FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 avg 2014, 02:21

strujasamo je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la::salut:
[youtube][/youtube]
Evo FUKARE kako pomazete SVETINJI nizete kazne jednu za drugom pola vas ulazi đaba i jos palite baklje Sad pocnite skupljat pare za kazne zajedno sa redarima
Nema vise, svi u Fukarama su se slozili da je trebala biti bakljada. Celni ljudi su bili na tribini i molili da ne bude ali bakljada je bila iz vise svrhe i trebala je biti..Nece vise biti, mada sumnjam biti ce izolovanih slucajeva protiv Zelje sigurno ali 2 KM idu za grupu moze se nesto fino organizovati. Pun sjever i papiri za dici, ili nesto slicno :thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 avg 2014, 05:06

strujasamo je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la::salut:
[youtube][/youtube]
Evo FUKARE kako pomazete SVETINJI nizete kazne jednu za drugom pola vas ulazi đaba i jos palite baklje Sad pocnite skupljat pare za kazne zajedno sa redarima
Momak slusaj nesto..Fukare placaju ulaz I to je nas zahtjev da placamo 5km a ne 3 km..znaci 3km ide za klub 2 km za grupu I od te 2km mi placamo kaznu koju napravimo..ne znam sta lupetate bezveze...Naci atav grupe je bio da bude 5km ulaz za nas upravo zbog tih kazni koje amo racunali da ce biti u derbijima ...Fukare su ovim vise sebe klepili po dzepu....dosta vas je sa pametovanje sve vi znate a nista ne znate ..baklje au upaljwne u cast nasih drugova I palit ce se na derbijima jer grupa ce anosot troskove ..svi misle da klub placa a I nepitate zasto au navijaci traIli da I sjever bude 5km..znaci 5km je upravo zbog ovih kazni I sad zapepite tu gubicu sve do jednog ovdje pametuje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 avg 2014, 09:17

Sto vec rece momak ranije nekad u prici baklje ne smiju biti prioritet u navijanju.. bolje je cuvat ih za ovakve prilike poput ove u subotu i eventualno na jos 1-2 meca a ostatak novca iskoristit da se poboljsa organizacija grupe. Pa bolje za 2 godine skupit para za iznajmit prostorije za rad grupe od cega ce biti enormna koristit nego popalit hiljadu i jednu bengalku, moze se nekad ubacit i koji strob :D, zatim koreografije, grafiti..puno je stvari i pozitivnih ideja ali pitanje je interesuje li to koga
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 10:16

Dodje 400 navijaca po 2 800. Kazna 2 500 kakve dvije km za kazne ljudi saberi te se
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 avg 2014, 11:36

wienultras je napisao/la:Dodje 400 navijaca po 2 800. Kazna 2 500 kakve dvije km za kazne ljudi saberi te se
Navijaca treba sa placenom kartom biti oko 1250 da bi mogli namiriti kaznu do 2500KM. Ova sada ce biti jos veca.
Protiv Fukara nemam nista jer sam i bio u zacetku grupe '80 godina, a u crveno crnoj armiji od '70 godina. Zatvaran u Bg, privodjen u Ljubljani, proganjao po Novom Sadu...
U akcijama Fukara sam ucestvovao kada je to bilo potrebno, prilozima, pa i ovoj za semafor.
Fukare cu uvijek cijeniti, ali ljudi moramo misliti o Slobodi.
Vidite da ljudi iz saveza trose pare na marifetluke i lopovluke. Nisam za to da im budemo sponzori.
Jest da jest vidjeti kako sjever "gori" ali pokupise nam sve, od ono malo fukarastinje sto imamo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 avg 2014, 12:16

Nema ovdje niko nista protiv bilo koga licno. Svi smo ovdje zbog jedne zajednicke stvari, ljubavi prema voljenom klubu. Sve sto se napise radi se iz razloga da se neke lose stvari otklone, a one dobre ucine jos boljim.
Znajuci da nam je klub u jako teskoj finansijskoj situaciji te 2 KM po osobi bi se mogle na milion drugih nacina iskoristiti. Mi stariji smo bili nekada u godinama ovih momaka sto cine jezgro Fukara i cinili smo iste greske ali smo znali poslusati savjet, sugestiju od starijih clanova to se i ovdje pokusava al nije rijesenje da se svaki odgovor svodi na to da je neko dijasporas, seljak, znas ti koliko sam stadiona prosao...

Do prije par sedmica bili smo grupa kojoj su sve ostale zavidile kako brojcanoscu na utakmicama tako i navijanjem. Dolazili su ljudi iz svih dijelova TK ( ne vjerujem u tezu da je to bilo samo zbog Cire ), dolazili su stariji momci, bili su zadovoljni navijanjem, izborom pjesama i stvarno ne znam sta se desilo da za tako kratko vrijeme sve se vrati na prijasnje stanje.
samo Sloboda

gagi5

Post Postao/la gagi5 » 27 avg 2014, 13:09

kakav bi mogao bit sastav danas :?:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 avg 2014, 13:10

tuzlak1987 je napisao/la:Kako nasa braca po Vugdalicu igraju Ligu Prvaka :lolno:

Akobogda i mi za 10-tak godina, po njihovom planu i programu... :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 27 avg 2014, 14:38

ok jeste coravi pa ne vidite sta pisem ili zaostali ?*??

4-5 puta smo palili nije bilo kazne jer su baklje ostajale na tribini....protiv celika se to promijenilo i kaznili su nas i zato nas je to je sve IZNENADILO ! a za ovu drugu utakmicu se znalo da ce biti kazna i 95 % se duze vremena nece nista paliti.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 avg 2014, 15:47

Danas s bodom ili sa 3 boda mi smo osigurali opstanak ako nista :)..jer ja cisto sumnjam da ove ekipe mogu nas dobito na Tusnju kad nam budu dolazili tako da smo onda ispred njih u svakom smislu ako kuci ovo sto trebamo budemo dobijali..ne znaci naravno nista jer to su sve ekipe.Travnik, Slavija koe drugi uvjek poguraju da se spase ...ali poprilicno sam siguran da su ovo utakmice koje ce za nas biti od znacaja ako izvucwmo povoljan rezultat sto se tice naseg opstanka u ligi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 avg 2014, 16:34

Ma dvica ko dzamija hahaha
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 27 avg 2014, 16:36

Sloboda: Fejzić, Salihović, Omić, Mujić, Džafić, Sarić, Janković, Bajrakatarević, Mitrović, Mehidić, Radovanović.

Znaci opet bez sredine terena, poraz nam ne gine, Oma na beku, a o Saricu i Dzaficu ne mogu vise otrca jezik, zajedno ne cine pola igraca.

Nadam se bar borbenoscu da cemo do povoljnog rezultata al dabogda s ovom postavom.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 avg 2014, 16:42

ma kolko god razmisljam o ovoj postavi nista mi nije jasno :!: stvarno ne kontam po kojim kriterijima Denis sastavlja ekipu, ocito da je najbitnije da igraju njegovi puleni Dzafic, Saric i Jankovic i njima prilagodjava ostatak ekipe :!: hajd necu nista da baksuziram nadam se bodu iz I.Sarajeva :!:
Sloboda Tuzla

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 avg 2014, 16:43

Pasha_car_aga je napisao/la:Sloboda: Fejzić, Salihović, Omić, Mujić, Džafić, Sarić, Janković, Bajrakatarević, Mitrović, Mehidić, Radovanović.

Znaci opet bez sredine terena, poraz nam ne gine, Oma na beku, a o Saricu i Dzaficu ne mogu vise otrca jezik, zajedno ne cine pola igraca.

Nadam se bar borbenoscu da cemo do povoljnog rezultata al dabogda s ovom postavom.
Jbmu majku pa zar nije mogao nesto iskombinovati da Halilovic i Kuduzovic il' ko jos ima na bekovskoj poziciji, a da stavi Omu i Secerovica u sredinu :? :damn:
Jedan grad, jedna ljubav!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 avg 2014, 16:45

fukaratz je napisao/la:Dzafic, Saric i Jankovic
Otkako su njih trojica upala u startnu postavu, mi ne znamo za pobjedu.

Što se tiče formacije, meni po imenima najviše liči na nekakvu 3-5-2, s Mitrovićem, Saletom i Jankovićem na štoperima, te Mujićem i Radovanovićem u napadu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 avg 2014, 16:47

Ovo igramo 352 kao Juventus :lolno:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 avg 2014, 16:51

ma najprije da ce Jankovic na lijevog beka, a Oma na desnog ...vezni red Saric, Bajraktarevic, Dzafic i Mehidic i 2 spica gore Mujic i Radovanovic...ma ovo mi je taktika ovako na prvi pogled "sacuvaj me boze" ali eto vidjet cemo...

jedino sto se moze desiti je da vrati Mehidica na lijevog beka a da Oma igra na sredini u sta sumnjam...i ne znam koji q Kuduz ne igra, covjeka niko nije prosao u ova 4 kola..ove denisove rotacije i zamisli mislim da nisu ni njemu samom jasne, uje.o je i Smajila ...ali eto mozda se desi cudo pa uzmemo kakav bod
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 avg 2014, 17:11

meni ovo vuče da je Mehidić lijevi bek, Sale desni, stoperi Janković i Mitrović, ovo ostalo poziciono se zna :D

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 27 avg 2014, 17:36

evidentno je da nam fali BRČKALIĆ u prvoj postavi vrati se brate enese :( :( :mrgreen: :mrgreen:

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 27 avg 2014, 17:38

https://www.facebook.com/fkslavija.official?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Fejzić igrač utakmice zasad.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.