Teletovic ulazi sa klupe nije to smak svjeta,bitno je ko igra na kraju.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Procitaj ostatak moje recenice.nerminh74 je napisao/la:ako drugi plej najcesce igra 10-15 minuta da zamjeni prvog pleja, kako ces navuci 10 minuta za 3 plejakobe24 je napisao/la:Pasalic je za mene solidan treci plej, koji moze igrati solidnih 10-ak minuta, i to samo u slucaju povrede jednog od prva dva pleja, ili u slucaju da imamo problema sa licnim greskama. Ofanzivno je dosta limitiran, ali moze asistirati i to je dovoljno za to vrijeme koje bi proveo na parketu. O pozivanju mladjih igraca na PG nema ni govora, jer realno su svi losiji od Muhameda.
on najcece sluzi za 2-3 minuta radi nekih brzih faulova ili ako se neki od plejeva povrijedi
znaci sam si u osnovi sa tih 10-tak.minuta potvrdio da pasalic moze biti 2 plej
jedan manjebhfanatic14 je napisao/la:Sa koliko razlike smijemo danas izgubit da ostanemo prvi u grupi ? Jel 10 ???
okkkk hvalaaanerminh74 je napisao/la:jedan manjebhfanatic14 je napisao/la:Sa koliko razlike smijemo danas izgubit da ostanemo prvi u grupi ? Jel 10 ???
ja ocekujem odrijesene ruke nemanji i da on odigra najbolju utakmicu kvalifikacijaJHam je napisao/la:Ja od Mitrovica ocekujem da veceras odigra najbolju utakmicu, nije bas imao prostora za sut u prosloj, nisu mu dodavali drugo poluvrijeme na otvorene pozicije, a i Milosevica su izbjegavali u napadu...
nerminh74 je napisao/la:ja ocekujem odrijesene ruke nemanji i da on odigra najbolju utakmicu kvalifikacijaJHam je napisao/la:Ja od Mitrovica ocekujem da veceras odigra najbolju utakmicu, nije bas imao prostora za sut u prosloj, nisu mu dodavali drugo poluvrijeme na otvorene pozicije, a i Milosevica su izbjegavali u napadu...
BHT 21:30isx je napisao/la:Ima li prijenosa? Kada i gdje?
I ja nešto slično očekujem, a naši su pokazali da mogu i bez Mirze kada su na krilima Gordića dobili Crnu Goru u Sarajevu.Claus je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:ja ocekujem odrijesene ruke nemanji i da on odigra najbolju utakmicu kvalifikacijaJHam je napisao/la:Ja od Mitrovica ocekujem da veceras odigra najbolju utakmicu, nije bas imao prostora za sut u prosloj, nisu mu dodavali drugo poluvrijeme na otvorene pozicije, a i Milosevica su izbjegavali u napadu...![]()
Gordić danas ima priliku voditi reprezentaciju i igrati mnogo slobodnije, valjda iskoristiti priliku. Nemam predstavu kako će to izgledati bez Mirze, imat ćemo blackoute sigurno i ne bi bilo čudno da doživimo prvi poraz. Kako god, očekujem da završimo kvalifikacije na 1. mjestu.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Devedesetka, Vaya i 19 gostiju.