Mozda je to ekipa za gostovanjaultrasstyle_tz je napisao/la:jbg ocekivano... dovoljno je bilo pogledati sastav, jednostavno ovim igracima treba cudo da nesto urade na terenu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mozda je to ekipa za gostovanjaultrasstyle_tz je napisao/la:jbg ocekivano... dovoljno je bilo pogledati sastav, jednostavno ovim igracima treba cudo da nesto urade na terenu
ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg ocekivano... dovoljno je bilo pogledati sastav, jednostavno ovim igracima treba cudo da nesto urade na terenu
Nadam se da nece makar bod da uzmeteultrasstyle_tz je napisao/la:zrinjski, vrlo lako moze bit 4 u nizu
vrlo lako? pitanje je samo kojom razlikomultrasstyle_tz je napisao/la:zrinjski, vrlo lako moze bit 4 u nizu
Thranduil je napisao/la:Teška situacija u kojoj se nalazimo ali je jasno bilo od one presice kakva nas sezona očekuje.Imamo slabiji igrački kadar, slabiji trenerski kadar i jače protivnike.
Malo smo poletili nakon 2 kola a sada nas udarila realnost u glavu.
Ova sezona je opstanak i vraćanje dugova, vjerujem i naredna isto tako. Teška situacija za nas navijače Slobode ali nekako lakše ovo sve prihvatam kad znam da je za "bolje sutra".
De ba uozbilji se, šta ima od toga da nas namjerno ruši ? sam sebi izbija posao time, a vidiš i na utakmici koliko se čovjek boji da ga neko ne nalupa.Pasha_car_aga je napisao/la:Svakakve mi gluposti prolaze kroz glavu, a sve vise vjerujem da ovo namjerno radi Slobodi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.