FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jebbo igru, bitni su bodovi, idemo dalje zeti po ovim livadama..
Koliko god ste napadali Sadikovića on je več sada bolji igrač od Jamaka i još Hasanović i Tomić i to bi bilo to što se veze tiče.gio10 je napisao/la:ADŽEME NE MOŽE SE IGRATI BEZ ZADNJEG VEZNOG SA TRI IGRAČA SKORO ISTIH PREDISPOZICIJA, SHVATI TO!
bas hladno,ohladih seSouthboy je napisao/la:Reko ja danas da cemo uzeti hladno..
Mada po igri i nije bas realan rezultat al ko te pitapolako nam se vracaju mrtve šanse koje smo fulili..
Ova pobjeda je na iskustvo i misice ja bi rekao..Dadin go je prelomio tekmu gdje su oni psihicki pali..Mislim da je Dado ovim pogotkom kupio Adzema,iskreno fino je danas igrao bolje nego prije ali ja znam da on moze jace i bolje(vidi se da nadolazi)..
Najlošiji igraci na poluvremenu:Antolovic,Zeljkovic i mali Amir
Marjan se popravio u drugom dosao sebi,cak nas je i spasao par puta,mali Amir-iskreno nije se ocekivalo vise premlad je jos ali svaka cast sto se gura u vatru vremenom ce samo bolji biti..A Zeljkovic po meni danas naš najlošiji igrac,on je kriminalan,toliko gresaka i nesigurnosti,svašta a proslu sezonu bio jedan od najboljih igraca..isto ko da je naograjsao
Toma ono da nije zabio bio bi na klupi milion %,sada je dobio samopouzdanje bice bolji vremenom..
Na kraju po meni na današnjem mecu najteži protivnik nam je bio teren..Nekoliko puta lopta odskace kod predaje,tehnika nemože doci do izražaja a naši ko muhe forsiraju nesto..Domaci se dosta bolje snasao na terenu,skontali ljudi da sto se prije oslobadjas i izbijas loptu mozes nesto uraditi..Dobro je sto je pobjeda upisana,skinut je veliki presing sa ledja igraca..
U Zvornik po pobjedu!
Forzaaa Željooo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nekad se ovakva pobjeda zvala rutinska, danas to bjese haman pa rutinska
Bravo Zeljo, idemo dalje !
P.S. rekoh ja da nam bijeli dresovi donose srecu

P.S. rekoh ja da nam bijeli dresovi donose srecu

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Dado je zabio fakat golčinu, evo opet gledam. Prijem lopte, dribling, šut. Još na onakvom terenu. Svaka čast.
FK Željezničar 1921
marijan je i u prvom imao jedno tri sjajne odbrane, samo je zasrao ono kad mu je ispala.
Memija mora igrati od početka, Bogdanović dobar. Ja bi stavio stopere Bogdanovića i Kosorića. Nedo slab, baš, volio bi da nije al realno nema mjesta u prvih 11 po ovome što je pokazao.extra je napisao/la:Devet utakmica u novoj sezoni a Adžem još traži idealni sastav![]()
- jaludovolimte
- Kontakt:
Amir, Dado i Kerim su odlično odigrali, veliki talenti. Lično po meni Amir najveći talenat
Ko kaže da je Dado loš(bez obzira na pogodak) neka se zapita malo
. Vjerovatno želite Genara Gatusa ili Artura Vidala da grizu po sredini, ali ako je veznjak ne mora da znači da mora raditi što i gore navedeni dvojac 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
Ovo je danas izgledalo veoma loše, ali smo došli do pobjede. Ono što nama uz golgetera fali to je zadnji vezni, igrač koji će zaustavljati protivničke napade, nijedan od trenutnih veznjaka to ne može, osim Hasanovića koji nije u formi. Tako da bi trebalo 'izmisliti' tog defanzivnog veznjaka jer sve i jedna ekipa na svijetu igra sa zadnjim veznim samo se mi glupiramo.
-
- Kontakt:
mislim da je amiru teren ponajviše smetao. vidi se da je momak genijalac, al' ni on nije ono što pozicijom najviše fali ovoj ekipi.jaludovolimte je napisao/la:Amir, Dado i Kerim su odlično odigrali, veliki talenti. Lično po meni Amir najveći talenatKo kaže da je Dado loš(bez obzira na pogodak) neka se zapita malo
. Vjerovatno želite Genara Gatusa ili Artura Vidala da grizu po sredini, ali ako je veznjak ne mora da znači da mora raditi što i gore navedeni dvojac
-
- Kontakt:
Ama realno fali ovdje svašta. Fali Hare Alihodžić, Buki, Dželo i Vazda i daj nam Borusiju da igramo. Naravno, Amar na klupi. Imamo n'aki'h krila i bekova.
Znamo svi da fali, ali nema. Meni je žao da i ovo što ima pa koliko god nije dobro posloženo. Ne znamo, a što je najgore izgleda ne zna ni Ado šta ova ekipa može. Isto kao što nikad nećemo saznati šta je ova generacija reprezentacije mogla sa ovim levatom na klupi. Nije da ih poredim, čak dajem prednost Adi, nego govorim da je to taj osječaj.
Znamo svi da fali, ali nema. Meni je žao da i ovo što ima pa koliko god nije dobro posloženo. Ne znamo, a što je najgore izgleda ne zna ni Ado šta ova ekipa može. Isto kao što nikad nećemo saznati šta je ova generacija reprezentacije mogla sa ovim levatom na klupi. Nije da ih poredim, čak dajem prednost Adi, nego govorim da je to taj osječaj.
- storm_raider
- Kontakt:
Djeci puna podrska!
Samo naprijed momci, kvalitete ovdje ima mnogo. Ljudi ovdje gledaju Barcu, Man utd, Bayern, nafuraju se, pa dodju ovdje i ocekuju iste poteze. Sabura, ovu djecu treba istrpiti i Adzema. Samo naprijed momci, ova ekipa ce rasti vremenom!

Samo naprijed momci, kvalitete ovdje ima mnogo. Ljudi ovdje gledaju Barcu, Man utd, Bayern, nafuraju se, pa dodju ovdje i ocekuju iste poteze. Sabura, ovu djecu treba istrpiti i Adzema. Samo naprijed momci, ova ekipa ce rasti vremenom!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nezasluzena pobjeda, Adzem luta sa sastavom, igra losa, mozda i najlosije odigrana utakmica u ovoj sezoni. Ipak, vratile se sanse koje smo promasili protiv Slavije, Zrinjskog.. i eto 3 boda koja donose mir u kuci. Nezgodno je ovo gostovanje, ide jos jedno i morat cemo podici nivo igre ako mislimo uzet nova 3 boda. Idemo dalje..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hoecl se nasi vracati u sa ili idu za zvornik ili negdje drugo ?
idu u etno selo stanišiće, na proju, cicvaru i slaninu oni koji jedu.
Odakle lovaChWilla je napisao/la:idu u etno selo stanišiće, na proju, cicvaru i slaninu oni koji jedu.

Željeznicar za život cijeli !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
posto nisam gledao tekmu, znaci da nas je radnik rastavio a mi davali golove? tako nekako, jel? pa ako jest, onda neka svaka utakmica bude kao danas...exbabilon je napisao/la:Nezasluzena pobjeda, Adzem luta sa sastavom, igra losa, mozda i najlosije odigrana utakmica u ovoj sezoni. Ipak, vratile se sanse koje smo promasili protiv Slavije, Zrinjskog.. i eto 3 boda koja donose mir u kuci. Nezgodno je ovo gostovanje, ide jos jedno i morat cemo podici nivo igre ako mislimo uzet nova 3 boda. Idemo dalje..

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
pa nisu to neki skupe stvari, najskuplji je kajmak za cicvaru. seoski specijaliteti, možda im uliju i seosku snagu koja im zasad fali.likusa je napisao/la:Odakle lovaChWilla je napisao/la:idu u etno selo stanišiće, na proju, cicvaru i slaninu oni koji jedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.