FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 27 avg 2014, 14:18

AsharaK je napisao/la:------------------------Antola-----------------------
-Stana-------Zelja--------------Bogdan------Kvesa-
-Memija-----Hasanović-------Tomić-------Basa---------
----------------------Varea----------------------
----------------------------------Nedo---------------------

Ja bih ovako nekako:)
ma ja ne bi nedu ni ujednoj postavci stavio al et :D
=\_1921_/=

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 27 avg 2014, 14:21

...sta me briga ko je povrijedjen a ko nije. onaj ko je u provoj posavi ima da da 120% svojih mogucnosti. Ako je neko povrijedjen nek ne igra dok se ne oporavi. Sto se Stanic ako je povrijedjen ne oporavi pa nek fit igra. Isto je tako trebao i Svraka, a ne ovako ko fol igrao povriedjen pa mu je to opravdanje za lošu igru. Trener svaki put prije utakmice pita ima li ko da je povrijedjen i da ne moze zbog nekih razloga. Treba biti posten i reći a ne sada ko fol igrao pod injekcijama...
"Truth begins in lies."

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2014, 14:21

Neće varea igrat nije spreman dovoljno valjda ući ce u drugom :D

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 27 avg 2014, 14:24

invincible1921 je napisao/la:Ovi sto pricaju oko terena neutralnog u evropi ja sam ubijedjen i odgovrno tvrdim da bi zeljo bio jaci za bar nekih 30% da igramo na grbavici. Smio bi se zaklet da bi pobjedili ne izbacili, ali ako nista pobjedili kuci Maccabi pa i Maribor da smo igrlai na Grbavici. O Metalurgu ne bi trosio rijeci. Nedavno sam gledo statistku otprlike u za dnjih 10tak godina odigrali smo 40tak puta na kosevu i pobjedili ja mislim ne vise od 5...i ti sad ocekujes na tom terenu igras i pobjedis neku ekstra bitnu evropsku utakmicu :?
To je suplja i izvlakusa.
Je li Sarajevo sad izgubilo kuci dvije i u gostima dobilo obje i proslo dalje?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 avg 2014, 14:26

Ja prognoziram slicnu utakmicu kao protiv Slavije.. Ako zabijemo iz situacija iz kakvih smo u Foci fulali pobjeda nebi trebala doci u pitanje.. I nebi se slozio da ce igrati bez pritiska jer posle tri kiksa svi ocekujemo pobjedu.. Nece biti tog "pritiska" koji se odnosi na nase navijace a iskreno to im je i poprilicno glupo opravdanje jer ispada da bi bolje prosli bez, i onako skromnog, prisustva publike na Grbavici.. Taj pritisak nam je nekad koristio a i danas bi trebao biti dodatni vjetar u ledja.. Sad sto taj pritisak pravi kontra efekat to se i igraci trebaju zapitati.. Izmedju ostalog dobili su aplauz i posle Sirokog i posle Zrinjskog osim Ade koji je posle Zrinjskog bio izvizdan.. Ja licno nikad nisam psovao igracima kako god da oni igraju ali cinjenica je da su sve generacije nasih fudbalera prolazile kroz salve kritika, sto dobronamjernih sto zlonamjernih, a i ova generacija ce ih morati istrpiti bas kao sto cemo morati i mi istrpiti njihove skromnije rezultate i partije na terenu..
BUDI ŽELJO !!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 avg 2014, 14:28

Aragon je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ovi sto pricaju oko terena neutralnog u evropi ja sam ubijedjen i odgovrno tvrdim da bi zeljo bio jaci za bar nekih 30% da igramo na grbavici. Smio bi se zaklet da bi pobjedili ne izbacili, ali ako nista pobjedili kuci Maccabi pa i Maribor da smo igrlai na Grbavici. O Metalurgu ne bi trosio rijeci. Nedavno sam gledo statistku otprlike u za dnjih 10tak godina odigrali smo 40tak puta na kosevu i pobjedili ja mislim ne vise od 5...i ti sad ocekujes na tom terenu igras i pobjedis neku ekstra bitnu evropsku utakmicu :?
Kakve to veze ima :? ja ti govorim da mi igramo obje utakmice u evropi na gostujucem terenu. Haj vi ligu nemojte igrat na kosevu nego igrajte na otoci? Mislis da bi iste rez imali
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 avg 2014, 14:30

Aragon je napisao/la:
Koliko puta je Sarajevo igralo ligu prvaka?
Nemojte svako malo spamati sa ovim glupostima, kad svako normalan zna većinu utakmica igrate sa slabijim protivnicima, i sa klubovima koji su od 2. do 5-6. mjesta u svojoj ligi, znači ne sa najboljim.

Nemamo para a pet dana u etno selu Stanišić se ostaje :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 27 avg 2014, 14:33

Danas 0:2 Nedo probija led :D i Toma se iskupljuje za promasaje :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 27 avg 2014, 14:35

invincible1921 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
Kakve to veze ima :? ja ti govorim da mi igramo obje utakmice u evropi na gostujucem terenu. Haj vi ligu nemojte igrat na kosevu nego igrajte na otoci? Mislis da bi iste rez imali
Sorry ali zaista mislim da to nema nikakve veze.
Zeljo je jedan period igrao na Kosevu, poslije rata Sarajevo jedan period na Grbavici.
Olimpic je stalno seljakao.
U tim periodima sve te ekipe su ostvarilvale priblize rezultate u skladu sa timom kakve su imale tad.
Promjena stadiona nije imala nekog negativnog efekta.

Zeljo je do sad odigrao dovoljan broj utakmica na Kosevu i pred svojim navijacima nije lijepo da kazes da je igrao gostujucu utakmicu ;)

Ovo me asocira na onu "hrdjavom k.... i dlaka smeta" :D
Evo i Besiktas sad seljaka stalno, pa?
Olimpiacos, Aek i Panatanaikos su godinama igrali na Olimpijskom stadionu koji nije njihov doaci.
Milion slicnih primjera.
Kosevo je najmanji razlog sto Zeljo nije prosao Metalurga.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 27 avg 2014, 14:39

bagrcavi je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
Koliko puta je Sarajevo igralo ligu prvaka?
Nemojte svako malo spamati sa ovim glupostima, kad svako normalan zna većinu utakmica igrate sa slabijim protivnicima, i sa klubovima koji su od 2. do 5-6. mjesta u svojoj ligi, znači ne sa najboljim.

Nemamo para a pet dana u etno selu Stanišić se ostaje :mrgreen:
Tipa Metalurg ili Litex ili oni iz Izraela?
A Genk, Levski, Helsinborg, Atromitos, pa onda Sparta, Besiktas, Basel, Cluj, Rapid, Monhengldbah, Dynamo su slabiji protivnici?

Fakat mi nije jasno sta zelis dokazati :)

U sustini, Zrinski je dokazao da se moze igrati protiv Maribora protiv kojeg vi niste imali nikakve sanse i kojeg ste hvalili na sav glas.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 avg 2014, 14:40

hajde Željkane, po 3 boda danas. VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 27 avg 2014, 14:45

Southboy je napisao/la:Evo u Avazu Stana je izjavio da je igrao povrijedjen i pod inekcijama,ali su ga svi prozivali i osudjivali(isto slicna situacija prosle godine sa Arom,maloprije toga i sa Svrakom)..Navijaci jedva cekaju slabiju partiju ili njih par više i odma da bacaju drva i kamenje na njih,a neznaju da bi Stana kapiten(veliki manijak),vise volio od njih da imamo 4 pobjede na kontu..
Igrace na beku danas,Benjo je ispao iz 1. postave(mada i njemu treba pruzati podrsku jer ce se vratit kad tad,ja vjerujem)..
Danas nam je pobjeda veoma veoma bitna,mnogi mozda još neshvacaju koliko bi sa njom dobili a to zna struka i igraci..Sreca pa igramo u gostima(ovo je sramotno sto govorim),ali nasi igraci imaju sada manji pritisak u gostima,a to smo krivi MI navijaci koji poslije svakog lošeg pasa hebemo od/do i zviždimo..A unazad 3 godine smo 12 igrac bili.. :(
Mene boli ovakvo stanje a nadam se da do utakmice sa vitezom da cemo svi slaviti i uživati sa igracima kad uvežemo 3 pobjede..

Imam osjecaj da cemo danas isaliti bjes na nedužnom Radniku i da ce domacin stradati..
ja koliko sam shvatio Benjo je kartoniran. Bar tako piše u novinama.
@Aragon uvijek možeš naći drugačiji primjer i ne bih sad da pričam o tim vašim tekmama ali ste bili bolji kući, a recimo lošiji od hagesunda u gostima a gore ih dobili a ovdje zijanili. MOžda na Grbavici nebi bili toliko bolji od njih. NEma veze sa izvlakušom ali činjenica je da se bolje snalaziš na svom nego na terenu na kojem igraš jednomili dva puta ogdišnje. Eh sad sama tekma zavisi i od drugih stvari. Ne znači da bi mi dobili Plzena, ali bi mi možda bili malo opasniji a oni malo manje opasni i tom slično. Možda bi to uticalo kod dvije tekme da prođemo što je i više nego dobro.
Od tih jačih što si nabrojao ste zijanili koliko se sjećam a imali ste i ispadanja kao mi od Metalurga. mi smo jedva zijanili od Newcastlea ovdje itd. Ništa niko ne želi dokazati ali mi smo odmah naletjeli na te jače za koje spominješ da je i Sarajevo igralo. I ispadali kao i vi. I mi smo prošli npr Šerifa kao i vi Genka. Atromitosa ne računam jer sam ja recimo gledao samo do ove godine jer sam rekao da ste ove ste bolji i to je pošteno. Mislim bezveze je priča i ponavlja se stalno.
I protiv Maribora smo imali itekako šanse. Rezultatski je Zrinjski bolje prošao ali kad gledaš tekme AMribor je nama stvorio samo tri šanse gore i dao tri gola. To je prava rijetkost. Penal je sumljiv bio i iz nikakve je šanse dosueđen. Nimalo mi nismo bili podređen protivnik tu. Neka rezultat ne daje pravu sliku. Mi smo recimo tog Zrinjskog skoro uvijek dobijali na Grbi a ljudi su često grali sa nama ravnopravno pa nekad i bili bolji.
Nemojte stalno izvrtati činjenice i to po stoti put ovdje.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 27 avg 2014, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 27 avg 2014, 14:46

Nisam upratio imali prenos ,ako ima na kojem kanalu ili samo na ZELJO TV.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 avg 2014, 14:48

Moja tv prenosi..
BUDI ŽELJO !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 avg 2014, 14:48

mirza_it je napisao/la:Nisam upratio imali prenos ,ako ima na kojem kanalu ili samo na ZELJO TV.
nema vise zeljotv, bice na mojatv
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 avg 2014, 14:54

Mogu li se jos u tuborgu gledat nase utakmice na mojatv

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 27 avg 2014, 15:19

champions1921 je napisao/la:Moja tv prenosi..
:salut:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 avg 2014, 15:44

Evo "donacija" za omladinski pogon :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 avg 2014, 15:48

U slucaju poraza nemoj te padati u vatru, vec izvlacite pozitive! Nemoze sve biti crno u porazu, niti sve sjajno u pobijedi!

FKR
Kontakt:

Post Postao/la FKR » 27 avg 2014, 15:51

Bice ovo danas losa utakmica,na teskom terenu,sat vremena pre utakmice kisa rominja,mada prema prognozi za vrijeme utakmice ne bih trebalo da bude padavina.Neki prekid bi mogao odluciti utakmicu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B i 57 gostiju.