš već neko vrijeme forum onda vidiš da si na pravom mjestu jer smo svi takviVelikaBijeda je napisao/la:ugodnu noc zelim svima...pratim ovaj forum vec neko vrijeme i mogu reci svaka cast svima...kaldionicar sam povremeni, vise se promasi nego sto se pogodi...al eto da i ja onako na osjecaj postavim nesto....jer moguce je svasta u fudbalu i svi igraju dobar fudbala...
kazem na osjecaj....moguci prelaz nocas je
arsenal - besiktas 2/1 30.00
demba ba daje gol 4.00
arsenal ima bolju ekipu al je jos ne ustimana, stoga kazem moguce je da besiktas daje gol.
ludogorets - steaua ovdje je moguce da bude i crveni karton.
opet kazem vise promasujem ...nego sto prolazim...al eto zanimljivo je pokusati...
haha, nema bolje strategije od ove, imam jos 2 tenisacice koje isto ovako igram,, isplati se,,zgmiky je napisao/la:Bravo brzi, nego još jedna tenisačica ovih dana "očekuje" slične probleme kao naša draga Anješkagonzales je napisao/la:Bravo Radvanska oko moje,, opet za jedno 30 dana aBdagonzales je napisao/la:Pokusajte live na peng protiv radvanske,, tek dosao kuci nisam mogao ranije postaviti, postoji velika vjerovatnoca da izgubi bas danas
Stvarno mi je zao sto nisam mogao ranije postaviti, pa sam stavio live ko moze,, ja odigrao i set i hendikep i pobjedu na jace,, isplatilo se![]()
Sara Errani večeras lupati protiv nje, ako ne večeras iduće kolo gubi sigurno ali mislim da je već večeras OUT jer velim tu su negdje dan razlike ako ne i isti dan
Sara Errani-An.Rodionova 2 4.40
http://prntscr.com/4h1smq" onclick="window.open(this.href);return false;VelikaBijeda je napisao/la:
ludogorets - steaua ovdje je moguce da bude i crveni karton.
vidjet ćemo večeras jel jegonzales je napisao/la:haha, nema bolje strategije od ove, imam jos 2 tenisacice koje isto ovako igram,, isplati se,,zgmiky je napisao/la:
a to za Saru jel provjereno, ako jest veceras malo manji ulog, jer je ova protivnica losa, pa onda u 3. kolu jace opaltiti
A sta fali jednom od ajboljih, ako ne i najboljem španskom sudiji?zgmiky je napisao/la:vidjet ćemo večeras jel jegonzales je napisao/la:haha, nema bolje strategije od ove, imam jos 2 tenisacice koje isto ovako igram,, isplati se,,zgmiky je napisao/la:
a to za Saru jel provjereno, ako jest veceras malo manji ulog, jer je ova protivnica losa, pa onda u 3. kolu jace opaltitiprošli mjesec je bilo
a što se ovog ludog gorićatiče tu su mutna posla nije džabe ovaj sudac
biti će svega
ne fali mu ništa, nisam mislio da je loš nego se očekuje svašta iako UEFA stavlja na ply off svoje najbolje suce, kažem ti da je ta tekma malo više od tekme jbg vidjet ćemoNexus je napisao/la:A sta fali jednom od ajboljih, ako ne i najboljem španskom sudiji?zgmiky je napisao/la:
a što se ovog ludog gorićatiče tu su mutna posla nije džabe ovaj sudac
biti će svega
U premieru P.P 1.80, i ja sam ih igraogonzales je napisao/la:pravi trenutak je dosao da se na Island - BiH igra 2
kvota 1,70 wwin
Ja vam kazem da ce biti 2, ili vecina ili ja, proci ce nekovaljda cu to biti ja
![]()
ja sam igrao XGazijaKalesija je napisao/la:U premieru P.P 1.80, i ja sam ih igraogonzales je napisao/la:pravi trenutak je dosao da se na Island - BiH igra 2
kvota 1,70 wwin
Ja vam kazem da ce biti 2, ili vecina ili ja, proci ce nekovaljda cu to biti ja
![]()
Prosao jedan od prijedloga za 3+, cekamo drugitm8782 je napisao/la:Munster - Erfurt 3+
Kad god igraju Munster - Erfurt, kad je Munster domaćin bude 4+ golova, kao sto vidite i u prilogu, pa eto neko nek pokuša 3+.
hvala medvjedi, lagano 7-3zgmiky je napisao/la:Klagenfurt-Medveščak Zagreb 1 3.45, h 0:1 5.25
riječ je o pripremnoj prijateljskoj utakmici, inače predzadnjoj za medvjede koji gostuju u Austriji kod KAC-a i mogli bi se vratiti sa još jednim porazom, neki srednji ulog
Steta. Dosta parova sto sam ih razmatrao su lagani prosli, ali ne i ovaj... Ipak, mislim da se moze uzet fina lova ovakoConsigliere je napisao/la:
Dakle, moj prvi tiket ce se sastojati od mog i @doktorovog para
Stuttgart II - Regensburg 3+ 1.80
UD Oliveirense-Benfica B 3+ 1,87
Kvota: 3.33
Uplata: 5.00 KM
Dobitak: 16.65 KM
Bravo Cosmine Motizgmiky je napisao/la:Aston Villa-Leyton
gost daje gol 1.55 ovo je skoro pa zicer
1.pol. Leyton 5.65
pol.kraj 2/1 27
od lige prvaka
na Ludogorec prolaz 2.95, vrijeme je da bugari odu u skupine LP
malmo crveni karton na tekmi 3.60 i prolaz malmo 4.15
Danas 2/2 zbroj golova, nije losetm8782 je napisao/la:Malmo - Salzburg (1-2) 3+ Moj prijedlog.
Civa je napisao/la:Bradford-Leeds zx2 po mom' nekom mišljenju i zadnjim utakmicama ova dva tima ovo lagano prolazi a kvota kotira kako meni piše od 1.75-1.81
Birmingham-Sunderland zx2 također mislim da bi moglo doći. Kvota 1.75-1.87
GL!
Sutra se valjda ponovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.