Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Chinaglia » 27 avg 2014, 19:17

@DukeOfWellington moralna vertikala ss.ba foruma, pa kako ti više ne dosadi čovječe :facepalm: opusti se bolan, šta skačeš na svaku stvar da objasniš kako to nije u redu, kako ovo, kako ono .. jarane, smaraš na forumu, ne želim ni zamislit' kako tušiš uživo

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 27 avg 2014, 19:19

DukeOfWellington je napisao/la:
Ja sam svjestan da je hrpi licemjernih trivijalaca neobjašnjivo da postoje principijelni ljudi, ali vjerujte i to je moguće, čak i u BiH.
Seres ba, cuj licemjernih trivijalaca.. zanimljiv recenicni sklop, moze da opise ljude koji pod maskom laznih principa i izrazenih manira, zbog totalno nebitnih stvari podvodi sjajnog sportistu i covjeka u okvire provincije i seljakluka...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 avg 2014, 19:22

sejo90 je napisao/la:
Ja sam svjestan da je hrpi licemjernih trivijalaca neobjašnjivo da postoje principijelni ljudi, ali vjerujte i to je moguće, čak i u BiH.
Seres ba, cuj licemjernih trivijalaca.. zanimljiv recenicni sklop, moze da opise ljude koji pod maskom laznih principa i izrazenih manira, zbog totalno nebitnih stvari podvodi sjajnog sportistu i covjeka u okvire provincije i seljakluka...
Ovo se nije odnosilo na Džeku nego na tebe i još par trivijalaca koji ordinirate po ovoj temi u zadnjih sat vremena i neuspješno pokušavate da opravdate provincijski potez Džeke.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 27 avg 2014, 19:22

sejo90 je napisao/la:
Šah mat.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 27 avg 2014, 19:24

jump off xd
A.F.C. Bournemouth!

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 27 avg 2014, 19:28

DukeOfWellington je napisao/la:Relativiziraš i razvodnjavaš.

Za razliku od tebe ja govorim preciznim rječnikom.

Nek se Džeko zapita zašto predstavlja promil od promila među javnim ličnostima koji su posegnuli za provincijskim ismijavanjem. Čak ni Balotelli nije ništa komentarisao, šta više o tome čovjek da kaže.

Kada je bio čuveni 'slučaj Gerrard' tada su na testu bili i igrači i navijači Uniteda. Tad se pokazalo ko je kakav. Vrlo sam ponosan što sam predstavljao većinu koja niti je ismijavala niti je imala potrebu da ismijava to što se desilo Gerrardu. Onaj ko je ismijavao njemu na čast, ponio se provincijski, baš kao Džeko sinoć.
Ne razumijem,na kraju ispada provincijski javno ismijavanje smiješnog poraza neke ekipe,a normalno je proglašavanje tog poteza provincijskim anonimno?

Ti i Džeko ste uradili istu stvar,samo što je on iza svojih riječi stao imenom i prezimenom.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 27 avg 2014, 19:32

calcio je napisao/la:Podyebavanje je dio fudbala, pogotovo medju rivalima. :zviz:

Nek' se i s tobom u nečemu slažem...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 avg 2014, 19:37

MetanorisBack je napisao/la: Ne razumijem,na kraju ispada provincijski javno ismijavanje smiješnog poraza neke ekipe,a normalno je proglašavanje tog poteza provincijskim anonimno?

Ti i Džeko ste uradili istu stvar,samo što je on iza svojih riječi stao imenom i prezimenom.
Ne sumnjam.

Kako je ista stvar napraviti provincijski potez i kritikovati provincijski potez. To možda u tvom nepreciznom sistemu razmišljanja može biti isto, ali nije isto.

Ja njegov potez osuđujem i imenom i prezimenom, samo što me ti ne znaš lično, a da me znaš uvjerio bi se u to. Dakle, nisam ja ovo iznio samo na forumu nego i lično, za one koji me znaju, ne misliš zar da se neko poput mene stidi iznijeti vlastiti stav, ja sam toliko siguran u vlastite stavove da nemam nikakav problem da ih iznesem javno.

I konačno, ja nisam javna ličnost, Džeko jest i mora da se nosi i sa anonimnim kritikama, kao i sve ostale javne ličnosti.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 27 avg 2014, 19:53

MetanorisBack je napisao/la: Ne razumijem,na kraju ispada provincijski javno ismijavanje smiješnog poraza neke ekipe,a normalno je proglašavanje tog poteza provincijskim anonimno?

Ne sumnjam.

Kako je ista stvar napraviti provincijski potez i kritikovati provincijski potez. To možda u tvom nepreciznom sistemu razmišljanja može biti isto, ali nije isto.

Ja njegov potez osuđujem i imenom i prezimenom, samo što me ti ne znaš lično, a da me znaš uvjerio bi se u to. Dakle, nisam ja ovo iznio samo na forumu nego i lično, za one koji me znaju, ne misliš zar da se neko poput mene stidi iznijeti vlastiti stav, ja sam toliko siguran u vlastite stavove da nemam nikakav problem da ih iznesem javno.

I konačno, ja nisam javna ličnost, Džeko jest i mora da se nosi i sa anonimnim kritikama, kao i sve ostale javne ličnosti.
Haha,a i to vrijeđanje ti ide preko foruma,naravno,opet anonimno.Čuj,nisam ti ja neko ko ne shvata o kakvoj se personi u tvom slučaju radi,i to što pokušavaš ''uglađenim'' riječima opisati očito me neće podčiniti kao što neke podčini.
Imaš fin vokabular,prestani glorificirati samog sebe zbog toga,u ovom slučaju griješiš,dosta puta sam se slagao s tobom,ali sada si subjektivan jer si kao neki fan Manchestera,a Džeko je napisao ''Hahahaha''.

Dalje,nije provincijski potez,nego si ga ti proglasio provincijskim,možeš to nazvati kako hoćeš,evo recimo ''provokacija''.
On provocirao Manchester,ti njega,on javno,ti anonimno,ista stvar,onda ako ćeš ti to ponašanje preimenovat' u provincijsko,tako onda molim te opisuj i svoju ''provokaciju'' ubuduće.

Pozdrav,i bez uvreda molim te,nisi sa mnom nikada diskutovao i odmah si ''skontao'' da inače ne razumijem stvari,a to dali te poznajem,to nikada ne znaš.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 avg 2014, 19:58

Da su se kojim slučajem oglasili svi igrači svijeta, ti bi se opet uhvatio Džeke i po njemu pljuvao.
Džeko je problem, dolazi iz Bosne + valja. :kafa:
Džeko nije ni svjestan, koji je on vitamin za VAS, koji niste iz ''provincije''.
Džeku jedete za doručak, ručak, večeru. :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 avg 2014, 19:59

Dovoljno je za neke (npr. tebe) da napišu jedan post i meni odmah bude jasno koliko (ne)kontaju.

Činjenica da si ti moj post protumačio kao vrijeđanje najbolje govori o tvojoj sposobnosti rasuđivanja.

O tome takođe govori i činjenica da si ti ono što sam uputio prema Džeki protumačio kao 'provokaciju prema Džeki', to je iskreno govoreći sramota da jedan homo sapiens donosi takav zaključak, to je pljuvanje u lice zdravom rezonu. Ja nisam provocirao, ja sam dao sud o njegovoj provokaciji, sramota je to nazvati provokacijom, al' kao da ti znaš šta je sramota.

Poznajem ljude koji približno rezonuju kao ti, ali ne baš toliko grozno, tako da sam siguran da me ne poznaješ lično.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 avg 2014, 20:03

Kako si lud lik, ne vjerujem. :lol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 avg 2014, 20:05

Juventinisimo je napisao/la:Da su se kojim slučajem oglasili svi igrači svijeta, ti bi se opet uhvatio Džeke i po njemu pljuvao.
Džeko je problem, dolazi iz Bosne + valja. :kafa:
Džeko nije ni svjestan, koji je on vitamin za VAS, koji niste iz ''provincije''.
Džeku jedete za doručak, ručak, večeru. :crazy:
Ne može se ni slučajno desiti da se oglase svi igrači svijeta na taj način, baš to je najbolji dokaz da u Džekinom primitivnom oglašavanju nešto nije uredu.

Mirza Teletović je i više nego dobar, dolazi iz BiH i na njegovoj temi nikad nema ovakvih komentara. Zašto?

Džeko prvi nije iz provincije, naprotiv, dolazi iz meni najljepšeg grada na svijetu a ponaša se provincijski.

Zadnji put sam ovdje pisao kada nije htio da se udostoji da ljudima u BiH putem javnog servisa da izjavu prije, u toku i nakon SP-a. Prije toga sam bio kad je provincijski gestikulirao navijačima na utakmici protiv Egipta. Slijedeći put ću doći ako opet napravi neki potez provincijskog karaktera.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2014, 23:49

Previše se buke diglo oko ništa, nasmijao se na poraz i to je sve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 avg 2014, 17:46

Dzeko mojne igrat za papetovu privatnu repku.Nemoj da te papak iskoristava.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2014, 21:18

Na zapadu ništa novo, Vojvoda i dalje prekucava slabašnu konkurenciju :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 avg 2014, 21:44

čovjek pljuska šamare četvorici u isto vrijeme, a oni se sve više i više lijepe :lol:

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 30 avg 2014, 12:01

igrali Dzekica danas? :crazy: crnogorcina sebican Dzek mora biti oprezan :!:

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 30 avg 2014, 12:10

Džeko 90% danas na klupi. Joveta prekucao protiv Liverpoola, Aguero dao gol 30 sek nakon sto je usao. Jedino sprema Aguera bi mogla poslati Džeksona u prvih 11 znamo kako je on krhak, treba mu dosta da se oporavi. Jovetic zacementirao sebi mjesto u prvih 11, mada Pellegrini više voli našeg Edina ali de ti drži na klupi čovjeka koji je 2 gola dao Liverpoolu.
At the end of the storm there's a golden sky..

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 30 avg 2014, 12:16

EDO299 je napisao/la:Džeko 90% danas na klupi. Joveta prekucao protiv Liverpoola, Aguero dao gol 30 sek nakon sto je usao. Jedino sprema Aguera bi mogla poslati Džeksona u prvih 11 znamo kako je on krhak, treba mu dosta da se oporavi. Jovetic zacementirao sebi mjesto u prvih 11, mada Pellegrini više voli našeg Edina ali de ti drži na klupi čovjeka koji je 2 gola dao Liverpoolu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dao 2 gola pa sta..edin donio titulu prosle godine a crnogrcina grijo tribine :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 34 gosta.