Da je i drinu nekako pobjediti sve bi lakse bilo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako Adzem i Amar ne nadju neko rjesenje na zadnjem veznom mi cemo primiti vise golova u ovoj sezoni nego u predhodne tri. Moramo igrati sa dva zadnja vezna..ChWilla je napisao/la:marijan igrač utakmice. ovo je pravi marijan, golman koji u našoj ligi pravi razliku između pobjede i poraza.
ja nezasluženije pobjede dva razlike odavno u fudbalu generalno nisam vidio. povedeš 3-0 u 80. minuti, ljudi ti daju gol i naprave još dva zicera. ovo je u defanzivi odron, očaj, dno. naročito od sredine, kakvi su da su bogdanović i zeljković ovi ih ostavljaju na vjetrometini.
jedan sut tri gola,terabajt je napisao/la:Zasluzili su ljudi gol ovo nam je mozda najlosija utakmica a dali smo 3 gola
ja ne vidim da iko hvali igru. al' bolje je što smo svejedno pobijedili nego da nismo, jelde?voltron30 je napisao/la:Adžeme, pitaj ove iz Radnika ko im je kondicioni, mogli bi na konsultacije kod istog? Ljudi spremniji fizički.Pobjedu piši, igru briši. Nek' priča ko šta hoće, i piše ''hvalospjevke'' al' mi smo u kyrcu žešćem.
Demantova tetm8782 je napisao/la:Samo da jos i Sadikovica nema, bilo bi super. Nek me demantuje danasnjom utakmicom.
EDIT: stream radi
aS_Roma je napisao/la:da mu je isla lopta na glavu, ili po procjeni da je mogao on nju udariti bilo kako pa haj, ovako lopta balon duga i gol aut, nema teorije da dodje do nje on svira penallolfgoptica je napisao/la:Povlačenje za dres čisto kao suza. Pogrešna odluka bi bila da nije svirao penal.bordobijeli je napisao/la:ovo je penal kad tebi svirne super ,al kad svirne protivniku hoces da udavis sudiju
Nema nikakvih frakcija niti podjela! Bravo ManijaciChWilla je napisao/la:i svaka čast momcima koji su ovako finom broju otišli u radni dan na jedno od daljih gostovanja, koja god da su frakcija.
Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE, Paromlinac, zeljooo13 i 52 gosta.