RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- VigorMostarac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Idemo Rođeni danas po pobjedu i onda u subotu to potvrdit porotiv Olimpica ,idemo nastavit pozitivan niz .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Starmo 1981
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vladavic ... niz/138934" onclick="window.open(this.href);return false;

Starmo 1981
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Nece biti lako sa Celikom danas. Mislim da mozemo i moramo do pobjede jer na kraju krajeva samo nas tri boda ostavljaju u vrhu tabele. Vodece tri ekipe sigurno nece kiksati u 5. kolu sto bi znacilo da bi nam pobjegli za 4 - 5 bodova u slucaju da nedaj boze izgubimo ili igramo nerijeseno. Bolje je drzati prikljucak vrhu tabele da nebi od samog pocetka sezone osjecali pritisak radi zaostatka. Mislim da je Celik tvrd orah i da nece biti puno golova. Zabili su jedan a primili tri gola u prva cetri kola. Ako neprimimo gol prvih 60 minuta mislim da ce se stvoriti frustracija kod domacina nakon koje ce se otvoriti u pokusaju da dodju do pobjede. Tu vidim nasu najvecu sansu (kontre) iako sam siguran da cemo u danasnjoj utakmici stvarati sanse kroz izgradjene akcije. Posjed lopte ce sigurno biti u nasu korist. Jedino moramo svesti promasaje na minimum da nebi iz svake pete sanse zabili po jedan gol.......Mostar u srcu Velez do groba!!!
Prkosni i Ponosni od 1922
bas to, ja mislim da cemo loptu imat malo vise od zenicana ali da ce i oni probat da napadaju jer nemaju izbora poslje 2 bjedna boda u 4 kola, moraju probat napast i ic na pobjedu, a u otvorenoj igri mi bi trebali bit dosta bolji! i mi smo 2 boda u deficitu(mvo) ali pocetak sezone nam je donekle onakav kakvom smo se nadali kad je vec najavljena borba za evropu, cetvrti smo sa samo 2 boda zaostatka za vodecom trojkom i 3 boda iz zenice bi nam bila zlata vrijedna jer nevidim da ce celik moc bit ovako los tokom citave sezone i sigurno ce napravit problema na BP svim ekipama iz vrha dok malo stasaju! reklo bi se da idemo u zenicu u tacno vrijeme, pa stim sve osim pobjede bi za mene bilo razocarenje... hajmo danas pobjedit i naprvit jos jedan velik korak prema toj famoznoj evropi koju cekamo toliko dugo...SipakUlicar1922 je napisao/la:Nece biti lako sa Celikom danas. Mislim da mozemo i moramo do pobjede jer na kraju krajeva samo nas tri boda ostavljaju u vrhu tabele. Vodece tri ekipe sigurno nece kiksati u 5. kolu sto bi znacilo da bi nam pobjegli za 4 - 5 bodova u slucaju da nedaj boze izgubimo ili igramo nerijeseno. Bolje je drzati prikljucak vrhu tabele da nebi od samog pocetka sezone osjecali pritisak radi zaostatka. Mislim da je Celik tvrd orah i da nece biti puno golova. Zabili su jedan a primili tri gola u prva cetri kola. Ako neprimimo gol prvih 60 minuta mislim da ce se stvoriti frustracija kod domacina nakon koje ce se otvoriti u pokusaju da dodju do pobjede. Tu vidim nasu najvecu sansu (kontre) iako sam siguran da cemo u danasnjoj utakmici stvarati sanse kroz izgradjene akcije. Posjed lopte ce sigurno biti u nasu korist. Jedino moramo svesti promasaje na minimum da nebi iz svake pete sanse zabili po jedan gol.......Mostar u srcu Velez do groba!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Šta se desilo sa upisima ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
- Kontakt:
Crvena Armija on tour ! Otvoriti sliku u novom tabu kako bi se vidjela cijela tj. ovaj bus ispred kako bi se vidio

http://yugopapir.****.se/2014/08/se ... ac-je.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Obavezno pročitati!Članak o Semiru Tuci iz 86-te, idolu moje i još dosta generacija.
Kad se igralo lopte na sokaku nikad nam nisu bili idoli neki strani igrači, svi su htjeli bit Semir Tuce.
Tuce je bio Tito za nas malu raju tada a i sada!
P.S. umjesto ovih zvijezdica upisati "b.logspot"
Obavezno pročitati!Članak o Semiru Tuci iz 86-te, idolu moje i još dosta generacija.
Kad se igralo lopte na sokaku nikad nam nisu bili idoli neki strani igrači, svi su htjeli bit Semir Tuce.
Tuce je bio Tito za nas malu raju tada a i sada!
P.S. umjesto ovih zvijezdica upisati "b.logspot"
- VigorMostarac
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:Crvena Armija on tour ! Otvoriti sliku u novom tabu kako bi se vidjela cijela tj. ovaj bus ispred kako bi se vidio
nije to sve,
već je nekoliko vozila sa šalovima prošlo Jablanicu.
Još nije kasno,možemo stići
USTAJTE ĐAVOLI
NEKA SVAKO ZNA DA DOLAZI CRVENA ARMIJA
PODIGNI ŠAKU ZAPJEVAJ GLASNO
NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI
VFC THE RELIGION
Sretno raja, sretno Rođeni !!!
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Niste uzeli u Zenici od 2002.godine. Ove sezone Celik nikad losiji, Velez u strasnom naletu....
Bice zanimljivo danas. Kvota na vas 2.60, nije lose.
Bice zanimljivo danas. Kvota na vas 2.60, nije lose.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Posto vidim da na ovom pdf ima dosta starijih forumasa, jedno pitanje. Sta je bilo sa Velezom za vrijeme rata? Nakon sto je protjeran od fasista sa BB. Klub se nije ugasio na 2, 3 godine do kraja rata? Jel bilo kakvih okupljanja i druzenja, kad bi se smirilo stanje na ratistima? Jel ekipa postojala?
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]bulbasor je napisao/la:Posto vidim da na ovom pdf ima dosta starijih forumasa, jedno pitanje. Sta je bilo sa Velezom za vrijeme rata? Nakon sto je protjeran od fasista sa BB. Klub se nije ugasio na 2, 3 godine do kraja rata? Jel bilo kakvih okupljanja i druzenja, kad bi se smirilo stanje na ratistima? Jel ekipa postojala?
Početak pjesme i onaj vojnik daje odgovor na tvoj upit

14.02.1945
Pozdrav brate. Za vrijeme rata nije bilo okupljanja, ustvari cuo sam da se je probalo okupiti pod BB,da se nesto organizuje, ali je to silom i smrtnim prijetnjama sprijeceno od strane hvo koji je tada bio vlast. Svi Velezovi igraci su tada otisli napolje,osim Muse (danasnjeg trenera Sirokog) i Hrkaca koji su igrali za zrinjski, potpisali ugovore sa nekim drugim ekipama. Nije se smijelo spominjati Velezovo ime, kao da je Velez ratni zlocinac, a onda je hvo osnovao zrinjski u Medjugorju, imali par treninga pod BB kao za javnost, a vecinom su trenirali u Sirokom. Ime "Velez" se nije smijelo spominjati kao da ga nikad nije ni bilo.bulbasor je napisao/la:Posto vidim da na ovom pdf ima dosta starijih forumasa, jedno pitanje. Sta je bilo sa Velezom za vrijeme rata? Nakon sto je protjeran od fasista sa BB. Klub se nije ugasio na 2, 3 godine do kraja rata? Jel bilo kakvih okupljanja i druzenja, kad bi se smirilo stanje na ratistima? Jel ekipa postojala?
Velez je tek ponovo poceo sa radom nakon rata ~95, nek me neko od raje ispravi ako sam pogrijesio u ovom ponovnom pocetku Veleza. Ovo ostalo sto sam gore napisao je sve 100% tacno.
Forza Velez!
To se moze porediti sa paljenjem Vijecnice, pokusaj ubijanja naroda tako sto ces mu ubiti historiju.Kadet91 je napisao/la:Pozdrav brate. Za vrijeme rata nije bilo okupljanja, ustvari cuo sam da se je probalo okupiti pod BB,da se nesto organizuje, ali je to silom i smrtnim prijetnjama sprijeceno od strane hvo koji je tada bio vlast. Svi Velezovi igraci su tada otisli napolje,osim Muse (danasnjeg trenera Sirokog) i Hrkaca koji su igrali za zrinjski, potpisali ugovore sa nekim drugim ekipama. Nije se smijelo spominjati Velezovo ime, kao da je Velez ratni zlocinac, a onda je hvo osnovao zrinjski u Medjugorju, imali par treninga pod BB kao za javnost, a vecinom su trenirali u Sirokom. Ime "Velez" se nije smijelo spominjati kao da ga nikad nije ni bilo.bulbasor je napisao/la:Posto vidim da na ovom pdf ima dosta starijih forumasa, jedno pitanje. Sta je bilo sa Velezom za vrijeme rata? Nakon sto je protjeran od fasista sa BB. Klub se nije ugasio na 2, 3 godine do kraja rata? Jel bilo kakvih okupljanja i druzenja, kad bi se smirilo stanje na ratistima? Jel ekipa postojala?
Velez je tek ponovo poceo sa radom nakon rata ~95, nek me neko od raje ispravi ako sam pogrijesio u ovom ponovnom pocetku Veleza. Ovo ostalo sto sam gore napisao je sve 100% tacno.
Forza Velez!
- BurningLegion
- Kontakt:
Ne moze, jer nije Velez necije privatno vlasnistvo niti je vlasnistvo jednog naroda.
Ali, ljudska glupost, politika, rat i podjele cine svoje.
Zanima me jos da li je i jedna BiH ekipa-Zeljo, Sarajevo...dobila ikakvo obestecenje za svoje igrace koji su otisli igrati negdje drugo za vrijeme rata? Velez je opljackan, izbacen iz svojih prostorija, za svoje stare igrace ,koliko ja znam nije dobio ni marke. Ja nemam nista protiv toga sto su neki osnovali neki svoj klub, libo me taki za taj njihov klub,ali ovdje se islo da se planski Velez unisti, da se napravi kao da ga nikad nije ni bilo.Kadet91 je napisao/la:Pozdrav brate. Za vrijeme rata nije bilo okupljanja, ustvari cuo sam da se je probalo okupiti pod BB,da se nesto organizuje, ali je to silom i smrtnim prijetnjama sprijeceno od strane hvo koji je tada bio vlast. Svi Velezovi igraci su tada otisli napolje,osim Muse (danasnjeg trenera Sirokog) i Hrkaca koji su igrali za zrinjski, potpisali ugovore sa nekim drugim ekipama. Nije se smijelo spominjati Velezovo ime, kao da je Velez ratni zlocinac, a onda je hvo osnovao zrinjski u Medjugorju, imali par treninga pod BB kao za javnost, a vecinom su trenirali u Sirokom. Ime "Velez" se nije smijelo spominjati kao da ga nikad nije ni bilo.bulbasor je napisao/la:Posto vidim da na ovom pdf ima dosta starijih forumasa, jedno pitanje. Sta je bilo sa Velezom za vrijeme rata? Nakon sto je protjeran od fasista sa BB. Klub se nije ugasio na 2, 3 godine do kraja rata? Jel bilo kakvih okupljanja i druzenja, kad bi se smirilo stanje na ratistima? Jel ekipa postojala?
Forza Velez!
To je bio rad plitkih umova i kriminalaca, istih onih koji su zauzimali stanove i kuce po gradu, pljackali i ubijali, mislili da ce sve to sto su ukrali zakonski biti njihovo,kao da drugi ljudi tu nikad nisu ni zivjeli...

BRAVO za raju sto je otisla u nicaZe
,vjerujem da ce i iz Sarajeva otici dosta raje do Bilinog Polja(bilo bi puno vise da nije radni dan)
Uglavnom da skratim
GOOOOLOOOOVAAA ROOODDDJJJEEEENIIII,GGGOOOOLLLOOOOOOVVVAAAAAAAAAAAAA

Uglavnom da skratim

GOOOOLOOOOVAAA ROOODDDJJJEEEENIIII,GGGOOOOLLLOOOOOOVVVAAAAAAAAAAAAA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Nisi skontao momka. Mislio je na paljenje veležove dokumentacije,bacanje trofeja u smeće s namjerom da se uništi svaki trag pa je to usporedio s vjećnicom gdje je u potpunosti u pravuBurningLegion je napisao/la:Ne moze, jer nije Velez necije privatno vlasnistvo niti je vlasnistvo jednog naroda.
14.02.1945
- Mostarac1971
- Kontakt:
Naravno da je postojala samo što mjesto crvenih maja, dresova su obukli šarene uniforme a mjesto šalova ciganke,tandžare , heklere i stali za slobodu Simbola Svetinje ovog grada !bulbasor je napisao/la:Posto vidim da na ovom pdf ima dosta starijih forumasa, jedno pitanje. Sta je bilo sa Velezom za vrijeme rata? Nakon sto je protjeran od fasista sa BB. Klub se nije ugasio na 2, 3 godine do kraja rata? Jel bilo kakvih okupljanja i druzenja, kad bi se smirilo stanje na ratistima? Jel ekipa postojala?

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.