FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 23:05

maltasa je napisao/la:slika
Sta prestavlja ovaj koreo nije mi jasno??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 06 mar 2010, 23:07

1 - A
3 - C
1 - A
2 - B
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 23:09

Nikad se ne bi toga setio,pomisljao sam da nisu neki rezultati protiv Modrice. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

High

Post Postao/la High » 06 mar 2010, 23:21

Vazna su tri boda.Dva pogotka su zadovoljavajuca,kad uzmemo u obzir stanje terena,temperaturu i slicno.Ako je igracima smetao ''minus'',nama sjeveru nije bilo tako,navijanje kroz citavu utakmicu,brojka,kop odlican.Igracima se nema sta zamjeriti,prvi pogodak na vrijeme postigli,sve vrijeme napadali,stvarali prilike,ali rezultat na kraju bio 2:0,mada je mogao jos koji gol biti.Kod gostiju koliko sam zapazio golman jedan od boljih,dosta toga odbranio,jedan od boljih u redovima modrice.Sto se tice ove odluke za utakmicu u tuzli,sigurno da je iznenadila sve nas,ali mozda je ovo i najbolji nacin da se ovo i rijesi.Da je kojim slucajem receno da tri boda idu nama druga strana bi se osjecala ostecenom,uz to bi se povezalo dosta toga,od price zelenih stolova,mrznji prema gradu i klubu iz tuzle.Prvu utakmicu su nas dobili,no to je ponisteno,ova sljedeca ce biti dosta zanimljivija i sigurno da ce i jedna i druga strana dati svoj maksimum i pokazati dosta toga na terenu.Na terenu ce se sve vidjeti i dokazati dosta toga.Ako bi u mostaru ostvarili pobjedu ili osvojili bod to bi sve bolje izgledalo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 07 mar 2010, 00:46

bordo_momak je napisao/la:jel mi moze neko pjesmu onu napisat zaboravio sam ide nesto **** vam zeljo mater
Mi smo sa druge strane,**** vam mame,nasa se pjesma ori **** vam zeljo mater.

ako je to ta i ako me sjecanje sluzi tako je isla :D
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 07 mar 2010, 00:52

Sjever je bio prejak veceras, iskreno zbog neatraktivnog protivnika i strasnog minusa, malo sam se pribojavao da ce biti slabo raje na njemu, ali kad sam usao na istok i kad sam vidio sta je raje na sjeveru, bas sam se ugodno iznenadio, svaka cast ko god je danas bio na tekmi, posebno raji sa Sjevera !
Modrica jedna velika 0, fuj kakva su ekipa, sekunde se nisu dosli nadigravati, cak i kod 1-0 su se branili sa 10 igraca, citavo prvo poluvrijeme je 20 igraca bilo u jednom polju, 10 njihovih sto se brane i 10 nasih sto napadaju, cak i barci je tesko igrati protiv bunker ekipa, tako da sam ja zadovoljan, bez veoma bitnih igraca dobili smo ekipu kojoj je samo bio cilj sto manje primiti, cak nisu imali ni jedan sut u okvir gola, Alaim ne ocijenjen :)
Znam provjereno da su se mali plavi pravo ponadali da cemo kiksati i da su pomno pratili izvjestaj sa Koseva, medjutim morali smo ih razocarati :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 mar 2010, 00:56

Normala je napisao/la:Znam provjereno da su se mali plavi pravo ponadali da cemo kiksati i da su pomno pratili izvjestaj sa Koseva, medjutim morali smo ih razocarati :)
Ti mora da si se smrznuo dobro na AHF stadionu! Jadan nebio ko je to ocekivao da ce Sarajevo kiksati protiv Modrice koja je ostala bez 5-6 najjacih igraca na pauzi i koja je pri tome i danas bila bez jos 4 igraca. Znaci devet prvotimaca. Naprotiv, ocekivao sam da ce Sarajevo bez problema da uvali 3-4 komada i vjerovatno i bi da je utakmica bila u 15:00.
Dokle ide paranoja iliti .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 07 mar 2010, 01:18

Stole iz Bora je napisao/la:
Normala je napisao/la:Znam provjereno da su se mali plavi pravo ponadali da cemo kiksati i da su pomno pratili izvjestaj sa Koseva, medjutim morali smo ih razocarati :)
Ti mora da si se smrznuo dobro na AHF stadionu! Jadan nebio ko je to ocekivao da ce Sarajevo kiksati protiv Modrice koja je ostala bez 5-6 najjacih igraca na pauzi i koja je pri tome i danas bila bez jos 4 igraca. Znaci devet prvotimaca. Naprotiv, ocekivao sam da ce Sarajevo bez problema da uvali 3-4 komada i vjerovatno i bi da je utakmica bila u 15:00.
Dokle ide paranoja iliti .. 8-)
Joj lika,ja tebi moram sad podnositi izvjestaj gdje sam sjedio na kafi i kako sam slucajno slusao pricu manijaka kako pricaju "joooj **** majku da hoce kiksati sutra volio bi nego ove pare na kladionici" i slicne price...
Pa kako me drug manijak onako kao fol nazvao u 60-toj minuti i pita "sta je to, jel jos 1-0 , imaju li oni kakvih sansi" Ponadao se strumf da bi mogla neka frljoka uci.
Prema tome nemoj pametovati duse ti, znam vrlo dobro sta se desava oko mene, a vecina strumfova je danas prizeljkivala cudo ili ti ga kiks Sarajeva pa da se nasladjuju danima...

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 07 mar 2010, 01:26

pa sta treba, da se nadam i molim da cete dobit jel? Zasta ti koristi taj mozak, razmisli prije nego sto nesto napises

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 07 mar 2010, 01:29

Baltazar je napisao/la:pa sta treba, da se nadam i molim da cete dobit jel? Zasta ti koristi taj mozak, razmisli prije nego sto nesto napises
Jaaao vidi ovog lika ccc, niko nije rekao da trebate moliti da mi dobijemo, samo kazem da su se strumfovi ponadali i da smo ih razocarali, pa se onda javi ovaj tvoj pametnjakovic koji kaze kao da niko nije ocekivao kiks, pravi od mene lazova.
Uostalom sve ti pise, da se ne objasnjavam sad, citaj malo ili koristi mozak dok citas,nemoj da ti je mrsko.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 07 mar 2010, 01:32

pa zar nije normalno da se nadamo da ce te kiksati, i vi i svi koji su kandidati za evropu da ne kazem titulu, i vi se uvjek nadate da cemo mi zijanit (dobro mozda ne sutra jer bi vam vise odgovarala da mi otkinemo barem bod), ali pogledaj sta se desilo modrici zadnjih mjesec dva pa se zapitaj kakve oni sanse imaju da ikoga dobija u gostima, posebno nekoga ko se bori za titulu

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 07 mar 2010, 01:33

Baltazar je napisao/la:pa zar nije normalno da se nadamo da ce te kiksati, i vi i svi koji su kandidati za evropu da ne kazem titulu, i vi se uvjek nadate da cemo mi zijanit (dobro mozda ne sutra jer bi vam vise odgovarala da mi otkinemo barem bod), ali pogledaj sta se desilo modrici zadnjih mjesec dva pa se zapitaj kakve oni sanse imaju da ikoga dobija u gostima, posebno nekoga ko se bori za titulu
U redu je, sve si u pravu, neda mi se sad raspravljati.
Znaci sve si u pravu, ja priznajem gresku i stavimo tacku bar na ovu raspravu.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 07 mar 2010, 01:36

Znam provjereno da su se mali plavi pravo ponadali da cemo kiksati i da su pomno pratili izvjestaj sa Koseva, medjutim morali smo ih razocarati :)[/quote]
nadali smo se sigurno i na svakoj utakmici bi se nadali da mozete kiksati protiv bilo koga da igrate ali znali smo da se to nece desiti jer je bilo prakticno nemoguce i bila bi sramota da ste izgubili od juniora modrice... sve golobradi mladici.... tako da nadati se i realno ocekivat su 2 razlicita pojma ;) mi se nadali jesmo ali realno ocekivali nismo da modrica moze nesto napraviti :D isto kao sto se nadamo sutra pobjedi protiv sirokog ali realno za ocekivati je najvise remi ali se nadati pobjedi uvijek mozes... :) budi pozdravljen ^^
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 07 mar 2010, 01:52

Ma jašta. Nada posljednja umire . :)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 07 mar 2010, 02:05

formance je napisao/la:Ma jašta. Nada posljednja umire . :)
jbga uvijek je tako bilo ^^
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 07 mar 2010, 02:19

2000 na stadionu od toga 1999 na sjeveru...za razliku da je prva domaca tekma jako los broj hordi :x :x :x

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 07 mar 2010, 02:30

melandri je napisao/la:2000 na stadionu od toga 1999 na sjeveru...za razliku da je prva domaca tekma jako los broj hordi :x :x :x
Ima i onih sto nas broje :D :D
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

kartaL
Kontakt:

Post Postao/la kartaL » 07 mar 2010, 09:29

Najlakse prebrojavanje je tačkanje u paintu :D
A stvarno sto covjek kaze, ocekivao sam veći broj Pitara!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 07 mar 2010, 09:30

melandri je napisao/la:2000 na stadionu od toga 1999 na sjeveru...za razliku da je prva domaca tekma jako los broj hordi :x :x :x
ocito nisi dobro prebrojo smijem se svim zakleti da nas je bilo barem oko 3000 na sjeveru,a da je jos bilo bolje vrijeme bilo bi nas jos i vise
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 mar 2010, 09:34

Dobra je koreografija...Vjerovatno se odnosi na utakmicu sa Slobodom :D

Cestitke na pobjedi ;)
A C A B !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Napapijri i 28 gostiju.