Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Siroki-Zvijezda gg2 @ 1,70
Premier
Premier
Double na cvaju za danas..
Arsenal - Besiktas 1
Bilbao - Napoli 2
kvota 4.18
Dobitak 83.60
Singl na cenera
Island - BiH 1 2.55
Nema Teletovica,odmah nema ni igre ni pobjede..
Arsenal - Besiktas 1
Bilbao - Napoli 2
kvota 4.18
Dobitak 83.60
Singl na cenera
Island - BiH 1 2.55
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Island - BiH 1 @2.55
Teletovic dobio odmor, bez njeg teško da možemo ista, buza i vrabac bi mogli dobit malo veću minutažu, prošlo se na EP pa je rekreativnog karaktera tekma... možete i kontra hendikep ne znam koja je granica 3,5 ili 4,5 nevjerujem vise
Onda iz BiH lige dva zicera, Siroki i Zrinjski 1 jest da su kvote 1,15 i 1,25 al prolaze sigurno
Jos i zelju kontam ubacit 7-8 kvota dosta
Teletovic dobio odmor, bez njeg teško da možemo ista, buza i vrabac bi mogli dobit malo veću minutažu, prošlo se na EP pa je rekreativnog karaktera tekma... možete i kontra hendikep ne znam koja je granica 3,5 ili 4,5 nevjerujem vise

Onda iz BiH lige dva zicera, Siroki i Zrinjski 1 jest da su kvote 1,15 i 1,25 al prolaze sigurno

Jos i zelju kontam ubacit 7-8 kvota dosta

Napoli @ 3,5 Bet365
Mogo bi danas Vitez doć x2.
Jako loš početak, nemaju ništa u vreći sa bodovima. Dva bratska kluba, puštanje .
Jako loš početak, nemaju ništa u vreći sa bodovima. Dva bratska kluba, puštanje .

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Vitez je najslabija ekipa uz Radnik u ligi, sponzori ih napustili, a Zrinja je prejak, vidjeli smo na Grbavici koliko. Kec sa hendikepom.AsharaK je napisao/la:Mogo bi danas Vitez doć x2.
Napoli
Higuain
Dobra kvota.
Higuain
Dobra kvota.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Consigliere
- Kontakt:
Vidim yeben odziv za 3+ akciju
Kako god, evo mog para
Stuttgart II - Regensburg 3+ 1.80

Kao sto se moze vidjeti, ne zna se cija je odbrana gora. Oba kluba su u problemima vec nakon nekoliko kola i ovdje se ide na 3 boda da se ne upadne odmah u borbu za opstanak. Dakle, ocekujem barem 3 gola, posebno se uzdam u domacine koji znaju solidno odigrati kuci.
Dakle, moj prvi tiket ce se sastojati od mog i @doktorovog para
UD Oliveirense-Benfica B 3+ 1,87
Kvota: 3.33
Uplata: 5.00 KM
Dobitak: 16.65 KM

Kako god, evo mog para

Kao sto se moze vidjeti, ne zna se cija je odbrana gora. Oba kluba su u problemima vec nakon nekoliko kola i ovdje se ide na 3 boda da se ne upadne odmah u borbu za opstanak. Dakle, ocekujem barem 3 gola, posebno se uzdam u domacine koji znaju solidno odigrati kuci.
Dakle, moj prvi tiket ce se sastojati od mog i @doktorovog para
UD Oliveirense-Benfica B 3+ 1,87
Kvota: 3.33
Uplata: 5.00 KM
Dobitak: 16.65 KM
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Malmo - Salzburg (1-2) 3+ Moj prijedlog.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Munster - Erfurt 3+

Kad god igraju Munster - Erfurt, kad je Munster domaćin bude 4+ golova, kao sto vidite i u prilogu, pa eto neko nek pokuša 3+.

Kad god igraju Munster - Erfurt, kad je Munster domaćin bude 4+ golova, kao sto vidite i u prilogu, pa eto neko nek pokuša 3+.
evo teme za ove golove, da ovdje ne pisemo bezveze, da se zna gdje se pise za golove
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=38&t=8942
Ma ok je sto si otvorio novu temu, ali i ovo je prijedlog, kao i svaki drugi tip. Ne vidim razlog zasto sad dijeliti, diskusija je kladionica svakako, ali eto ako tako treba da bude nek bude, mada ne vidim razlog...Abstex je napisao/la:evo teme za ove golove, da ovdje ne pisemo bezveze, da se zna gdje se pise za golove
previse saramo ovu temu s ovim golovima, slikama medjusobnih itd..tm8782 je napisao/la:Ma ok je sto si otvorio novu temu, ali i ovo je prijedlog, kao i svaki drugi tip. Ne vidim razlog zasto sad dijeliti, diskusija je kladionica svakako, ali eto ako tako treba da bude nek bude, mada ne vidim razlog...Abstex je napisao/la:evo teme za ove golove, da ovdje ne pisemo bezveze, da se zna gdje se pise za golove
@Abstex
Ma razumijem ja tebe i tvoju namjeru, ali mislim da je ovo s golovima i statistikom nije losa ideja, ne moramo kaciti slike, mozemo sve to napisati u par recenica i dati prijedlog, kao i svaki drugi tip. Mislim da na onoj temi nece biti puno zainteresovanih koji ce ici tamo samo zbog golova. Iz tog razloga sam i napisao prethodno.
Ma razumijem ja tebe i tvoju namjeru, ali mislim da je ovo s golovima i statistikom nije losa ideja, ne moramo kaciti slike, mozemo sve to napisati u par recenica i dati prijedlog, kao i svaki drugi tip. Mislim da na onoj temi nece biti puno zainteresovanih koji ce ici tamo samo zbog golova. Iz tog razloga sam i napisao prethodno.
Travnik 1 (1-0)
Slavia X2 (2-1) Steta
Malmo ps1
Ludogorec 1X
Levercusen 1
Radnik 2 (1-3)
Sretno

Slavia X2 (2-1) Steta

Malmo ps1
Ludogorec 1X
Levercusen 1
Radnik 2 (1-3)

Sretno

Zadnja izmjena: mirza_it, dana/u 27 avg 2014, 19:10, ukupno mijenjano 2 puta.
harry_90 je napisao/la:Double na cvaju za danas..
Arsenal - Besiktas 1
Bilbao - Napoli 2
kvota 4.18
Dobitak 83.60
Singl na cenera
Island - BiH 1 2.55

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Lučko-Novigrad 2 5.65
Hrvatski kup je u pitanju a znate da je tamo sve pošteno
Hrvatski kup je u pitanju a znate da je tamo sve pošteno

Dajte ljudi sta vam je uzimamo danas bez problema, nekih 8-12 razlike, utakmica je revijalnog karaktera, ocekujem oko 160 koseva.Kakav crni Island
Sto se tice kosarke nisam nesto pratio ? kome treba da prodje molim vas brzo ko se razumije ?
Vidim Rumunima to sam procitao treba mogu li to ? Sta je s ostalima ?
Vidim Rumunima to sam procitao treba mogu li to ? Sta je s ostalima ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.